Тия дни едвам стигам до компа,бандита не ме оставя да седна да пиша .
Прочитам рано сутринта пресата и после ядем и сме на вън на разходка.
И ние с гърнето просто нямаме никакъв напредък става веднага от него,иначе казваше преди седмица ако,а сега не,така че за сега няма да го насилвам,като се стопли ще пробваме пак.
Тя и кака му късно се научи без памперс чак на 2 и няколко месеца беше.Но аз ще гледам САШИК да го научим по-рано,но да видим.
Иначе много бърбори вече много и си приказва и някакви негови неща.
Днес направо се скапах тотално,приготвих 3 сладкиша за съботата нали е ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА,че утре мъжо пак заминава за семинар на ХИСАРЯ и чак в неделята по някое време ще се връща.Остваме сами с дечурлигат та купона ще е пълен.
От 17 до 27 мойта ЕЛЕНА ще я пращам на море с детската градина в ЧЕРНОМОРЕЦ та сега сме на вълна МОРЕ.
Вчера вечерта бяхме до ДЖЪМБО за бански и взехме 2 чифта,а САШКО познайте какво направи в магазина ........... беше голяма гонидба,и аз казах на мъжо ч еповече с него в магазин и на апзар няма да ходя,ако сика той да си тича след него и без това цял ден само това правим по парковете.
Кое дете на три години може? Предполагам, че тя нещо не е разбрала както трябва.
Вярвам,че ще се справиш.
Още повече,че вече си имала и поглед как изглеждат нещата,а и на добър екип не винаги се слyчва.Андресчо е много сладък и мноого пораснал.
, но не ми беше трудно да наваксам с четенето, нещо много тромаво се движи темичката.
, ох големи страсти и тревоги беше този прием
!
!!! Ноо първата седмица с гърнето беше пълен провал, сигурно поне по 20 чифта гащи отиваха за ден, а тя си ходеше като малко кученце и маркираше цялата къща 
?
!

.