Излизане по мъжки ..

• 17 152
  • 453
  •   1
Отговори
# 90
При мен е едно и също, не знам за останалите.
Меря с един метър.

# 91
Вечер излизаме само заедно, през деня кой където иска .

# 92
....А да не говорим, че аз имам и мъже приятели, лично мои и малко да ги правя семейни такива не върви. Grinning Naughty

A неприемливо ли е тогава според вас в такива случаи / когато жените си имаме приятели мъже/  Crossing Arms , мъжете ни да имат приятелки жени ?  Thinking
Или вече .... това е друго  Mr. Green
Пак питам ... без капка лоши чувства .... просто ми е любопитно  Party

За мен е еднакво.

# 93
На моят мъж не му се е случвало да излиза така по мъжки. Изключвам някой фирмен банкет, ама и там не му се ходи сам. Почти всичките ни приятели са общи, така че ако излизаме, то е заедно. Сам ходи само на служебни командировки. Обикновено събота и неделя оставяме малкия при някоя баба и излизаме заедно да караме колело или сега като съм бременна пеша до хижата на по бира.

# 94
Може ли да използвам темата за да попитам за предположението ви в отговор на въпроса "Какво точно правят шестима мъже на дискотека до пет сутринта ".

# 95
Ами щом до 5ч. са си шестимата и са си в дискотеката значи пият и се забавляват.
Лошо щеше да е да се приберат в 5ч. а да са си тръгнали към 2ч. и да не са се отбивали в друго заведение.

# 96
По твои предположение това какво точно включва?

# 97
Нямам проблем с излизането `по мъжки`.
Всеки има нужда да прекара известно време сам,без семейството си.
Мъжа ми излиза често на кафе с приятели,аз също го правя,когато имам желание.

# 98
По твои предположение това какво точно включва?

Е, няма как да знам не съм мъж.Мъжът ми няма начин да издържи до 5ч. на дискотека ,че да ми каже.
Мога да кажа само за себе си-танци ,приказки  може и някой мъж да обсъдим може и за секс да поговорим ...........

# 99
Напоследък като че ли и двамата излизаме все по-рядко. А обикновено съвместните ни излизания се свеждат до излет извън София или до родния ми град няколко пъти в годината. Когато се роди детето, мъжът ми излизаше почти всяка вечер с приятели. А и на мен така ми беше по-добре. Сега от работа няма време за излизане по мъжки. Иначе си пие кафе през деня с приятели, ако се засекат из София, такава му е работата. Обещал ми е само детето да поотрасне още малко и нямал да го оставе да го виждам даже. Ехееее...

# 100
Може ли да използвам темата за да попитам за предположението ви в отговор на въпроса "Какво точно правят шестима мъже на дискотека до пет сутринта ".

Може всичко да правят.
Именно това е проблема ... когато мъжа излиза и ти се чудиш , къде е и какво прави ...пък ако ще и на работа да отива .
Принципно " 5 сутринта"  не е приемлив час за прибиране вкъщи на семеен мъж с малко дете  .... ако за това питаш  Peace
Но излизане за по кино, явка, кафе , бира .... за по час, два след 20.00 ч. не бих гледала лошо .... когато не е системно, преднамерено "измъкване по терлици ".
Коментираме мисля именно това ...

# 101
Не го спирам като иска да излезе да се разведри нищо против нямам.Аз и без това съм по цял ден по кафетата с коли4ката не е честно ако го карам все в нас да стои.
Питаш какво правят до 5ч. сутринта?Ами пият и се бъзикат с младежта по дискотеките.Преди да се прибере минават да пият кафе някъде и това е.Промяната при тях не е така голяма както при нас и аз не се опитвам да го спирам.И тати е човек все пак-пазарува,ходи на работа,гледа детето когато може и ми мие чинийте какво да искам дръго

# 102
Прекаляват с алкохола, правят пиянски свалки, после ядат "шкембе чорба " за изтрезняване. Simple Smile

# 103

Аз ще ти кажа. bowuu
Пият си,свалят се с мацки Crazy...може някой от тях да си доведе любовницата,която да повлече още 5 приятелки и да стане здрав купон Laughing.Около 2 се изнизват от дискотеката,и на който,квото му душа поискала Joy.По големият процент завършват вечерта в хотелската стая... Whistling
Някои от тях предварително си казват-Обичам жена ми Sick #Crazy,никога няма да е оставя,това е просто за удоволствие. hahaha
Други почват да лицемерят,че имат семейни проблеми Sunglasses...Трети пък те мятат още от вратата на стаята,като невидели Mr. Green
Да не си помисли някой , че съм пробвала от абсолютно всички варианти.... Mr. Green

# 104
Да не си помисли някой , че съм пробвала от абсолютно всички варианти.... Mr. Green
А кои си пробвала? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт