Ще порастне скоро юнското дете- годинки ще навърши цели две!

• 19 744
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро мили ,мами ! Simple Smile
Много се радвам на пъстрата и оживена темичка  , става вече истински разкошна и празнична !
Първо - Честит първи юни  с малко закъснение на всички малки и големи деца , пожелавам им един милион усмивки и пъстро и шарено детство пълно с незабравими игри !   

Честит рожден ден на Бубката и Дани !

Честит рожден ден и на Вики и Ивчо !

На майките им един голям букет и  Hug от мен  за това че са родили  и отгледали такива  големи прекрасни деца!
Пожелавам ви прекрасен весел празник и чакам снимки !  smile3509
Пинк , радвам се да те видя пак !  Heart Eyes
Елиа , мила , прегръдки за теб и стискам палци да си добре !  Hug

# 136
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР И ИВАЙЛО!!!

ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ИГРИ!
а за техните майки скромен виртуален букет

Вчера тръгнахме към зоопарка, но беше една километрична опашка, едни коли и се върнахме... отидохме на НДК и като ни заваля един дъжд... скрихме се на едно заведение и като спря егати веселбата за Иванна с локвите Simple SmileSimple SmileSimple Smile. Ето и малко снимки да я видитв с новата прическа и локвите  Wink

ЕТО ОЩЕ ЗА ГЛЕДАНЕ

Дари1, страхотни снимки, Ивон е голяма хубавица Simple Smile
Таталинка, за Ени няма какво да казвам тя просто е невероятна  Hug
Пинк, добре си ни дошла   bouquet Надявам се да пишеш по- често и да дадеш някоя снимчица, за да ви видим колко сте пораснали  Hug

Ееее, това е от мен за сега, пожелавам ви лек и слънчев ден  Joy

# 137
Честит 1-ви юни, на всички дечица! Растете здрави и щастливи!

На Ивчо и Вики, честит рожден ден! Мили момчета, бъдете здрави и се налаждавайте на щастливо детство! 

Честит празник на всички празнували рожденни дни!

Съжалявам, че не се включвам толкова често, но наистина имам ужасно много работа, при това в края на месеца.

Весели празници и настроение на всички!

# 138
  • София
Хей, банда, хайде всички да сте здрави и заредени с празнично настроение.
От сърце пожелавам на всички болни бързо да оздравяват Hug
Ще се радвам да пускате поне снимчици, та да се радвам на малките бонбони, които растат като гъбки след дъжд Simple Smile

Таби, Иванната е голям сладкиш, като калинка в локвите се къпе Simple Smile Да я нацелуваш  Heart Eyes

Усмихнат ден за всички!   bouquet

# 139
Честит рожден ден на Вики и Ивчо (дИвчо)

Желая им най-безгрижното детство на света

Hug

А на мамите- весело посрещане на най- големия празник Hug

Вили, Таби Heart Eyes

Аз за днес приключих работа. Мисля да релаксирам до към 5ч- докато взема малкия звяр от яслата. Тази сутрин много се смях. Отивам да го оставя сутринта на яслата, отварям вратата и той си влиза (тичайки разбира се). На една пейка бяха седнали няколко момиченца и като го видяха и почнаха в един глас да скандират- Маати, Маати, Маати. Паднах от смях  Joy

Поздрави на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 140
Лелееее толкова деца съм пропуснала Blush, наистина съжалявам и сега им казвам, Честит Рожден Ден на всички мъници които вече са големи и са станали на две! Бъдете здрави, щури и много слънчеви и щастливи мили дечица.
А днес казвам, Честит Рожден Ден на Вики и на големия сладур Ивчо! Да сте много весели и щастливи мили дечица, безгрижно и щастливо детство ви желая от сърце.

А за всички щастливи маминки
А ние сме от днес със сополи до кръста, баш преди рождения ни ден ooooh!, а мама тамън е купила тоалета с голия гръб Whistling. Ааааамаха.
Хаиде за сега изчезвам, че малката е като кисела краставица smile3506.

# 141
чЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВчО КАБРАНСКИ И ВИКИ!  МИЛИ ДЕЦА,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ПАЛАВИ И УСМИХНАТИ !
Любе,Жени, за вас огромен виртуален букет  bouquet  bouquet  bouquet

Ех,че хубаво вече дойде нашия месец,толкова ми е празнично LaughingДнес ходих на две места да проверя как стои въпроса с детското парти ,но засега не съм се спряла на нищо newsm78
Таталинка, Hug радвам се че се появи ,а Ени е мноооооооого пораснала и е много красива Heart Eyes
Дидка, дано вече Вики е добре, Hug и от мен
Всички болнички да оздравяват бързо за да могат да празнуват както трябва,а от рождениците очакваме снимки Crossing Arms

# 142
Честит втори рожден ден на Ивчо и Вики !!!!
Желая ви много здраве, радост  и щастливо детство !!!!
Иванна много ми хареса в локвите  Laughing и аз мисля да резнем скоро къдриците на Ани,но след рождения и ден .

# 143
Таталина, добре сте се завърнали  Hug Ени е истинска госпожица. Много е пораснала. Споко, освен че сме майки на Близнаци, май ги хваща и първия пубертет.

Таби, Иванна е страхотна с къса коса, е и не само. Май мъж ти е правил снимките,  хваща много добре истинските моменти.

Любе, пропуснах да честитя фамилната ви радост. Честит племенник, да ви е жив и здрав. Спомням си, че зълва ти имаше проблемно забременяване. Нека всичко оттук, нататък да тече по вода.
Я виж ти само с какъв свекър си се сдобила, той компенсира свекърва ти  Grinning

За РД на Стефан, се точа за дървени играчки. Леля му, му е купила страхотен рейс с дървени сглобяеми части. Аз ще купя багер, трактор, нещо в тази насока, че е полудял по тези на улицата.

Поръчах 2 торти за яслата и за вкъщи.

Очаквам голяма визита на моята рода и ще съм мобилизирана около тяхното посещение.

Лека нощ!

# 144
Благодаря Ви за пожеланията  bouquet Hug Heart Eyes
И давам кратък отчет за РД-то на дИвчо-значи всичко беше хаос и масови безредици....може и да не съм забелязала някой родител в калабалъка,но за сметка на това децата ги виждах стерео накрая #Crazy.......имаше ревящи,пукащи балони,биещи се....абе от всички екстри.......тортата беше страхотна/Пепи,мерси  bouquet Heart Eyes Hug/,..и незнам за другите,ама моите диването останаха доволни.Ето и малко снимки,че ако пусна повече-вече ще ме анатемосат модераторите:-тия сладури  и тримата са наши,ама от необаждалите се скоро/Стефчо на Мрънчо,Тони на Духи Пухи и Калинка на Змейковица/и познатият ви чаровник Любчо+малко мами-,а ето и рожденника с тортата:приятелите помагат в нужда:тук вече помощ-не ща...айде,стига толкова-ако искате още-утре пак.........че нещо и качването не ми спори........

# 145
  Party TimeЧестит рожден ден, Владислава! Честит празник, Еле!  Tada

Къде сте?

Любе, страхотно парти. Пловдивската дружина, остана най-задружна.

Пепи, кънгратЮлеЙшЪнс! Майстор си, евала.

Тортата, която поръчах за вкъщи, хич не ми харесва, но мъжа ми както винаги не беше въоражен с търпение да ме чака, да избирам.

# 146
Привети , банда ! да не вземете да се успите , ей  Wink
Честит рожден ден на Владислава на Елето ! Нека бъде здраво , щастливо и слънчево дете !
Мама да се върне при нас и да показва снимки от празника ! 

Hug

Люба , много се усмихвах на снимките ! Да беше показала още !  Simple Smile

Забравих да кажа на Таталина и Таби да си нацелуват сладките госпожици от мен , че напоследък и с тях рядко се виждам ...а и когато е видим да не мислите че ми дават да ги гушкам ....сега поне на снимките са кротки и можеш да им се порадваш на спокойствие  Laughing

Лиде , пожелавам ти малката муцунка бързо да оздравее  Hug
Пепи браво за тортата , но ти си майстор , знаеш си го   bouquet

Вчера приеха Нана в ясла и аз много се радвам !  Решихме си проблема за една година занапред  Grinning
От всичките може би 20-тина места , на който кандидатствах я приеха само на едно , но хубавото е че то си беше любимото ми и първото ми желание  Simple Smile
Абсолютен късмет е и това като се има предвид цялото чудо в София .На 16-ти ще ходя на първата си родителска среща  Wink за да ми кажат какво кога и как , после ще потвърдя записването на детето и ще чакаме есента . Sunglasses

Иначе и аз се готвя за купона .....леко ми е на сърцето и ми е хубаво . Дано партито мине добре и децата да се забавляват - за друго нямам грижа  Laughing

Ане моят мъж е същият откъм търпение и аз си ходя да ти кажа да си върша сама работата не защото ми е по -лесно , ами защото  ми е по - добре .Писнало ми е някой да ми седи зад гърба и да мърмори или да ходи напред назад из магазина и да пуфти ....то ми иде в такива моменти да се обърна и да го  #2gunfire

А сега ви пожелавам хубав слънчев ден и много целувки от мен  Heart Eyes

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИСЛАВА!!!

ПОЖЕЛАВАМ Й ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ВЕСЕЛИ ДЕТКАИ ИГРИ!
а за мама Елето букетче

Таталинка, Зори, Ане, Вили, благодаря ви за милите думи за Иванна.   bouquet
Люба, страхотни снимки... Голям купон сте си спретнали  Hug
Вили, много се радвам, че са ви приели в ясла  Heart Eyes

Това е от мен за сега. Лек и усмихнат ден на всички  Party

# 148
  • Пловдив
Хайде и от мен снимки от купона на Ивчо: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127583&photo=428
Беше много весело. А за тортата... много благодаря за похвалите  Blush За мен най-важно беше, че децата награбиха веднага диновците и камъчетата около езерото.
TABBY, много хубави снимки в локвите. Иванна е много сладка.
Tatalina, показвай по-често Ени и пиши по-често при нас.
За тръшкането какво да ви кажа... ами и ние сме така. Но не му обръщам внимание и му минава много бързо.
Лек ден от мен. Аз бягам, че имам пак мнооооого работа  Mr. Green

# 149
Пепи,дновците освен,че бяха награбени,бяха и изядени впоследствие/аз се опитах да ги запазя,че си бяха направо произведение на изкуството,но нямах достатъчно сили,вече/:....че и останаха доволни диванетата от вкуса им:xarms:...и мерси за снимките Hug,сега ще успея да ивдя какво е ставало и наоколо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт