Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Ливан?
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Ливан?
-
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Форумът разкрива различни мнения за работата с хора с увреждания. Някои участници смятат, че работата с хора, които са придобили увреждане, е по-предизвикателна поради борбата им със спомени и желания от предишния им начин на живот. Други споделят примери за успешна рехабилитация и адаптация на лица с увреждания, подчертавайки важността на индивидуалния подход в тези случаи.
-
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
Фестивалът на свещената музика във Фес е едноседмично събитие, което събира талантливи и вдъхновени музиканти от различни страни. Програмата включва разнообразни религиозни изпълнения, като източнохристиянски песнопения, доминикански песнопения от Франция, свещени танци от Бали, фламенко и други. Фестивалът завършва с прожекция на филм за "пътуването на ромите от Раджастан до Андалусия".
-
Какво представлява посещението в марокански хамам?
-
Какво представлява обезкосмяването в Мароко?
-умирам от яд ,че не мога точно сега да прочета вашите постинги-на Катето(за сираците)
,Рали и другите...
утре сутрин ще чета 

Чудовището ми днес помага на вилата на приятел в някакво село и преди час цъфна на вратата, щастлив , че ми накупил козе сирене и мляко
Ама аз не яммм! И сега са велики препирни и сръдни да пробвам поне! Как да пробвам, достатъчно като малка ме хранеха насила, всяко ядене с кавги, повръщане, тръшкане, сълзи 

Но дори това не ми подейства да обикна козе мляко и сирене.

наред със смешното обаче, останах в края на серията с впечатлението, че обрязаните мъже не усещат така силно удоволствието от секса (поне не както необрязаните). Зачудих се, ама виж това вече не посмях да попитам, понеже то 1. той пък от къде ще знае... и 2. срам ме беше да заговоря. Макар, че с него сме си говорили какво ли не.... за тези неща си ми е неудобно...
Тая година приключва заема, догодина двама братя се женят, та и ние 2010 с още един брат тогава... Бизнеса остава за него, а брата дето са си дружки сега почва негов си собствен...

здравей , как си ? 

за ден стана медийна звезда