ДЕКЕМВРИйки искат вече на море, чакат слънцето да напече

• 18 726
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна, морето и сините вълни!
Ха аз докато ходя по изпити хората се обебили   bouquet
Ланг, ще ти стискаме и на теб палци!

Дани, тортат и салатата изглеждат супер. Някоя вечер като няма нищо у дома може ли да дойдем да ни нахраниш?

Мише, добре дошла в редиците на сектата - за хомеопатията   bouquet  bouquet Ако не е тайна при кой доктор бяхте?

Правденце, верно че аз съм домашния звяр! МНого точно казано е всичко в твоето стихче....но не знам колко време ще бъда любимия домашен звяр...Вие не планирате ли да дойдете малко насам, да пием по бира?

Та да се отчета - изпит взет и превзет Joy Joy Остана ми само още един в събота и отървам кожата! Мерси на всички за положителните флуиди и палцестискането! Сега аз отивам да уча а ако си взема в събота изпита, ще спретан 2 торти и аз - една за клегите ми които ме траят в отсъствията ми от работа и една за домочадието , че ме изтрае от октомври до сега Wink
И още нещо да кажа, онези които си спомнят за братчеда и бях молила за моралан подкрепа - всичко свърши! Размина се! Прибират се до няколко дни в БГ Wink

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 14:33 от Mimito

# 76
Mimito радвам се за добрия развой на събитията при теб и близките ти Hug
Зечи дано и при вас Praynig

Весииии, къде са тез красоти??? Искам там! Синковеца ти е взел очите-едно към едно е цвета! Heart Eyes

Марти вирус ли е нападнал малчовците? Confused

Вики, да ти е жив и здрав таткото! Simple Smile

Цвети, бързо възстановяване на твоя Hug

# 77
МТВ...тази красота е "Русалка",вчера ходихме на разходка и си изкарахме много добре.
Синковеца май само това е взел от мен... Rolling Eyes
Не пиша,но ви чета когато мога....уча,че малко остана до изпита,а са ми много гадни листовките... Sad

# 78
  • София
Марти вирус ли е нападнал малчовците? Confused
Мисля, че не е вирус.Кихат, кашлят и са сополиви, пък ще видим какво е newsm78.
Веси, страхотни снимки smile3521.

# 79
  • София
Краси, да ти е жива и здрава Мая, да расте весело и щастливо дете!

# 80
Леле, Мая е станала на 1 година  ooooh! Кари, да ти е здрава и много щастлива    bouquet
Аз продължавам с производството на зелени екстри от носа, гърлото не е спряло да ме боли, но от както пия една шепа витамини, фолиеви киселини, железа и т.н. поне не ми е отпаднало  Sick Слънцето също много ме зарежда, така че надявам се, до раждането ще оздравея  Mr. Green
Мимито, браво на теб, можело значи и да бъдеш зубрач  hahaha
Бременни снимки - като се снимам (в неделя мисля да ходим на Витоша и там може да се разхвърлям по бански, та да видите цялата ми кръгла прелест. Егати, с Маги така изглеждах в 6-7 месец).
Айде после пак!

# 81
Краси да са ти живи и здрави Момичетата! Много радост късмет и невероятни мигове да имате с тях!   bouquet  bouquet  bouquet

Еееех, пораснаха малките гъбки Ани и Мая! И още 3 малки гъбчици са на път, май е време да спрем да мислим повечето, ами да се заемем с действия  Mr. Green
Зечка, жалко,че ще се наложи операция, но съм сигурна, че ще е за добро! Целувки на момчетата, за Иван нищо, че Пачката ще ме бие  Mr. Green
Веси, супер снимки! Еееех, че е хубаво на Русалка, въпреки, че последните години къщурките изглеждаха малко позанемарени, сега, като че ли са оправили, поне отвън!
Марти, бързо да оздравяват децата, че и на тях не им е добре, но и ти с 2 болни, мрънкащи деца си за медал направо!  Hug
Мими, скоро пристигаме на 13.07 сме във Варна, то не остана направо  Grinning И ще ти направя тортата да видиш колко е вкусна!
Чакам с нетърпение снимките на брамените! ЛААААААНГ, къде се изгуби, казвай какво става при теб, моля! )Че ще се пръсна от нетърпение и любопитство  Blush
Зори, браво на момчето, че така бързо се оправи!
Май пропуснах много хора, ама като не помня толкова дълго  Whistling
За всички останали целувки и силно гуш!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 82
Еееех, времето наистина лети....
Кари, да ти е жива и здрава рожденничката и много да се обичат със сестра си!  bouquet Hug

Еее, Веси, ти се появи, бе! Ох, как ми се приска на море!

# 83
  • Добрич
Кари, да ви е жива и здрава малката принцеса Мая и много да е послушна и да има много хубаво и спокойно детство!  Hug
Мими, поздравления за взетия изпит!  Hug
Веси, много хубави снимки наистина!  Hug
Марти, Зори, надявам се децата ви вече да са здравички!  Praynig Hug
Ланг, надявам се и при теб нещата да са на добре!  Hug
Зечка, Цвети, как са родителите?  Hug
Кари, беше ме питала преди време как я караме в Добрич.  Wink Кво да ти кажа, мила, ...всичко в града е по старому. Няма новости - спокойствие, слънце, вятър, парк и голям център.  Joy Joy Joy

# 84
  • Варна, морето и сините вълни!
Кари, да ти е жива и здрава Мая! Много радост и палави пламъчета в очичките!

# 85
Кари, да ти е живо и здраво девойчето Мая! Много смях, щастливо детство и весели игри!

А това е за мама Кари, заради нейната сила и смелост!

# 86
  • Варна
КАРИ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА! ЖИВА,ЗДРАВА ДА РАСТЕ И ДА ПАЛУВА!

Момичета много спешен хелп ми е нужен - по специално от Варненки. Има ли някой познат с по-големи близнаци дето не си ползва количката. Ще ми трябва двойна за около 2-3 месеца от утре нататък Rolling Eyes Ако някой има нещо в предвид моля на ЛС или направо на гсм-то, че не знам как ще се оправя утре и вдругиден с 3 деца Whistling Ще пиша после пак

# 87
  • Варна
барем пък бях дала гсм-то все пак  Mr. Green
0887461784

# 88
Кари честита ти рожденничка! Много да ви радва и да се обичат двете сестричета! Хубави мигове заедно!

Правде има още време до поредния тест за бременност - 5-ти подред. В събота ще го правя и в зависимост от резултата лекарката ще каже как да процедираме. Както казах имало нещо, но как да се нарече бебе при 4 отрицателни теста. В момента е период на стендбай, цикъл нямам, оплаквания нямам - чакам 1-сантиметровото нещо да видим дали ще се окаже ембрионус хуманус или  нещо, дето не му е там работата.

Весе с тази Русалка ме върна в спомените. Имахме място на Балчик, но го загубихме след дело за реституиране. А регионът на север от Балчик ми е едно от най-любимите места. Пък и пълно със сантименти. Ех......

# 89
Кари, да ти е жива, здрава и безгрижна малката рожденничка и кака й!  bouquet

Ланг от сега стискам палци! Wink

Общи условия

Активация на акаунт