Всички непишещи ми липсват.......но не и Кръц с нейните капризи и детско поведение.
интрига?!?!
Милата, само толкова ли можеш?
тц, тц, тц
Смешка - от плоските при това
Кръц като беше тук изписвахме заедно по две теми на седмица.
Твоята пролетна до другата пролет ще я пишете
Ти продължавай да опитваш обаче, може и да ти се получи
И на мен ми липсвате момичета - редовно ви чета
С някой от вас продължавам да си пиша на лични
пп. надявам се колоритното ми нахлуване разведри всички и поне 2-3 страници да изпишете, за норматив
Надявам се , че и традицията да вписвате радости и тревоги покрай децата ни се запази
Провокирам ви, не интригантствам на дребно

[/quote]
Ще се опитам да отговоря по културен начин, въпреки че тона ти не го заслужава.
Първо не смятам, че темите тук са лична собственост на някой, а са на октомврийските бебета. Това кой ги е пусал е без абсолютно никакво значение. Благодарна съм на Кръц, че се стараеше и отделяше време да ги пуска докато и беше интересно и и се занимаваше, но не съм писала в тях само защото тя ги е писала. В началото ми беше много симпатична дори. Друг е обаче въпроса дали ми харесва колко грозно се държеше накрая Кръц, много заядлив човек ми се стори. Такива хора не ми липсват. От възпитание човек се напъва да държи някакъв добър тон, но не ме карай да я боготворя. Писала съм в темите и когато и други момичета са ги пускали. Сега когато вече не и се занимава с нас със задружни усилия продължаваме да ги пускаме кой когато и както може.
Второ. Децата вече са по големи и е нормално темите да не вървят толкова бързо както преди. Има много мами които работят, децата са много подвижни и изискват постоянно внимание, вече сме заедно повече от две години и форума не е същата тръпка както в началото. То любовта между двама не е същата две години и половина та камо ли един форум.
Трето. От известно време се пое инициативата със Скайпа и там връзката е много по бърза и директна.
Ако с това си изказване искаше да ме засегнеш не го постигаш
. Допринесох за общото дело да има тема както са го правили и други момичета, но това не ме прави отговорна дали върви или не.Това ти изказване ми прилича повече на интриганстване и обиди, но ще се опитам да ти повярвам че го правиш с идеята за провокация и ще се постарая да има цивилизован диалог както подобава в един цивилизован форум за бебета където всеки може да изкаже мнението си по възпитан начин

.ще бъда сама без мъж и деца.

.В крайна сметка да са ни живи и здрави!Това е най важно! 
) или си имате много ангажименти покрай порасналите ни диванета. Но преди време имах чувството, че само аз пиша в темите и затова поспрях, че май щях да си ги изписвам сама или с още няколко момичета.