Октомврийската пролетна

• 16 285
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте  Hug
Тия дни едвам стигам до компа,бандита не ме оставя да седна да пиша .
 Прочитам рано сутринта пресата и после ядем и сме на вън на разходка.
И ние с гърнето просто нямаме никакъв напредък става веднага от него,иначе казваше преди седмица ако,а сега не,така че за сега няма да го насилвам,като се стопли ще пробваме пак.
Тя и кака му късно се научи без памперс чак на 2 и няколко месеца беше.Но аз ще гледам САШИК да го научим по-рано,но да видим.
Иначе много бърбори вече много и си приказва и някакви негови неща.
Днес направо се скапах тотално,приготвих 3 сладкиша за съботата нали е ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА,че утре мъжо пак заминава за семинар на ХИСАРЯ и чак в неделята по някое време ще се връща.Остваме сами с дечурлигат та купона ще е пълен.
От 17 до 27 мойта ЕЛЕНА ще я пращам на море с детската градина в ЧЕРНОМОРЕЦ та сега сме на вълна МОРЕ.
Вчера вечерта бяхме до ДЖЪМБО за бански и взехме 2 чифта,а САШКО познайте какво направи в магазина ........... беше голяма гонидба,и аз казах на мъжо ч еповече с него в магазин и на апзар няма да ходя,ако сика той да си тича след него и без това цял ден само това правим по парковете.

# 91
 Hug
Ние сме добре. Калоян става все по-палав. Когато го вземам от ясли се налага да се прибираме сами с него с колата от яслите до вкъщи. И за да ми е "по-весело", той се научи да си измъква ръцете от коланите на столчето, като се опитва да стане и да дойде при мен да кара колата - ужас!!!  Shocked Съответно спирам непрекъснато на аварийни, за да го връзвам. 
За гърнето днес ме изненада - сам си каза преди да е направил каквото и да било в памперса. Това обаче не му попречи след час да си свърши работата пак в пампата.  Mr. Green Ще се научи къде ще иде. Днес си говорих с една майка, която ще пуска дететнцето на градина. Та тя ми казваше, че за градината децата трябвало да могат сами да ходят до тоалетна, да си бършат дупето, което ме  #Crazy Кое дете на три години може? Предполагам, че тя нещо не е разбрала както трябва.

# 92
Здравейте, момичета!
Слипи, в общи линии мамата, която ти е казала това е права Confused В детската градина вече се очаква децата ни да са доста самостоятелни и затова препоръчват лесни за обличане и събличане дрехи, а нацапани гащи от недобре избърсано дупе, си е практика. Ужасно е наистина. Моята дъщеря пропусна този момент, защото започна от втора група и вече добре се справяше с всичко, но по-малките. А и винаги съм се чудела как например само дете на 3 г. ще си обуе чорапогащника!
Ние сме добре! Имаме си гости-нашата вуйна и братовчеда, който е с два месеца по-малък от Марти!
Днес каката беше на първа тренировка по балет и се вълнуваме доста!
В събота заминаваме за няколко дни на море на вилата! А моите изпити естествено не са свършили, а и дипломна работа ще трябва да започвам и лудницата в главата ми е пълна  #Crazy
Лека и мека от нас!

# 93
Здравейте, дружина.
Хлапетата растат ли растат...сладури.
Аз имам радостна новина да споделя с вас. В банката в която съм на практика ми предложиха договор Mr. Green. Свършвам практиката на 18 и на 19 започвам работа. Ужасно съм щастлива, защото ми харесва а и екипа е супер. Условията също не са за пренебрегване. Абе кеф, много съм доволна. Дано да се справя...
Ето пресни вчерашни и днешни снимки на Андресчето в детската градина. Шушумига   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=254560&photo=1
Ама да седне така в къщи на гърнето нъцки Mr. Green

# 94
Здрaвейте,момичета и от нас!Днес съм гроги.Преди час се прибрахме от вън.Ходихме трите до социалните да подавам декларация за детските и направо лyднах с малките. Rolling EyesНе си е работа да ходиш с деца по задачи,ама налага ми се,няма измъкване.При нас жегите започнаха,а сега пък вилнее страшна бyря..Абе,шантаво време.Кофтито е,че това оказва много влияние върхy малките,които са със слаба имyнна защитa.Вяра все още си прокашля от време на време и продължаваме със сиропчето.И нашата кака я записахме на модерен балет и вълнението от непознатото е голямо.На морето още не сме се отчели,хайде да се оправя времето и да ходим на мореее.А вие как мислите за морето-да слагате памперс или да са по голо дyпе мъниците?
Фрики,хайде да ти е честита новата работа.  bouquetВярвам,че ще се справиш. PeaceОще повече,че вече си имала и поглед как изглеждат нещата,а и на добър екип не винаги се слyчва.Андресчо е много сладък и мноого пораснал.
Слиипи,както ти е казала мамата и Ма4о за градината,така е.Но децата,които ходят на ясла гледат да ги приyчат към самостоятелност.Но и госпожите с лелята в първа грyпа им помагат.А и на три вече говорят и всичко си казват,затова yсловието в градината е детето да е навършило три.А,за намесата на Калоян по време на шофиране направо ме Rolling Eyes,сигyрно направо те изправя на нокти по време на път.
Тетка,вашите госпожи са доста смели щом се наемат да водят толкова малки деца на летен лагер.Нашите от двора на детската не са си показвали носа навън,камо ли да предприемат такова предизвикателство.Дано детенце си прекара добре и всичко е наред. Peace
Хайде мами,оставям ви,че мъника ми се разбyди нещо.

# 95
Привет, момичета!
Ние не сме се включвали отдавна, отново си сменяхме интернет доставчика и бяхме останали без нет   Crazy , но не ми беше трудно да наваксам с четенето, нещо много тромаво се движи темичката.
Аз да се похваля, че сме приети в ОДЗ и наесен с песен почваме във 2-ра ясленска група newsm44 , ох големи страсти и тревоги беше този прием  Whistling!
Ива е станала доста бъбрива и все по-лесно се разбираме , а пък памперса през деня го махнахме изцяло thumbsup , не пропуска да си каже и няколко пъти дори докато аз върша нещо сама се справя със ситуацията- гащите събути, седнала на гърнето и ... една голяма изненада за мама  tooth !!! Ноо първата седмица с гърнето беше пълен провал, сигурно поне по 20 чифта гащи отиваха за ден, а тя си ходеше като малко кученце и маркираше цялата къща Laughing , радвам се че най-сетне сама схвана какво трябва да се прави, затова моето мнение е че трябва да сме доста търпеливи с мъниците,когато са готови, работата става отведнъж  Simple Smile
Поздравления, friki, много професионални  успехи ти желая   bouquet
Мире, при теб как е положението, уталожиха ли се нещата в новия колектив Wink ?
Много слънчеви дни и приятни емоции желая на всички които са планували да почиват    grinning039 !
Чао от нас и до скоро! bye

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 18:13 от Didi81

# 96
Ама спите направо - ми ние до коледа в тази тема ще ръчкаме... Пуу, никва интрига начи...
И кво, като тръгнахте на работа и хайдеее, темата у канала. Хера се спотайва, Ангелина, Стаска, Илиянка и кръц... Абе въобще изобщо  Crossing Arms
Аз пък нямам кво да се похваля, нямам и какво да се оплача (имам, ама то вече минава, тъй че ще си мълча, като свиня в тикви). И понеже съм скръндза няма да кача в нета снимки. Фръц  Crazy

# 97
Ама спите направо - ми ние до коледа в тази тема ще ръчкаме... Пуу, никва интрига начи...
И кво, като тръгнахте на работа и хайдеее, темата у канала. Хера се спотайва, Ангелина, Стаска, Илиянка и кръц... Абе въобще изобщо  Crossing Arms
Аз пък нямам кво да се похваля, нямам и какво да се оплача (имам, ама то вече минава, тъй че ще си мълча, като свиня в тикви). И понеже съм скръндза няма да кача в нета снимки. Фръц  Crazy
Интрига ти липсва значи.....поднасям я Mr. Green
Всички непишещи ми липсват.......но не и Кръц с нейните капризи и детско поведение.

# 98
Ох, на мен как ми липсват всички...
Хич не успявам да се доредя за чата с двете хлапета и поглеждам тук от време на време, но никой не се мярка  Sad.
Днес Мила има рожден ден! Бъди много обичана жена и майка!
Руми, честит рожден ден (на патерици) и на теб!  bouquet  bouquet  bouquet
Ей, много станахме Близнаците!  Laughing

# 99
  • София
Evelinar - благодаря от сърце!!!

Черпя всички ви!!!

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/Kustendil/ - Малко снимки от Кюстендил. Изключително красив град с брилянтен въздух и малко виенска атмосфера. Прекарахме много добре, още повече, че бяхме като на меден месец - без децата... Laughing

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 20:40 от mila71

# 100
Мила, Честит Рожден ден!   bouquet   bouquet  bouquet
Хайде да се отчета и аз. Днес ходихме на пазар заедно с Калоян - лудница. Целия магазин огласяше с "Мамо, мамо, мамо". Търчи напред-назад и вика. Да не говорим, че падна поне 15 пъти.
Фрики, честито за новата работа! Желая ти много успехи!
Верчиту, не се прави на скръндза, ами показвай снимките.  Twisted Evil
Диди, браво на Ива! Аз правя още опити, ама безуспешни.
Мише, Яни как е? Оздравя ли?

# 101
Честит рожден ден Мила!Много  здраве,щастие и любов желая!
РУМИ И НА ТЕБ НА ПАТЕРИЦИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet
Момочета да ви попитам знае ли няко от вас някаква вила или къща в смолинският регион някой д адва под наем или по-тояно апартамент от къща.
Че с мъжо и децата след морето ни се иска да отидем за 1 седмица някъде в Родопският край,ако някой е бил там да каже Simple Smile
ФРИКИ на теб честита нова работа!Желая тио успех! Hug

# 102
Интрига ти липсва значи.....поднасям я  Mr. Green
Всички непишещи ми липсват.......но не и Кръц с нейните капризи и детско поведение.

интрига?!?!
Милата, само толкова ли можеш?
тц, тц, тц
Смешка - от плоските при това

Кръц като беше тук изписвахме заедно по две теми на седмица.
Твоята пролетна до другата пролет ще я пишете
Ти продължавай да опитваш обаче, може и да ти се получи

И на мен ми липсвате момичета - редовно ви чета
С някой от вас продължавам да си пиша на лични

пп. надявам се колоритното ми нахлуване разведри всички и поне 2-3 страници да изпишете, за норматив
Надявам се , че и традицията да вписвате радости и тревоги покрай децата ни се запази
Провокирам ви, не интригантствам на дребно
 Hug Hug Hug

# 103
  • София
Благодаря за поздравленията, момичета!  Hug

фрики - честита нова работа!!! Лека и бърза адаптация ти желая и много професионални успехи!

Аз тези дни се ровя в интернет за идеи - как в стая 10 квадрата да настаня 3 деца???  #Crazy newsm78

Направо се виждам в голямо чудо. Спряла съм се на идеята легло сандвич и отделно по-високо легло отдолу с чекмеджета, но да си кажа право незнам как точно ще стане... Sad

До скоро!

# 104
///

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 18:34 от babyfriki

Общи условия

Активация на акаунт