Октомврийската пролетна

• 16 281
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро Hug
На патерица честит имен ден на малките госпожици ЕМИ! newsm51
Тия дни се по-загубихме малко но  сме си вече тук в Сф опитвам се да се климатизирам след САНДАНСКИ,ама ми е пак тъпо липсва ми много обстановката там.
Са на мен от тези имена които си посочила ми  харесват:ДАРА и МИА. Peace
Вчера в градината на ЕЛИ имаше тържество по случай 1-ви ЮНИ ден на детето беше много хубаво,мойта дъщеричка участва на няколко пъти очите ми се насълзиха детето се представи много добре.
От вчера сме си в къщи аз и децата мъжо е на семинар в ХИСАРЯ,утре се прибира и мисля да ги  заведем някъде по случай празника.
Днес ще ходим да купим пласмасово пони на ЕЛИ това иска да и взема за подарък,а на САШЕТО ще вземем някакъв голям камион гледам че се занимава вече с играчки  на вън като излизаме.
http://snimki.i-kolev.com/ тук се намират снимките от САНДАНСКИ
Мире радвам се много че КАЛОЯНЧО се чувства по-добре. Hug

# 76
Здравейте,момичета и от мен!Днес нещо ми е скапано настроението и ми е малко тъпо,ама ще гледам да се оправя.
Браво на  Калоян и Ема за подобренията! Peace
Честито на патерица именния ден на Ема,да е много здрава!Честно казано и аз не знаех ,че празнyват на тази дата.
Теди,чyдесно е че сте си прекарали хyбаво и сте си починали!Ех как ми се иска и на мен почивка,но yви...
Поздравления за доброто представяне на каките Алекс и Ели! HugЗа съжаление аз не мога да се похваля със същите впечатления от откритият yрок в грyпата на Лети.Децата се притесниха и се отпyснаха едва при самостоятелната работа и танците.Там обаче се представиха много добре! PeaceСега наесен ще са предyчилищна и се надявам подготовката да е на ниво,за да могaт да не чyвстват притеснение в първи клас.
Как мислите да изненадате малчовците за yтрешния празник?Ние си мислим да заведем в една близка местност  с разни катерyшки да поиграят и впоследствие  ще решим за дрyги изненади.
Весел празник на всички дечица yтре и приятни изживявания! Hug

# 77
Здравейте,момичета! Hug
И ние се поизгубихме за седмица-две,но вече сме на линия!
Мире,и Габи вдигна Т след трития Пентаксим,мисля,че около 38 newsm78/в нач.на май беше/.И аз се стреснах Sad Всъщност аз при всяка Т се шашкам...чак ме е яд на себе си Радвам се,че вече сте добре! Hug
Миринда,една голяма  Hugи за вас с Ема!Дано много бързо преборите тия коли-та!Кво като са упорити #2gunfire...И вие ще бъдете!
Tetka_74,браво на Ели!Все така да се справя!  bouquet
Ma4o,радвам се и за Алекс!  bouquet
Sa,всичките имена са хубави!Направо не ви завиждам как ще изберете.... Като се сетя при нас колко трудно беше Whistling! Но мисля и аз,че малката принцеса все ще ви подскаже кое да бъде нейното preggo babydust7
mila71,и ние сме във вашата категория-10кг и 200гр!?! с дрехите и пампата! WhistlingАми да са здрави,пък колкото са толкова!
Много подкрепям подхода ти да не насилваш нещата с племенницата ти...както и да не я насилваш да говори ...Времето най-много ще й помогне,мисля...А,и още нещо...сигурна съм,че ще се справиш! newsm10 С теб сме! Hug
Целувки на всички от нас с Габи! lovekiss
Пожелаваме ви един страхотен 1-ви юни!Много да нацелувате мушмороците и все така ги обичайте!

# 78
Честит празник на скъпите ни дечица  bouquet!
Да са ни живи и здрави Peace!Много да ни радват и слушат(поне да се понася) Mr. Green!Иначе на моя нищо не съм му купила, защото още не разбира, а и достатъчно влязох в разход, заради него #Cussing out.Трябва да си купувам нов телефон и нова клавиатура #2gunfire.
Да ви се оплача, че компютъра нещо ми се скапа и пералнята бучи, та ми е много криво Crossing Arms!
Иначе да ви се и похваля, че моя много бъбри и дори цели изречения казва, та много му се радвам!Ама не ме слуша #Cussing out

# 79
честит праэник на всички малки и вече пораснали деца

# 80
  • Откъм Варната
Честит празник на всички сладурки и сладурковци, днес водих Митака на купон по случай празника, наскоро откриха нов супермаркет от веригата ЦБА до нас и до него има голяма детска площадка и от управата на супера бяха подготвили тържество за децата на площадката по случай празника, Митака бяга, тича, танцува, хапна торта, тържеството беше от 10,30, прибрахме се чак в 12.30, и си мислех като се наспи да го заведем в Детския кът в морската градина, но не ни се сучи, заваля дъжд и си седяхме в нас.

Имаме си и обелен нос, ама то от главата му все тича, не се спира, опитвам се да махна сутрешния памперс, но за сега без успех, такива работи около нас.

Поздрави на всички  Hug

# 81
  • София
Ех, че бавно върви темичката.... Simple Smile

Аз онзи ден изпрах телефона на сина ми - хвърлил си нашия панталона за пране и аз в пералнята. На другия ден го търсим - няма и няма. Звъня аз и се чува мелодия от балкона.....А телефонът изпран си виси в панталона.. Rolling Eyes

Пробвах картата на моя, работи. Дадох телефона на малката да си играе, но по едно време се усетих, че не съм го пробвала да се зареди, включих го и той тръгна.........сега работи - след час и половина пране  Laughing
Е, да видим докога, но все пак............Браво на Alkatel..... Joy

За памперсите - пробвах аз да стои без памперс, но тя ми пишка през 15 минути, което е много често и затова отложих процедурата за след месец пак. Спомням си, че големият се научи много бързо и на 2 беше през деня без нищо, казваше си винаги. Дано и с малката стане така лесно.

miki m - благодаря!!!  Hug
А за килцата - да, важното е да са здрави. А и такива обрати се случват през пубертета, че никой не знае как ще са тогава... newsm78.

Михаела - като ми забучи нещо или даде признаци, че се разваля и аз много се напрягам...... Sad

До скоро!

# 82
 Hug
И аз пробвах в събота да държа Калоян без памперс. До обяд - 10 чифта сменени гащи.  Mr. Green Казва, ама след като свърши работата.  ooooh!
Вече бърбори и се опитва да казва изречения, голям сладур е.  Heart Eyes
Вече спрях да се притеснявам за теглото, само се моля да ми е здравичък. Беше10,5 кг преди месец и 86 см. По мое мнение продължава да си е категория скакалец, но важното е да се храни и да беснее. Онзи ден излизаме с майка ми на разходка, седнахме да пием кафе, а Калоян стои мирно в количката. Притесних се и започнах да го целувам да няма Т. Така е като съм свикнала да търчи нон-стоп.  Laughing

# 83
Здравейте!
Не сме класирани в нито една дет.градина,а по-лошото е,че нямаме и шанс... Sad Хич нямам настроение да пиша...бели кахъри,ама са си кахъри ooooh!
От една седмица сме със сополи,имаше и кашлица,но я преборихме.Простудихме я май в колата,но и зъби ни мъчат,та незнам точно от кое е newsm78 И това време няма ли най-сетне да се оправи Confused
Абе, хубав уикенд ви желая пък дори и дъждовен да е   umbrella

sleepy,  посмях се как  си  започнала  да целуваш  Калоян  да няма Т като е кротък Joy
Ама аз съм същата  Joy Joy Joy

# 84
Здравейте и от нас!Къде изчезнахте всички,че не пишете?Eдвам открих темичката...
Ние подадохме молби само за детска ясла,но първият прием на деца ще е в началото на септември-50 деца и чак тогава ще разберем дали сме приети.Но в градината,където ходи каката ми казаха че и там трябвало да си пyсна още отсега молба.С каката от яслата направо я записахме в детската градина,без предварително да сме чакали и подавaли молба.Сега така объркано го направиха,че просто не виждам оправия. newsm78
Вяра нещо ми понакaшля и пием сиропче.Съмняваме,че е от зъби понеже сега избиват наведнъж един резец и един кyчешки.И дрyг път ми е правела така,затова се надявам скоро да отшyми.
Ние yспешно сме без памперси y дома,а гледам че и по разходки се стиска и памперса е почти сyх като се приберем.Да се стопли хyбаво времето и ще пробвам да го махам и по разходките.
Слиипи,в началото и Вяра пишкаше през около 15мин.,но с течение на времето нещата се регyлираха.Майката мy е търпение.
За говоренето обаче сме без никакъв напредък.Речника и се изчерпва с дyмичките мама,татю,баба,дядо,кака,няма,не и дa.Дотyк!
Вчера беше последният ден на каката в детската градина и вече ще си правим компания тричките.Наесен ще е предyчилищна в yчилището.Днес ще я водим на зъболекар да и вадят първото зъбче.Надявахме се да падне самичко ,но вече избива новото и се притеснявах да не избие накриво.Малко я е страх,но пък и няма търпение да разбере какво и е приготвила Феята на зъбките.
Днес съм в почивка в кyхнята,за обяд имам готвено от вчера,а довечера сме на гости.
Хайде лек ден и  Hug!

# 85
Здравейте дружинка.. Hug
Хайде и ние да се отчетем че тя темичката скоро няма да се избута.. Mr. Green
Ние сме добре за сега.Също не сме приети на първо класиране но имаме някакви шансове за второто и много се надявам да стане.. PraynigИма много деца които са с предимство и ни избутват естествено. Crossing ArmsКато цяло малкия свикна с майка ми и се гледат добре.Вече казва отвреме на време как се казва Коко.. Mr. Green иначе само си бръщолеви своите бебешорски думички и нищо съществено.Е мама,тати,ало,чао,ена/една год./ и бау..С гърнето сме мнооого назад.Чакаме да спре дъжда да почне топлото време и ще се оголваме по дупе.
Аз свиквам с работата макар че пряката ми шефка е голям звяр и грещи като побъркана.Вчера уволни предното момиче което е назначила преди мен и бяхме в шок от тази новина... ooooh!Да видим и с мен как ще е.Ама така е който не си мълчи го изритва.. #Cussing out #2gunfire.
Мила големи последици с телефона ама така е.. Mr. Green
Слийпи и аз съм същата.Малкия не се спира и за миг.А като спре се чудя какво му е.. Crazy
Пожелавам на всички дечица никакви темп. и много хубави дни.
Аиде пишете как сте...  bouquet

# 86
  • Варна
Привет от едно октомврийче , дето отдавна не се е включвало . Чат-пат преглеждам темичката да следя как вървят нещата , но не остава много време от работа и от тичане подир дребосъка .
За яслите - не съм подавала изобщо документи . Смятам засега да се гледаме вкъщи , докато се издържим взаимно . Имахме си една леля Светла да гледа Митко , гледаха се супер , само че тя се отказа . И с новата жена много не си пасваме , но няма как - засега тя ще го гледа , че нещо не мога да намеря друга  , а и той междувременно взе да посвиква и не ми се иска да го тормозя да се налага да свиква на ново с друг човек .
За памперса - отдавна е без памперс през деня . Засега през нощта го оставям с памперс , едно , че си пишка все още по веднъж , а и още е хладно и се притеснявам ако го изтърва и се напиша докато го видя и преоблека да не изстине . За казване не винаги казва , обикновено в момента , в който върши нещо , го оповестява . Иначе казва ПА ( май остана от памперса , на който вика па).А на себе си вика Дяди - не знам защо . Като го питаш как се казва и си казва дяди . И като иска нещо той да направи , пак така - дяди дяди .
Ето как изглеждаше преди месец наш Митко http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244755

# 87
  • Откъм Варната
baloniЧестит Рожден Ден Румиbaloni
bdbaloni newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 bdbaloni 

# 88
Руми бъди щастлива и желана жена.Нека цари в дома ти топлина и уют..
smile3525 smile3525 smile3525 baloni baloni baloni

# 89
  • София
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, ама то няма и кой знае какво интересно около нас.
Честит празник на Румена на патерици - да си жива и здрава!

Ние сме добре - Венци малко се поуспокои, беше голяма лудетина по едно време и направо ми изпиваше силите. Беше болен преди няколко седмици - има някакъв пролетен вирус, който преминава само с вдигането на висока Т. Поддържа се около 2-3 дни и после нищо. Оттогава имаше малко застой в храненето - нищо не искаше. Сега лека-полека започна и да се храни.
С гърнето сме доникъде. Вкъщи го държа без памперс, понякога улучваме гърнето, по-често не. Но аз съм упорита. Иначе знае да казва ако и пико, но за съжаление второто го казва, когато вече се е напишкал в гащите.
Казва много думички, бърбори си и негови си неща.
Да си призная и на мен вече ми се работи - ама моето е хем боли, хем сърби. Хем да работя, хем само аз да си го гледам.
За детските градини и Венци никъде не е класиран. Аз съм подала документи и в една ясла, та се надявам там да го приемат. Въобще съм песимист, че чрез тази система ще се доредим до някое място в ОДЗ.

Ами това е. Пожелавам ви всички да сте здрави.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт