Октомврийската пролетна

• 16 287
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
quote author=kръци link=topic=291627.msg7802737#msg7802737 date=1213523078]
Интрига ти липсва значи.....поднасям я  Mr. Green
Всички непишещи ми липсват.......но не и Кръц с нейните капризи и детско поведение.

интрига?!?!
Милата, само толкова ли можеш?
тц, тц, тц
Смешка - от плоските при това

Кръц като беше тук изписвахме заедно по две теми на седмица.
Твоята пролетна до другата пролет ще я пишете
Ти продължавай да опитваш обаче, може и да ти се получи

И на мен ми липсвате момичета - редовно ви чета
С някой от вас продължавам да си пиша на лични

пп. надявам се колоритното ми нахлуване разведри всички и поне 2-3 страници да изпишете, за норматив
Надявам се , че и традицията да вписвате радости и тревоги покрай децата ни се запази
Провокирам ви, не интригантствам на дребно
 Hug Hug Hug
[/quote]

Ще се опитам да отговоря по културен начин, въпреки че тона ти не го заслужава.
Първо не смятам, че темите тук са лична собственост на някой, а са на октомврийските бебета. Това кой ги е пусал е без абсолютно никакво значение. Благодарна съм на Кръц, че се стараеше и отделяше време да ги пуска докато и беше интересно и и се занимаваше, но не съм писала в тях само защото тя ги е писала. В началото ми беше много симпатична дори.  Друг е обаче въпроса дали ми харесва колко грозно се държеше накрая Кръц, много заядлив човек ми се стори. Такива хора не ми липсват. От възпитание човек се напъва да държи някакъв добър тон, но не ме карай да я боготворя. Писала съм в темите и когато и други момичета са ги пускали. Сега когато вече не и се занимава с нас със задружни усилия продължаваме да ги пускаме кой когато и както може.
Второ. Децата вече са по големи и е нормално темите да не вървят толкова бързо както преди. Има много мами които работят, децата са много подвижни и изискват постоянно внимание, вече сме заедно повече от две години и форума не е същата тръпка както в началото. То любовта между двама не е същата две години и половина та камо ли един форум.
Трето. От известно време се пое инициативата със Скайпа и там връзката е много по бърза и директна.
Ако с това си изказване искаше да ме засегнеш не го постигаш Peace. Допринесох за общото дело да има тема както са го правили и други момичета, но това не ме прави отговорна дали върви или не.
Това ти изказване ми прилича повече на интриганстване и обиди, но ще се опитам да ти повярвам че го правиш с идеята за провокация и ще се постарая да има цивилизован диалог както подобава в един цивилизован форум за бебета където всеки може да изкаже мнението си по възпитан начин Peace

# 106
friki какво се правиш на изненадана и ощипана със сигурност не си очаквала нещо по -различно.Нали интрига ще правите то с мили думи не става . Ама нещо по -интересно измислете все пак Верчиту в клюкарника се мотае летвата е по-високо  Mr. Green
Честито за работата много професионални успехи ти желая!!! Hug
Сега ще ви се наоплаквам- имах кошмарна седмица една от най-гадните в живота ми.Събрах всички сили за кръщенето ,което беше вчера ,но нещо не ми се получи.Изпокарах се със мъжа си и с кръсницата бях мнооооого нервна и си изкарах също толкова кошмарно.Сашко рева много повечето мъже казаха ,че спомена за тормоза над детото ще го помнят цял живот.Той обаче поспа 30мин. по пътя от манастира до хотела и се събуди нов пречистен весел див и готов за бели и въобще не си спомняше изживяния ужас.Мъжът ми беше сигурен ,че вече психически обремемен .  Laughing Laughing Laughing
Като се прибрахме ,успях да дремна за 15мин. сънувах точно каквото ми беше нужно и леко се поуспокоих.
Ще пусна снимки по-късно.

mila71 Честит рожден ден !Много здраве и късмет много хармония и любов ти желая!

Хайде и другите изброени от Вяра да се изявят  Laughing

# 107
Друг е въпроса, че не е коректно от моя страна да повдигам тази тема, когато Кръц я няма за да се защити. Не е в моя стил и съжалявам, че го направих.

# 108
friki какво се правиш на изненадана и ощипана със сигурност не си очаквала нещо по -различно.Нали интрига ще правите то с мили думи не става . Ама нещо по -интересно измислете все пак Верчиту в клюкарника се мотае летвата е по-високо  Mr. Green
Оооо и из ДиС-а се въртя... Там всичките мъже бият, псуват и са гей. Всичките свекърви са зли и всичките комшии пречат. Пък за клюкарника - интрига бяха пърдящите ш*нди.

Илиянка - първо - честито ти християнче! Да е здрав и усмихнат и да радва мама и тате!
Второ -  нормално е да си изнервена покрай кръщенето - толкова много неща да се свършат за толкова кратко време...

Аз да се наоплаквам за днес - от сутринта цялата къща е с разстройство. Дончо, Йоанна и аз. На Йоанна й се отразява най-зле. Има и слуз. Утре сме първа пушка при ЛЛ и съм се въоръжила с контейнер. Чудех се дали да не взема пробата още тази вечер, но така и така е с разстройство, ще я взема утре сутринта. 
За снимките - ох, много ме мързииии. Ама много... Ще видя какво мога да направя утре вечер, че тази вечер ме чака цялата къща да оправям.

# 109
Илиянка, честито ви християнче!
Верчиту прахчетата не помагат ли (смекта , ентерол)? Бързо да се оправяте!  Hug
Мила, сандвич ще рече легло на два етажа ли? Ще стане, всичко ще се нареди.
Фрики, някой неща човек трябва да пропуска покрай ушите си.  Не си струва. Wink
Калоян е мнооого палав и щур, изморява ме за отрицателно време и това ме радва. Искам само да е здрав, пък да щурее колкото иска.  Mr. Green

# 110
Такаааа и аз да се отчета  Flutter
чета ви,но просто нищо интересно не се случва около нас и няма какво да пиша.Все още сме с памперс,кава само мама,тати,баба и евентуално нещо като дядо.Не сме боледували от много отдавна(да чукна на дърво).Мисля на есен да го пускам на ясла ама имам малко противоречия с мъжа ми и ще видим.Да се похваля сега на 25.06 заминавам за 7 дни в Испания.grinning039.ще бъда сама без мъж и деца.
Илианка-честито християнче!!!Надявам се днес да се обадиш. lalalala

# 111
  • Откъм Варната
Опаааалааа, я да си кажа и аз  Mr. Green, на мен Кръц не ми липсва, много се разочаровах от нея, не че има значение де, но исках да си кажа  Mr. Green

Честито на всички които са имали повод

# 112
Хайде и ние да се отчетем Simple Smile
Честити празници на всички, които имаха скоро. И аз редовно чета, но после не ми стига време и сили да пиша.
Али я гледа свекърва ми и свекър ми. Те и двамата скоро се пенсионираха, та имат бол свободно време. Не мога да кажа, че съм много доволна, но все пак хората помогнаха точно когато имаме нужда. Майка ми днес я оперираха в София и всички сме малко притеснени. Операцията премина успешно, но са казали, че следващите 7-8 дни са решаващи. Та не смеем да се радваме, ами още се молим и сме на тръни. Аз работя по цял ден, защото се налага да поддържаме семейния бизнес. Добре поне, че работата ми не е тежка, а по цял ден седя на бюро.
Али е станала голяма бъбривка. Всичко повтаря и вече съединява 2-3 думи. Много е сладка! Непрекъснато измисля разни смехории и щуротии, ама като не я виждаме по цял ден и ние й се връзваме на акъла. Иначе и тя се тръшка, ако не стане на нейното, само дето фасоните ги предава само на нас с баща й...
Аз почти влязох в 9-тия месец и ставам все по-огромна, а бебката рита и се върти все повече. Надявам се да не раждам преждевременно, защото сега хич не е момента. Дано да издържи до термина - 20 юли.
Иначе за детската поръчахме двуетажно легло. Засега Али ще спи на долното, бебка ще спи на нейното при нас. А след 1-2 години, живот и здраве, Али ще се качи на горното, пък бебка на долното. Което ме подсеща да дам идея на Мила. Под нашето долно легло може да се сложи матрак (става тип сандвич) и така и трите легла стават много компактни. Сега ще потърся отпратка.
http://www.cilek.com.tr/english/arama.aspx?id=13
Нашето легло е: F-1841-S - Active yellow bunk bed (в жълто). Но към всяко едно легло може да се поръча ракла отдолу, която е специално пригодена за слагане на матрак и да се прибира и вади из под долното легло. Прибрана изглежда като: FR-1401-S - Flora Bunk Bed. Ние не си поръчахме ракла, защото Боян ще ми измайстори шкафчета, гардероб и нещо като тоалетка. Пък ако се решим на трето ще се възползваме от тази идея с прибиращ матрак. Wink Между другото тези мебели се предлагат от Нов дом Симеонов в цялата страна. Само дето се призвеждат в Турция и срока на доставка е 45-60 раб. дни.
Ейййй, много дълго стана!
Лека нощ и приятни сънища!
 Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 23:41 от Sa

# 113
Опаа и ние да се отчетем
белите са ясни. С разразилия се ремонт у нас и режима стана мираж.. сега става и ляга всеки ден в различно време. Но пък игра с неща, които никога не е и мечтал. Редовно беше мръсен до ушите, но щастлив, че е напипал на баща си ролетка, клещи и тн

Бяхме цели 4 (четири) дни на ясла и сега с хрема у дома.
Не плаче в яслата, интересно му е и още на втория ден избягал при децата в другата група...Аз му казвам, че отиваме да играем при децата. Да видим след 1 седмично откъсване дали няма да ме разиграва
Става все по бъбрив, само дето определено не е на бългаски

За теглото 11 260 и 86 см, не е особено едър тип

Целувки на всички беладжии, на послушните по две Simple Smile

# 114
  • Виена
Здравейте  Hug
 Не съм писала от мноооооого,ама много отдавна.Наистина не помня от кога  Rolling Eyes.Вчера,Кръци  Heart Eyes ме попита,защо не пиша в темичката...Конкретна причина няма,наистина.Просто нещо ме беше подразнило и не ми се пишеше.Дадох си време,защото на сила няма смисъл да пиша.И тук само искам пък да защитя Кръци,защото тя не заслужава да я обиждате.За мен от форума тя е най-готиния човек,когото срещнах  Heart Eyes.Единствено с нея и Барабанка с  си поддържам някаква връзка.
 Иначе,ние сме добре.Влади е страшно палаво дете.Ето ви малко снимки,на който му е интересно да види  Владиколко е пораснал  Simple Smile .Все още не иска да пиша в гърнето  Rolling Eyes.Но пък иначе все си маха памперса и иска да е гол,докато не се напиша някъде и не му се скарам и го сложа пак.За говоренето,не е от най приказливите.Казва мама,тати,кака,баба,падне,вода,сок,виж,не,да и разни негови си измишльотини.
14 кг.си стои от сигурно 7,8 месеца вече,а си расте само на височина.Последно беше 86см.Много е капризен с яденето  Rolling Eyes.Почти нищо не иска да яде,в чудо се виждам понякога.До скоро поне пиеше мляко сутрин и вечер,но вече и то му втръсна.Много обича,обаче шоколадови изделия.Може само на сладко да изкара цял ден.Знам,че не трябва,но когато не иска нищо друго,само и само да е ял нещо му давам.
На ясла няма да го пускам.На 3 год.,като стане,ще ходи на градина направо.Още си ми е бебче и ми е жал да го пратя някъде,където няма да му обръщат вниманието от което се нуждае.А и първо искам да проговори български език,та после има време за немския.Не искам да обърква двата езика и да ми проговори чак на 4,5 годинки.
Ами не знам друго какво да напиша  Blush.В крайна сметка да са ни живи и здрави!Това е най важно!

# 115
Sa то не останало ,бе  HugБързо възстановяване на майка ти!
Tedito_799 и Саши обожава сладкото на майка ми се е метнал и аз му давам като виждам как му грейват очичките не издържам.Супите и манджите вече му писнаха и кара предимно на сухичко.
Та щом темата е посветена Кръц да се изкажа и аз и на мен не ми липсва тук ама никак даже!!!!
Ежедневно се виждаме при това доброволно от моя страна  ,представете си само каква съм мазохистка Mr. Green

# 116
Ех, то вярно интриги трябвало, за да се съживи темичката... Tired

Тогава и аз да си кажа - Кръци ми липсва в темичката. Някой път я засичам в някои други теми, на които хвърлям по някой поглед. И никак не ми харесва, че Цеци го няма в списъка на октомврийчетата!
И не само тя ми липсва - да не почвам да изброявам (достатъчно е да погледнете списъка на първата страничка!), че почти всички момичета се изпогубиха. Радвам се, че поне Тедито се появи! Последно си спомням, че беше писала, че са се преместили.
А Ангелинка как ми липсва и разходките с нея...
Всяка една от нас си я завъртя животът, всеки си има други ангажименти. Но аз понякога с малко носталгия си спомням времето когато бяхме бременни и раждахме бебоците, а те вече са си деца. Още повече ми липсвате сега! Спомням си вълненията покрай сватбата на Кръци, тревогите около проблемите на Фрики с бременността, костилката, която Херка беше изпуснала (а и тя се загуби, остава и тя да е сърдита). Толкова задружни бяхме и винаги темичката ни е била весела, в много трудни моменти сме се подкрепяли! Ако не бяхте вие сигурно щях да полудея покрай операцията на Благовест!
Едва когато забременях с Магдалена разбрах какъв голям късмет сме имали да се съберем, защото изкарах доста тежка и самотна бременност. И с ръка на сърцето мога да си призная, че и досега от майките, с които се засичаме из февруарската темичка или по градинките, не се чувствам с никоя толкова близка колкото с вас тук, макар че повечето никога не съм виждала и ви познавам само виртуално.
Спомням си за времето когато толкова набързо изписвахме темичките, че не можеше да ни се смогне. Това време не може да се върне, повечето вече ходите на работа (Фрики, честито за работата!  bouquet) или си имате много ангажименти покрай порасналите ни диванета. Но преди време имах чувството, че само аз пиша в темите и затова поспрях, че май щях да си ги изписвам сама или с още няколко момичета.
Всички си ви обичам! Hug Hug Hug
Хайде стига, че каквато съм емоционална и ще се разрева!   Embarassed

Накрая исках да кажа на Са, че страшно се радвам за малката госпожица в тумбачето и стискам палци да си поседи там до термин! Са, мила, моля те да ни известиш за радостното събитие! Желая ти леки последни дни от бременността и възможно най-лекото и безболезнено раждане!  Hug Hug Hug

Изчезвам, че вярно много се развълнувах, друг път ще пиша как съм с Благун и Маги!

# 117
  • Откъм Варната
....И никак не ми харесва, че Цеци го няма в списъка на октомврийчетата!....

Да няма го, сега проверих, проверих и назад по темите до последната тема която пусна Кръц, по назад не съм гледала, и там го няма, явно тя сама го е изтрила от списъка  Tired

# 118
Това пък за Цеци много ме учудва newsm78 newsm78 newsm78....списъка от както тя го направи когато раждахме е все copy and paste само с промени в цветовете newsm78...
Само да попитам, че не съм в час...кое е това Смачканото цвете, че не загрявам?( освен Таси да е  newsm78)

# 119
Това пък за Цеци много ме учудва newsm78 newsm78 newsm78....списъка от както тя го направи когато раждахме е все copy and paste само с промени в цветовете newsm78...
Само да попитам, че не съм в час...кое е това Смачканото цвете, че не загрявам?( освен Таси да е  newsm78)
Що пък да е Таси  newsm78
Илияна съм  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт