София - кв. Хаджи Димитър - 2

• 21 690
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
Градинката където спира 85 имате предвит тази срещу ДГ "Звънче"? Днес само преминах от там.И там беше с препълнени кофи. А на градинката пред Европа един батко доста сосно от катерушката плюеше една баба с връсниче на моето дете.  Confused горката майка. Детето даже на тръгване ни нарече и гаднярки . Аз също така  съм намерила една градинка която в почивните дни и преди 16 часа(преди да се вземат от градина големите) е доста спокойно.Срещу ФФ , зад високия блок.През булеварда като пресечеш. Но аз съм си малко-бурсук и днес се ядосах на няколко деца.Две момиченца седяха на 5 см от моето дете и го гледаха супер втрещено ,докато нагъваха зрънчо. А едно момченеце в най -удобния момент -точно преди Алекс да си вдитне топката от зенята я изшутира колкото се може по силно...

Уф надух ви главите...
Ама ми дойде в повече.  Crossing Arms

Между др. днес за пръв път забелязах нов детски клуб до борса "Лотос" .

# 31
Къде се намира борса "Лотос" ? Детските клубове силно ме интересуват  Simple Smile

# 32
Единият детски клуб ,който е по-близко до вас е на последната спирка на тр.2 и тр.4 .
Това е .. http://www.oleliya.hit.bg/conatacts.htm.Това е като тръгнеш от Макгахан на дясно ...като си с гръб към кооперацията дето живееш. (Не ти ли липсва морето....  Cry)
Това е вторият http://www.kengairu.com/ .Зад европа и до 42-ро училище,но точно незнам къде-не съм ходила

А цветната борса лотос ти е доста далеч.Това е ... доста оплетено ще ти го обясня. Ако може някой да помогне  Confused

# 33
Сани да ти кажа в това отношение с децата и аз съм малко бурсук,чесно казано понякога искам да забранят на по големите деца да ходят по такива площадки но малкия като порасне съвсем друга песен ще запея затова просто трябва да се намесваме когато по-големите си позволяват волности и така ще има горе-долу мир по площадките

# 34
Единият детски клуб ,който е по-близко до вас е на последната спирка на тр.2 и тр.4 .
Това е .. http://www.oleliya.hit.bg/conatacts.htm.Това е като тръгнеш от Макгахан на дясно ...като си с гръб към кооперацията дето живееш. (Не ти ли липсва морето....  Cry)
Това е вторият http://www.kengairu.com/ .Зад европа и до 42-ро училище,но точно незнам къде-не съм ходила

А цветната борса лотос ти е доста далеч.Това е ... доста оплетено ще ти го обясня. Ако може някой да помогне  Confused

Липсва ми  Cry Cry Cry

# 35
  • София
Близо е до последната спирка на 85. От обръщалото като се тръгне посока бул. Владимир Вазов, м/у високите блокове, мисля, че пред 33 блок се падаше. До детската градина.

# 36
  • София
  Привет и от мен в новата темика   bouquet.
Гледам бързичко се изписва, което е радостно  Peace.

Ваня, браво за темата  Hug. Все се каня да ти честитя новата прическа, та сега честито.

# 37
А за темата-защо не я направим отпредкато на другите отчетни.С ник,име на детето ,дата на рд... и т.н. (при кой др е )

# 38
  • София
и защо да не си спретнем една срещичка хаджийски мами  Party Wink

# 39
  • София
А за темата-защо не я направим отпредкато на другите отчетни.С ник,име на детето ,дата на рд... и т.н. (при кой др е )
Мислих си го това, но не ми се занимаваше да се ровя из старата тема. Blush

Ваня, браво за темата  Hug. Все се каня да ти честитя новата прическа, та сега честито.
Мерси, тя беше само за РД на Емко.  Grinning

# 40
За това по добре от тази разписалите се.Аз нямам време вече-това малкото не спира...

Алекс днес става на годинка

# 41
  • София
Честит празник Сани!
Да ти е жив и здрав рожденника, много да те слуша и само радост да ти носи!
 newsm59  bigdance2 newsm67

# 42
  • София

Сани, честит ти рожденик!!!  bouquet Предполагам колко много се вълнуваш. Grinning
Имаш супер оригинален подпис! Hug

# 43
и защо да не си спретнем една срещичка хаджийски мами  Party Wink
Съгласна Grinning
Сани честит рожден ден на адаша. Весело и усмихнато детство му желаем. И на теб честит празник  bouquet

# 44
  • София
Тъъъй, погледнете 1ва стр. и помагайте.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт