Ще ви пука ли, ако утре блокират членството ни в ЕС?

• 5 911
  • 158
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А къде е тогава мястото на БГ?

Моля, само без локумите за неутралитета и мечтата за Швейцария на Балканите. Има достатъчно много количество и качество критични причини, поради които това е невъзможно. Няма смисъл да ги изброявам, който е гледал картата на Европа, чел е история и има бегло понятие какво се случва по света  се сеща защо това няма как да стане.

# 31
А къде е тогава мястото на БГ?

Там, където й е.

# 32
  • София
И къде е то? Как изглежда? Какво означава? Какви са ползите и вредите? ...

# 33
Дреме ми на к...  Наистина.

# 34
на к.. или на фасула? Stop

# 35
# 36
  • София
Ще ми пука. Много.
Ама си го заслужава държавата.
 Sick
Виж, ако успея да емигрирам, няма да ми дреме изобщо.

# 37
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Не ми пука.Като гледам, най- им пука на тези, дето "усвояват" паричките на европейците.

# 38
# 39
Не знам със смесени чувства съм.

# 40
# 41
Пука ми, защото глобите ще излязат от моя джоб. Но, ако ни изключат от ЕС, ще си отдъхна с облекчение. Не ми харесва тази структура, както навремето не ми харесваше СИВ.

# 42
Цитат
Засега предупреждението към София наистина е само неформално и експерти смятат, че вероятността за задействане на член 7 е реална, но малка. "За да се използва тази мярка, трябва да се докаже, че България нарушава фундаментални принципи на ЕС като правова държава, човешките права или принципите на свободата и демокрацията", уточни български дипломат, според който това е изключено

Айде бе, изключено било.. ooooh!

# 43
Хич няма да ми пука, напротив ще се изкефя. Понеже сме държава Абсурдистан и ще си го заслужим с почит. Twisted Evil

# 44
Каквото повикало, такова се обадило.
И като ми/ни запука, какво? БГ овцата така и така няма да поиска отговорност от тези, които изпълниха мисията (както някой бе писал по-напред)....
Единствено за глобите ще ме е яд-защото ще излязат от нашия джоб. По принцип не смятах, че Бг е готова за ЕС и има място в него...както и се доказва, в същност....

Общи условия

Активация на акаунт