Ще порастне скоро юнското дете- годинки ще навърши цели две!

• 19 741
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Тони и Андрей!Пожелаваме им много здраве,щастливо детство и весели игри.

# 121
Честит рожден ден на Тони и Андрей!Весело и щуро детство!  bouquet
Вили така е мила,но наистина може и да нямат време да пишат при нас.На мен,а предполагам и на всички им става хубаво като видят,че не са забравени. Hug
 Laughing то и на мен ми става вече множко все да драскам глупости през пост два  FlutterЕ поне докато имам време сега,все надниквам да прочета нещичко за вас и пускайте снимки де,толкова ми е хубаво да ги разглеждам.
Чао до скив от мен! Hug

# 122
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА И ДАНАЯ!!!

ПОЖЕЛАВАМ НА ДВЕТЕ ГОСПОЖИЦИ ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
а за noneto и _Bogi_ един букет.

# 123
Привет и от мен!

Отново имаме пъстри странички с много пожелания за Рожденниците!  Hugедно голямо гуш и от нас с Ники!!! Бъдете щастливи принцески и принцове малки Heart Eyes!

Прочетох с ужас темичката на Дидка - недей се настройва негативно и изобщо не си мисли,че заради тебе всичко това се случва... нали знаеш има такива моменти, после идват хубавите....Искам всичко да е наред с Вики,пък беличките и ударите май няма да имат край, нека само Господ ги пази!

И аз съм със свито сърце, имаме резултати от детската ясла,Ники ще тръгне от Септември и тези дни съм една такава притеснена, и още повече,че аз се колебая за моето завръщане на работа, имам две перспективи и незнам коя да избера ... и като се знам колко съм решителна и как вземам важните решения  ooooh!, ще видим ....

Продължавам тренировките без памперс, само до около 11 ч. и после излизаме с памперса, Ники се държи добре за сега, само два чифта напишкани гащички  Wink....От онзи ден е подстриган много късо, толкова ми е смешен...
Хубави празници!

# 124
  • Бургас
честит празник на всички малки сладури
пожелавам им да са много палави,много щасливи,много обичани и цял живот да празнуват 1юни
[/b][/size][/color][/b][/size][/color]
Мили майчета аз напоследък имам малко здравословни проблеми и се мъкна по разни изследвания и затова не остава мн време за писане.

Целувки на всички сладури
Надявам се скоро да имам повече време за разписване тук

# 125
ЧЕСТИТ 1-ви ЮНИ, малки ЮНЧЕТА! ОБИЧАМ ви ВСИЧКИТЕ!

# 126
Честит празник на всички дечица и родители!   bouquet  bouquet

# 127
      ura   Честит 1 ви юни на всички дечица!!![/color]   ura  bigdance2

Желая ви МНОГО,МНОГО здраве,усмивки и обич! Пожелавам ви да имате най-щастливото и незабравимо детство!Обичам ви!

uraЧестит празник и на всички мами и татковци,които са запазили детското в себе си!

Не съм писала отдавна и дано ме извините!Сега отивам да будя малката.Сигурно ще ходим пред двореца на децата.Снощи и напрових бисквитена торта и и надух балони и знам,че много ще се зарадва.Аз също се вълнувам и даже малко се разчуствах!
Специално за вас сутринта направих и албумче с няколко снимки.Можете да го разгледате тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238689&photo=14 /дано съм се справила успешно този път.Ако не   newsm78  утре на поправителен Embarassed/

# 128
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА   
bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИСЛАВА И ДАНИЕЛА!!!

МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!
а за техните мами един виртуален букет Simple Smile

Ние днес сме решили да водим иванна на зоопарка и вече трябваше да сме тръгнали, но девойката и таткото спят и ще вървим в жегите ама какво да се прави празник е Simple Smile

Весело изкарване на всички  Hug

# 129
Честит 1-ви юни на всички малки и големи деца!
Много усмивки и щастливо детство!!!

Честит рожден ден на всички мъници!!!

Момичета, много съм заета и почти нямам време да пиша. Но затова пък често хвърлям по едно око при вас.
Дидка, това което се е случило е направо ужасно. Смятам, че постъпила добре. Мисля, че и аз бих постъпила по същия начин  Hug
Elia, надявам се всичко при теб да е наред  Peace

Отивам да храня дребния и след малко пак ще пиша Blush

# 130
  • София
Ехо, банда  Hug
Не съм ви забравила, оправдания няма да пиша, само искам да ви кажа, че ми липсвате и че тази темичка е специална за мен и Ени.
Хайде сега да почвам с поздравите:

Честит втори рожден ден на всички дечица, които вече са ги навършили!
Да сте здрави, умни и добри, смели във всичките игри!
  Hug

Честит рожден ден на Бубката и Дани!
Да растете здрави, сладки и добрички!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ ЮНСКИ МУЦУНКИ!
ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО И МИЛИОНИ СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

И, за да не ни мъмрите, ще драсна няколко реда и за нас Simple Smile
Ени расте, преминава през всички етапи, типични за възрастта. Понякога в по-голяма степен - например тръшкането - онази вечер ме подлуди, такава истерия не бях виждала и се притесних сериозно. Дереше се с глас, държеше си главата с две ръце, цялата обляна в сълзи, тича като полудяла от стая в стая, ляга на пода, почва да рита, после пак става... ужасна картинка. Толкова безпомощна не се бях чувствала отдавна. Накрая взе една кутийка с монети и се успокои. Заспа с нея и цяла нощ не я изпусна. А аз не знаех на кой свят съм, идваше ми да плача с глас. Всичко тръгна от това, че й взех от ръцете един молив, който беше доста опасен. Явно това посегателство над нещо, което тя е приела вече за нейно не можа да го преживее и изпадна в истерия. Установих, че чувството й за собственост е свръх развито и трябва да внимавам - ако не искам да взима нещо, не трябва нито веднъж да й го давам, дам ли го веднъж, вече го приема за нейно и край. Дали това е характерно за възрастта или зодията им, как мислите? Или пък е наследствено?! Wink
Иначе продължава проблема с храненето - още е на пюрета и то не всички. От общата храна взима само някои неща, с които по-скоро си играе, отколкото да яде. Но я оставям от време на време да се маже, че да свиква да се храни. Това обаче ми коства много нерви, защото не понасям омазани неща Sad Но няма как и през това трябва да минем. Надявам се скоро да почне да яде всичко.
С гърнето сме до никъде. Но до септември трябва да се начуи, защото вече е приета в яслата. Мале, не ми се мисли, от сега ми се свива сърцето. Но и това ще минем заедно, заедно ще растем Simple Smile
А трябва и да се дипломирам тази година, сега са ми на главата 10 изпита, плюс монтаж на 30-минутно радиопредаване. Стискайте палци!

Ето дребната фръцла как седи в сладкарница:

... а  ТУК има още снимки от последния месец Simple Smile

От сърце изпращам на всички ви много слънчеви усмивки
и пожелания за незабравими рождени дни с дечицата!

Бъдете здрави и вдъхновени!
  Hug

# 131
Честит първи юни на малките сладки дечица!!!!!
Ние бяхме три дни извън града на гости и сега със свежи сили ще започнем седмицата  Grinning
Мойта Ани пък е на ясла сега от 3.06 .Искам октомври като дойде бебето да е посвиканала вече и да ходи по цял ден,а сега месец или както дойде ще си я вземам в 12ч. на обяд.Ще ви разправям след няколко дни как се справя.
Таталина и моята като вземе нещо го счита вече за нейно.Обаче ако не искам да и го давам веднага като я видя че е взела нещо непозволено и казвам че е мое,веднага да ми го върне.Това действа за сега  Peace Проблем имаме само с количките за кукли навън на другите деца.Хване ли на някое дете количката няма пускане ,едва я откопчавам от количката и тя пищи и се тръшка и аз бързо я товаря в нейната количкта ,връзвам я и се отдалечаваме.А в къщи си има количка и излизаме с нея (не всеки ден,но често)

Вили точно преди няколко дни им писах на октомврийките ,че като им се родят децата и пораснат малко няма да пишат така често в темата  Laughing Там сега една темичка върви за около 5 дни.То си е нормално такова развитие те сега са ентусиазирани,а ние сме вече претръпнали (откъм писане) заети мами с палави деца  Laughing

Бях на ФМ всичко си е наред на бебчето,но пол не се видя за мое съжаление ........

Дидка прегръдки и от мен  Hugдано няма никакви последствия  Praynig

Дари 1 видях я твойта хубавица.

Целувки на всички малки юнчета  Heart Eyes

# 132
  • София
Честит втори рожден ден на чаровните малки господа Вики и Ивчо!
Да растат здрави, умни и добри! Да са гордост за всички у дома!

Жени, Люба, честит празник, момичета! Бъдете най-щастливите майки!

Зори, честита ти бременност, много се радвам за теб Simple Smile Дано всичко ти е леко и приятно! Разказвай как Зори приема яслата. Дано да е добре там и да й харесва.

# 133
Честит рожден ден на Вики-да е жив и здрав,умерено палав и много щастлив....и да радва много мама и тати!
Честит рожден ден и на моето отроче от мъжки пол Laughing...аз нареждам масата отсега,че утре я остане време,я не.....пък и вече започнахме с всенародните тържества послучай двугодишнината на дИвчо.....тая вечер отметнахме бабаму/вие знаете за топлите ми чуства към нея,но напоследък мога не само да не се оплаквам,ами даже и да я похваля,че не ме дразни много...,но докога ли Thinking/ и приятеля и/на когото съм върла фенка,щото я държи надалеч и я виждаме сравнително рядко...пък и децата направо го обожават Peace/....та след като сме почнали,да тургам почерпката и за вас:/това е за загрявка...утре,повече......и обещавам да пусна снимки с рожденника и оригиналната торта/на баш-майстор Пепи/

О,и макар и със закъснение-честит празник,на всички малки,големи и и още по-големи деца!Честито и на вчерашните рожденнички-Борислава и Даниела! Heart Eyes Hug  bouquet

Елия,стискаме ти палци да се оправяш бързичко Praynig

# 134
  • Пловдив
ЧРД, на нашият приятел Ичо (Любчо така му казва Simple Smile) Да расте здрав и послушен. Да върши по-малко пакости и да се заиграва сам, за да може мама Люба да пише по-често при нас.
ЧРД и на Вики на Тинтири-Минтири. Да има щастливо и безгрижно детство  Wink

Общи условия

Активация на акаунт