Октомврийската пролетна

• 16 276
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Ама и мен вчера ме кара някой да чета във Февруарската тема.Така ревах, че едва заспах.После колко дълго гледах моето съкровище и си мислех колко го обичам Hug.Ама все се заричам да не съм толкова любопитна, че после се надувам от рев Sad.
Ние още не сме изцяло добре, но уж вървим към оправяне Praynig.Смаза се горкото с тия болести.Вчера ходих да му взема гърлен секрет в една частна лаборатория и взех телефона на една хомеопатка Peace.Трябва да го по изчистя от тия антибиотици, че ще вземем да му увредим бъбреците на детето ooooh!.Ох, само това правя да се ровя за доктори, за лекове ooooh!!Ще пробвам рецептите и на Ванга, та дано намалим тия боледувания, за да не ми страда съкровището.

# 241
 Hug
Пак взе хич да не ми стига времето. Не мога да сколасам да стигна до рс-то.  ooooh!
Ма4о, приятно изкарване на празника!   bouquet
Михаела, пожелавам бързо оздравяване на Яни!
Са, не остана. Има време, ще махнете памперса. Али ще покаже кога е готова. Леко и безпроблемно раждане!  Hug
За гърнето - махнах изцяло памперса преди седмица, защото беше много горещо и на Калоян му се появиха ситни пъпчици от него. Освен това като го вземех от яслата, той си беше с памперса от сутринта при това почти сух. Вече не мисля да му го слагам изобщо. Той си казва, а вечер започна да усеща и като пикне мълко, става и тръгва да търси кукуто.  Laughing
В яслата ми казват, че за неговата възраст приказвал много и всичко му се разбира. Само го хвалят. Много ми е приятно да чувам похвалите, но като си познавам детето все си мисля, че не ще е да е чак толкова послушен.  Mr. Green

# 242
Добро утро Hug Coffee
Един ден без нет ужас полудях,ами иначе ние взривоте учудвощо децата ги понесаха с дълбок сън без да разбрет какво става,иначе тук у дома се чу в ЛАГАРЕРА,входната вратата се разлуля и дограмата,абе ужасия станаха.
И аз не готвя нищо със чишмена вода с минерална.
ОСКА кътници наистина излизат най-болезнено,дига се темепература и много боли. Praynig
МИШЕ бързо оздравяване на ЯНИ Hug.
CA не се притеснявай за памперса на АЛИ ще я откажеш сега си гледай бебка в корема,като родиш тогава. Hug
Ние на гърне не ходим,а направо на тоалетна има допълнителна дъска,там казва че имало "пико".
Днес мислим с мъжо направо на вън без памперс да излизаме взела съм тук слипове 10бройки и панталони и ще пробваме на вън днес как ще е дали ще казва. Simple Smile
Отивам на терасата на теферич да изпоя и тишина сутришното кафенце сега хладно и е супер Peace

# 243
Здравейте, дружина. Едвам смогнах да ви прочета...
Въобще не съм в час какво е станало в София, но се надявам да няма много уплашени.
Стана ми много тъжно да разбера какво е станало при февруарките и дори се зарадвах, че нямам толкова време за форума, за да прочета подробностите. Искрено се надявам мамите преживели загубите с течението на времето да намерят сила да продължат напред. Замисляла съм се няколко пъти ако загубя детето си какво ще стане, просто няма по важна причина от него за да живея и да се опитвам да преудолявам ежедневието.
Радвам се, че се раздвижи темата Mr. Green, ама сега пък не смогвам да прочета всичко и ми е малко тъпо да пиша само информативно без да съм прочела всичко и да знам какво ви се е случило. Днес обаче успях Mr. GreenНапоследък 24 часа не ми стигат. Отвориха и басейна в блока, та след работа слизаме там, после вечеря, баня, стих приспиване, после да се видиме и с татито насаме...голяма въртележка. Да си призная, че на няколко пъти заспивам в девет с детето Crazy. Ами така е като по нощите се събждаме по сто пъти...
Сега по обсъжданите теми.
С пампата сме много зле, ама много. Гърнето се използва за сядане и ставане и сядане и ставане.....и така до захлас. Че за ккво друго може да се използва едно гърне newsm78
Слипи, твоя младеж върви напред в материала с всичко Wink
Оска, кажи как е Васето тези дни, надявам се да е по добре детето. Между другото как приключиха онези истории миналата година? Стискам палци всичко да е ок.
Коте, успокойхте ли се от падането?
Валка, ужас. Взимайте мерки с терасата, за да не се повтори ситуацията.
Мачо, честита работа и весело празнуване, макар и на патерици.
Евелина, не ти завиждам на ситуацията.
Са, в очакване сме на хубави новини Hug
Мишка, имам позната,която ми спомена, че е много доволна от хомеопатичните лечения. То антибиоците са нейзбежни в някои ситуации, но ако не се стига до тях е още по добре.
Ох, Андрес като ме види на компа и започва едно мрънкане и едни ревности, не е истина просто.
Да ви се похваля Mr. Green, Октомври месец ще си ходя една седмица до БГ, за да видя баба и тя да си се запознае с правнука. Дано да не се случи нещо лошо преди това, че няма да си го простя цял живот. Лошото е, че Андрес тате няма да може да дойде, а тя много го обича, но той окомври месец не може да си вземе отпуска. Може би мама ще ме придужи.
Татето вече излезна в лятна ваканция и сега се гледат по мъжки Mr. Green. Малкия обожава Мики Маус и се опитва да пее песента, шушумига малка. Опитва се да бръщолеви много, но кодовете му ги разбираме само аз и тати. И на всичкото отгоре почти всичко което казва, го казва на испански Crazy. Аз обаче упорито му говоря само и само на български и когато ми каже някоя дума на испански го питам на бг дали е това което иска. Търпение ще му е майката.
С яденето сме много, много зле. Тежиме само 9.300 кг и не иска да яде. Направо ми е много притеснено. Плодове яде, но от другото по две, три лъжички и спира.
Вчера се изрина и сега няколко дни няма да има басейн. Казаха, че не е някаква болест, по всяка вероятност е от горещините, но за всеки случай.
Мда, да не забравя да споделя, че отслабнах няколко килограма и съм много щастилва. На кг съм по малко отколкото точно преди да забременея, но имам чувството че на размер съм по отпусната от преди. Има ли някой на когото да му се случва същото? Още няколко кг ще трябва да сваля.
Исках да пиша още, но дечкото става много неспокоен.
Целувки на всички малки и големи Hug. Колкото и да не пишем често много, много ви обичам и се радвам, че ви има Hug

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 18:10 от friki

# 244

Коте, успокойхте ли се от падането?

Oт кое по-точно Rolling Eyes, че последното беше преди 2часа в Морската, както си буташе таркалето и се прекатури на кълбо в прахоляка.. и едни тинейджърки паднаха от смях  Thinking Не ми стана много хубаво, но пък от възрастта им ще да е

Утре сме пак на ясла, ураааа три дни големи мъчения. Мишо в 8:30 си вади сандалите и казва адиии. После се почват големите бели ако не излезем, но в 8:30 просто аз едва гледам  Blush
От къде намира сили не знам, вечер за срамотите заспива след 10-10:30, а сутрин в 6:45 става с баща си

Фрики, как успя да свалиш кг, аз се докопах до 75 и надолу няма.. А скъпия вика НЕ СЕ мъчи, а ми прави компания с яденето.. Да де, ама иска да иде със слаба женица на плаж Blush.
Детето днес изнамери едни снимки от почивката ни през 2005 и едни от сватбата.. и гледа, гледа и умно заключи ТАТИ, а до тати е ЛЕЛЕ (леля).., да ама НЕ аз съм на тия снимки

Цунки на всички мъници!!!

# 245
Здравейте!
КОТЕ,посмях се на случката със снимката на тати и "леля"... Joy Знам,че и така си те харесват и мене Mr. Green, ама и аз като си видя снимките отпреди и ....ми става доста тъжно Sad за добре изглеждащото ми тяло аз никога не съм била слаба Embarassed  Но ти дерзай,ще успееш да постигнеш заветните форми,сигурна съм  bouquet
Момичета,ние доста се изплашихме от взривовете в четвъртък...беше някакъв КОШМАР.Ние сме сравнително близо.Вкъщи няма счупени прозорци бяха отворени! но на входа има доста.А една позната от Чепинци каза,че на съседите им детенцето започнало да заеква....Дано всички скоро успеят да се възстановят от преживения ужас! Аз много се уплаших,защото моя мъж е пожарникар в Кремиковци и беше на работа...В началото около час нали не се знаеше какво е станало и къде и всички мислеха,че избухването е авария в Кремиковци....Можете да си представите какво съм изживяла...И като се има предвид в каква държава живеем,се моля само Господ да го пази,него и всички на такива постове Praynig
Незнам за вас ,но аз за пореден път се почувствах страшно несигурна в тази страна...Много я обичам,но.....трябва да знаем,че най-близките ни са подсигурени във всяка една ситуация,а то не е така....   Слава Богу малката не се уплаши много!
Мислех да пиша повече,но ... ще отложа за утре.Спокойна вечер!

# 246
  • София
Здравейтеееее и от нааааас  Party.
Отдавна не съм се вясвала от скитосване. Бяхме на моренце, после при бабата на гости и ей такива хубави неща.
Имахме едни неприятни емоции около едно зелено училище. С радост прочетох, че комплекса вече е затворен. Но ми е тъжно, че и друга група е пострадала. http://news.ibox.bg/news/id_1507448060 Лошото е, че и преди е затварян комплекса, но след преименуване се отваря отново  Sad.
На морето изкарахме страхотно. Косето беше като жабче и почти не излизаше от басейна. Не можех да му обуя сандалите, събуваше се и шляпаше бос. Храната беше шведска маса и той си загиваше от кеф да избира какво да яде. За мое щастие се хранеше добре и сега чакам да ми вземат батерии за кантара за да видя резултата. За Дани имаше аниматори. Едни много готини кака и батко, които така хубаво се занимаваха с децата, че накрая дечицата със сълзи си тръгваха. Ако и Косето беше малко по- голям, щяхме да сме като ергенчета с Иво. Но и така ни беше хубаво. Бяхме със много хубави хора в хотела и всяка вечер се събирахме на биричка. Децата ни изнасяха представления и си умирахме от смях. Последната вечер имахме и дискотека.
При бабата също беше много хубаво. Нея самата почти не я виждахме. Сутрин излизаше преди нас и се прибираше след нас вечер. Аз водих децата от цялата улица на басейн. Нямате представа каква игра падаше. Родителите им ми се чудеха на акъла как поемам такава отговорност, но ако им бяха видяли веселите личица щяха да ме разберат. Децата се хващаха  за ръце и скачаха с викове във водата. А и за мен имаше полза- имаше дежурен при Косето, когато влизах да се къпя аз. Иначе бях като многодетна майка с 9 деца. Влизаха и излизаха в басейна под час и се пекоха под час. Командата беше " Обръщайте кълки" и всички със смях се обръщаха  Joy. Косето беше много щастлив сред толкова каки и батковци.
Гледам коментирате килцата  Thinking. Бях посмъкнала 6 килца преди морето, но там при тази шведска маса сигурно пак съм ги качила. Добре че нямам кантар да се ядосвам. Но пък беше много вкусно, то не бяха скари, рула, салати... направо тези хора нямат сърце  hahaha.
Са, първата ми мисъл беше за теб, дали си родила и веднага влязох да погледна. Тапата ми падна 3 седмици преди да родя.  newsm78Не помня да съм кървила. Стискам палци   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug.
Ще ми трябва време да наваксам с четенето и да пусна малко снимки, че ме забравихте нещо Grinning. Надявам се всички да са добре и ми липсвахте мноооого   love001

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 10:56 от Lovi

# 247
Еййй, Lovi, и аз много си мислех за теб и се чудех къде изчезна. Радвам се, че са го закрили този комплекс! Не мога да се начудя какви са тези хора... Така да се отнасят и то с ДЕЦА! Радвам се, че така хубаво сте изкарали на моренцето и при бабата. Браво на теб! Няма да спра да се възхищавам на енергията ти и положителния ти мироглед!  Hug
Мики, разбирам те какъв ужас си изживяла с взривовете през тези часове на неизвестност. Нашите политици ми иде да ги  #2gunfire Такава хубава страна сме, пък не се намери свястно управление...
Фрики, не се тревожи излишно за килограмите на Андрес. Ще си навакса детето. Важното е, че е здравичък и жизнен. Радвам се, че ще си идваш в БГ. А сигурно баба ти е още по-щастлива. Дано мъжа ти измисли начин да ви придружи.
Слипи, Калоян съм го признала за бързоразвиващ се!  Mr. Green Ще почвам, живот и здраве да търся аз втори зет... та да ни имаш предвид!  Mr. Green
Коте, Мишето голяма терца! Много му се кефя от разказите ти! Я кажи и днес ли с мерак отиде на ясли?
За килограмите - не ми се говори. В тази жега направо ми иде да се гръмна. Пак качих 20 килца, само дето от Али имах да свалям още 5, та скромната ми сметка е +25!!!!  Animal Pig
Иначе момичета още сме си 2 в 1. В петък докторът ми каза, че до 1 седмица не мисли, че ще родя. Бебката много рита и се върти. А Али непрекъснато иска да я гали и целува. Като я питам къде е нашето бебе идва и ми оголва тумбака и с "ооо-ооо-ооо" почва да го гали. А като кажа "къде е бебчето на тати" отива и прави същото с баща си, на който хич не му става драго...  Mr. Green По този повод мъж ми мина на диета - само салатки с бяло винце консумира. Simple Smile Иначе сега Боян се е заел да прави някои мебели за хола. Али е при бабите за през деня, а аз лежа на дивана и само командоря... Все още нищо не съм приготвила за бебка 2. Дори името не сме измислили още. Голям мързел ме е обзел. Добре, че ходя на работа до обяд, за да не оглупея съвсем...
Желая ви приятен ден и да нацелувате малчовците!  Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 15:45 от Sa

# 248
Да си кажа за килцата. Отслабването не е кой знае колко, но е като резултат от липса на късно ядене. Тоест през деня до седем часа ям каквото ми се прийска, че и бисквити, шоколад, беикон който обожавам......Само, че след седем само сокчета и водичка. Един ден в седмицата имам да се издънвам на воля и тогава прекалявам с количествата и качествата Mr. Green. Стимулите са ми много. Най напред за да се чувствам добре аз. После заради татито.....той си ме обича каквато и да е, но все пак като му се фукна малко по така и умира човека Mr. Green. И псле нали знаете, че започнах работа, а там има и едни такива стройни сгодни каки и неща да омазвам пейзажа Laughing. Само да доуточня, че никога не съм била слаба и не мисля че мога да бъда.

# 249
Sa, отиде с желание маймуняка.. обаче ревал на обяда един час докато заспи, явно си има зъбни проблеми..
А и ме убеждаваха, че се е ухапал сам на ръката, обаче първо е доста лошо ухапаното, колкото и да търпи на болка, чак пък кожата да си съдете??? и второ - у нас го наблюдавах Не си хапе ръцете
Са, я по сериозно с посрещането на новата мома, че да не те изненада Simple Smile
За кг. кво да разправям не знам, аз за 55 не мечтая, но поне на 60 да се върна, дори и на 65 ще съм щастлива

# 250
Добро утро Coffee
КОТЕ според мен малкият някой го е ухапал и тия лелките и госпожите прикриват,съмнявам се детето само да се  ухапало,абе в тия ясли и градини по някога нямам думи..........
За килата гледам че говорите ами аз вече си достигнах желаните 55 кг.
Аз си хапвам по всичко,но много гледам грамажа на изяденото. newsm03
LOVI добре дошла бях се затъжила за теб Hug Hug
Наш САШКО от няколко нощи пак започна да се буди по нощите и нещо е нервен,май зъби ли ще му никнат,нямаме си сега кучешки,може и те да са наред на излизат,съоветно и моят сън се нарушава. Confused
Много се измараям напоследък момичета напарво вечерта към 9.30 съм заспала от всякъде. smile3524
Нали сега и Елена си е у дома и сме тримата,нея пускам на градина понеже имат сборни групи и са по 30 и няколко деца,ама си е изморително с две дечица както и да го гледаш.
То тичането е по САШКО в случая,но по-добре кака му да си е  у дома при нас от колко да е в сборните групи при положение че аз съм си в къщи ,а не на работа.
Чакам с нетърпение да дойдат почивните дни и да имам малко почивка обикновенно ходим някъде тия почивни дни съм намислила да ходим на питник на ВИТОША с децата за по цял ден на хлад и чист въздух. newsm41

# 251
фрики , айде , айде , не била слаба ! нали съм ти виждала снимки от сватбата - фиданка ! а тетка с тези 55кг направо ме уби !
преди да забременея бях качила близо 10кг, докато родя и след като родих още . абе май общо над 30кг  .
незнам как , ама съм свалила няколко килца , само си представете ,че преди бях 50-52кг. сега съм към 64 и изобщо даже не се надявам да си върна предишната форма , но истинският проблем е отпусната кожа ! разпъвала се , разпъвала , а сега как ще се прибира ?!
лови , радвам се да чуя ,че сте изкарали добре "с деца на море" Grinning!
мики, да ви е жив и здрав татито ! наистина има опасна и отговорна работа!
в неделя вечер се видяхме с Ангелина и Ния ! и двете хубавици и свежарки . с Васето , обаче никаква комуникация .в момента само по-големите са интересни .
Васил е добре , фрики , навярно питаш дали сме преборили алергията . да ,  но до другата пролет само без ядки , мед ,какао и шоколад .

# 252
  • Някъде в Европа...
Здравейте , момичета!
 Много ме е срам........... Embarassed, изчезнах за толкова дълго време, без въобще да се разпиша.. Embarassed. Обаче не съм ви забравила, ни най- малко. Истината е, че за много кратко време ми се струпаха страшно много проблеми и бях изправена пред много сериозни решения. Тъкмо изчезваше единия проблем и ме връхлиташе нов #Cussing out и то без най- малко аз да имам участие или вина за нещо. Това е причината въобще да нямам желание да пиша и честно казано да ви завиждам благородно за спокойствието, което ми липсваше на мен. А и не ми остава почти никакво време, мога само късно вечер, когато Ради заспи.......
 Слава богу с Ради всичко е наред и проблемите не са свързани с него Praynig
 Миналия месец почти целия бяхме на о.Родос при свекърите. Беше просто божествено, успях да се откъсна от всичко лошо тук и не мислех за нищо. Като добавим към това и прекрасното място, беше наистина страхотна почивка. Ради я понесе много добре - 20 дни плаж и големи разходки сред палмите. А на каква хубава площадка си играеше, но баба му и дядо му се охарчиха доста за "фъфъ" (стотинки) за количките Mr. Green Не може да се разкаже  -  всеки ден нови впечатления и красоти гледахме.....
 Сега търчим да поръчваме мебели за новия апартамент, че сме казали, че другия месец се изнасяме от квартирата.....
 Ради много порасна, както предполагам всички останали малчовци Simple Smile. Гледам, че коментирате памперсите - ние сме без него през деня, казва за пиш, но не и за акане.... В Гърция се научи да пишка прав и не сяда на гърне, а и аз не го слагам, защото после не ми го дава да го измия, а иска сам и се олива целия с изпишкането Twisted Evil. Говори много, като барборинка е, но говори със срички, сглобява и изречения. Първото ни беше; "аба фе" (лампата свети) Simple Smile

Надявам се всички да сте добре, да няма болнички, а на Са стискам палци всичко да е наред от все сърце Heart Eyes
 Ще се постарая да съм редовна вече Embarassed
 Обичам ви и ми липсва много компанията ви!   bouquet

# 253
AIR-че  Hug, точно днес си мислех много за теб, дали сте се завърнали от Гърция и дали сте вече в новия апартамент!
Радвам се, че сте добре и че сте разпусналии на почивката. Ще ти пиша SMS, като се случи голямото събитие! Ние също захванахме малък ремонт в хола. Боян се зае да измайстори някоя и друга мебел. Почти сме към края, но пък после ни чакат приготовления за бебката.
Исках да пиша още, но сядаме да вечеряме. Забележете колко е часът!!!  Twisted Evil
Лека нощ на малки и големи!  Hug Heart Eyes Hug

# 254
tedito_799  , ЧРД бъди здрава и щастлива ,обичана и обичаща!

Sa и ние в толкова вечеряме Laughing  Ох,сви ми се стомаха скоро ще се имаме и юлска принцеса Hug
AIR на мен не ми завиждай и аз бях ни жива ни умряла последните месеци .Дано сега да имам малко почивка от проблемите.Надявам се при теб също да е отминал лошия период. Hug
Lovi ,AIR изкарали сте си страхотно -браво!

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 15:55 от Iliana_

Общи условия

Активация на акаунт