София - кв. Хаджи Димитър - 2

• 21 710
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Аня днеска те видях на Герена с малкия ти син,минах покрай вас с количката но не се спрях защото малкия тъкмо заспиваше и ако бях започнала да говоря нямаше да заспи,нищо другия път

# 61
  • София
Аня днеска те видях на Герена с малкия ти син,минах покрай вас с количката но не се спрях защото малкия тъкмо заспиваше и ако бях започнала да говоря нямаше да заспи,нищо другия път
Радвам се, че днес се обади. Hug Емко тръгна с колата, май се уплаши да не му я вземете  Laughing (а и вие май бяхте излязли от пясъчника) и се прибрахме. А за вчера най-вероятно пак съм кърмила Дани. Wink

Моите юнаци са здрави вече, татко им най-вероятно утре пак ще е на работа, така че предполагам, че ще сме целия следобед в парка. Ако искате да си спретнем среща. Simple Smile

# 62
ами ние не успяхме да ви кажем  довиждане щото моето циганче си хареса на друго дете колелото и когато го свалих от него да ходим да ядем и да спим беше реване,та набързо се изнизахме от пясъчника към количката си,да то и нашия мъж е на работа утре но незнам как ще се организираме по принцип ходим след 2 за да не мъкна и обяда с нас ,ако сте там ще се радвам пак да се видим ама ще вземем нашата кола че да не плашим Емко  Laughing

# 63
  • София
Ааа, споко, ние днес ще сме с колелото. Laughing И с играчки за пясъчника. Whistling
Аз също ще изляза следобед, може би след 2-3 ч. Искам да си изтистя и т.н., та да сме до вечерта навън. Ако някой друг ме познае да се обажда. Hug (На Емко колелото е зелено, и на Дани количката е зелена, но днес може би ще съм с триколката - тя е една голяма, масивна количка на TFK, ако успея да си я сглобя сама и да й напомпя гумите...)

# 64
  • с трима мъже :)
здравейте
да се запиша и аз в новата тема
аз отдавна не съм писала във форума, понеже съм в провинцията и сега набързо чета от компа на племенницата, тя е яко скайп-маниак, добре че отиде да си вземе душ  ooooh!

ей, запишете и мене и моите две деца на първата страница, ми и ние сме "хора"  Embarassed
Александър е роден на 30 ноември 2003
Момчил - на 27 юни 2007
а аз съм Галя  Hug

не знам кога ще се прибера в София, защото просто не ми се прибира, като се има предвид, че тук майка почна да ми помага с децата, тя простира прането, занимава се с Алекс, а аз - глейте сега кво ще в кажа ... ТРЕНИРАААААААААМ !!!!! Най-накрая почнах да спортувам отново  Peace
Сега съм поотслабнала - днес ми е пети ден тренировки, но кантара ми е в Сф, мъжът ми ще го донесе във сряда и ще мога да кажа с колко съм отслабнала. В момента това ми е вълнението - дано да са поне 5-6 килца  Praynig, че то едно, дето умирам от глад, ми и друго дето се сгърчвам от тренировки и бягане на поляната, в близост до нашия квартал  #Crazy

пак ще ви пиша

прегръдки за всички ви  Hug

# 65
  • София
ей, запишете и мене и моите две деца на първата страница, ми и ние сме "хора"  Embarassed
Готови сте! Grinning

# 66
Ах, на това хубаво време как никой не се вясва тук. Явно всички сте по градинките. А пък ние вчера имахме инцидентно падане с резултат цял ден бърсане на кръв от устата на Ирен. Но хубавото е че днес е добре или поне за момента е добре Praynig

# 67
  • София
ninina, вчера дали не се разминахме с теб? newsm78 Точно пред ПИБ до пазара на Х. Димитър се разминах с една майка с количката за породени дечица на Чиполино. Бащата (предполагам) я буташе, имаше и още една жена. Аз бях с двойната количка (триколка), но само с Дани, отивах за Емко от градината.

# 68
момичета нищо не пишете за срещата. кога, къде?
или вече я направихте?

# 69
  • София
момичета нищо не пишете за срещата. кога, къде?
Защото нищо не сме решили конкретно...
Аз излизам предимно следобедите. Или дайте направо час да си уговорим за идната събота.

# 70
  • София
айде примерно в 5 в събота идната?? Thinkingна герена или на кафе градината...но там събота няма да има места за толкова майки с колички и дребчовци......

# 71
  • София
айде примерно в 5 в събота идната?? Thinkingна герена или на кафе градината...но там събота няма да има места за толкова майки с колички и дребчовци......
Предлагам събота (24.05.) 5 ч. на пейките в пясъчника (зад кафето, където има повечеко пейки на едно място, при плочките).

# 72
ninina, вчера дали не се разминахме с теб? newsm78 Точно пред ПИБ до пазара на Х. Димитър се разминах с една майка с количката за породени дечица на Чиполино. Бащата (предполагам) я буташе, имаше и още една жена. Аз бях с двойната количка (триколка), но само с Дани, отивах за Емко от градината.

Ей, точно ние сме били с мъжа ми и майка ми. Бяхме до тази аптека отзад за нещо кръвоспиращо. За съжаление изобщо не съм те видяла, беше ми много напрегнато за Ирен, цял ден й тече кръв от устата Sad Другия път да се обаждаш

А нещо не разбрах къде ще е срещата newsm78, но за 5 в събота съм съгласна

# 73
  • София
Ами аз бързах към градината, позагледах те, ама ми стана и неудобно  Blush и не се обадих. Другият път няма да пропусна. Grinning

За срещата - в пясъчника на Герена, където са новите люлки, заграденото, една част е с плочки и има повечко пейки там, точно на гърба на кафето. Като се влезе в къта в дясно.

# 74
Ще се радвам да се обадиш  bouquet
А за срещата ще дойдем, само да го намеря този пясъчник Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт