Отчитам се, че да мърда по малко темата.
Не можах да се преборя с Ема да си пие лекарството и го спрях.
А като си поеме дъх се задавя.
Иначе няма вече проблеми с пишкането, в понеделник ще са готови изследванията за бактерии, да видим. Аз успях да заразя всички с моята хрема и сега дружно смъркаме.
На Ема капя Коларгол, ама май освен че цапа много, няма файда от него. 
Малката е луда по всякакви животни, включително бръмбари, мравки и всякакви буболечки, котки и кучета и колкото по-големи, толкова по-добре.
Много им се радва, милва ги. Тук имаме костенурка и мишка, по цял ден ги храни, иска да пипа мишката, голяма радост.
Страх я е от силни, резки звуци. Ако изсвири кола навън, например, веднага тича и се гушва в мен. От непознати хора също, дори често си поревава, ако я закачи някой, който не й харесва. 
Ася, браво за приспиването без гърда. При нас, още като й кажа, че отиваме да спим и почва да ми надига блузата и да вика "цици".
Хайде, лека и мека и пишете по някой ред!

А за онази детска градина, където се бяха натровили с диазепам, май така и не се разбра кой е виновен.
Не е ясно на какво се е дължало неразположението. Като се приберем във Варна ще питам нашата докторка, ама дано не се повтаря. 
!
!Важното е малкия да е добре, че ми беше много зор да го гледам така горкото
.Не се учудвам много, защото като малка бях същата
.Успокоиха ме, като ми казаха, че към 6-7 год. ще се стабилизира и ще си създаде по-добър имунитет!Тъй, ама до тогава как ще я къдрим
?Иначе много приказва
.Много копират тия деца, та трябва да се внимава с това!Всеки ден добавя някоя дума към репертоара, като някой не знам от къде ги е чул дори

.