И примерно защо ако съм в начална фаза на влюбване трябва да спра да се виждам с приятелките си?
Аз лично бих предпочела да излиза, считам, че всеки човек има нужда от собствен кръг приятели, среда и малко време, което да си е само негово, различно от "семейното". Ако щеш и флиртът с някое непознато момиче в бар е здравословен, ей така - да си проветриш малко мозъка, да си припомниш как става 

Споделянето на удоволствието от прекараната заедно вечер е част от тръпката на връзката ни. Когато сме разделени, нямам проблем че той излиза вечер и не е задължително мъжка компанията, същото важи и за него. Но няма такъв филм, в който аз дундуркам детето и съм изперкала, а мъжът ми е е на коч среща. Или и двамата се пържим, или и двамата разпускаме. Не съм проклета, нито хипер еманципирана, просто имам добър човек до себе си, който смята, че да се грижим добре един за друг му е приоритет. 
. Вкъщи е като в компютърен клуб от техника, но с най-голям кеф отсвирваме всичко, за да излезем или дори за да се скараме като хората. 

така 

,под това имам впредвид,флиртове,че и секс дори... 
.Видяла съм толкова странни и нестранни неща там
.Знам ,може би е било голяма грешка от моя страна,но аз си бях свободна,моята съвест беше чиста
...пък че той не може да си го държи в гащите,....само жена му можех да съжелявам. 
.Обичат да си имат жени в къщи,дето да им гледат децата,а те да си развяват боксерите навън....та тогава си и казах,че за българин няма да се омъжа. 
...,но повечето,които излизат сами,си го търсят(а какво само те си знаят 
,двамата споделяме идеята да сме си винаги заедно
.Никоу не насилва другия с нищо. 
...тва е 

... ако ВСИЧКИ българи са "такива" ? 

не му трябва на човек сам да се изкушава за да провери дали са му слаби ангелите.