Ще порастне скоро юнското дете- годинки ще навърши цели две!

• 19 737
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Мили мами, благодаря за пожеланията, да са ни живи и здрави децата!!!

# 151
Благодаря от сърце на всички за пожеланията! Да са живи и здрави всички дечица и честито на празнуващите днес! Heart Eyes  bouquet
Снимки ще кача по-късно, защото в нас още виси украса и всичко е с краката нагоре Crazy

# 152
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията!!!

Честито на патерици на баш-набора - Ивчо!

Ние вчера празнувахме с роднините, а детския купон ще бъде в събота. След това ще пусна снимки.

Да са живи и здрави всички юнски рожденици! Леле колко бързо минаха 2 години!

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИСЛАВА!Щастливо и безгрижно детство..

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 15:31 от vancheto*

# 154
Честит рожден ден на Владислава !!!!
Здраве,щастие и безгрижно детство !!!!!

Браво Люба много хубави снимки  Grinning

Днес и беше първия ден на ясли на Ани.Оставих я от 9.00-12.00 ч.Похвалиха я че не е плакала и на обяд всичко е изяла.Лошото само е че се напикала 2 пъти в гащите.Но аз категорично не искам да и слагат пампа  Naughty на мен как ми казва ще прояват разбиране още няколко дни.

# 155
Честит рожден ден на Владислава!Да е жива и здрава и много усмихната!
Зори,дано все така да се развиват нещата с яслата-че така на теб ще ти е по-лесно после............
То май само аз основно пускам снимки в тая тема,ама не мога да не ви покажа колко сме самостоятелни и съсредоточени в яденето/уточнявам,че преди две години при вида на нещо подобно бих изпаднала в състояние на необуздана истерия,но вече не се трогвам много,много.....даже ми е весело, Thinkingявно помъдрявам/:

# 156
  • София
Честит рожден ден на Владислава!
Щастливо детство и много весели мигове, желая от сърце!

Честит рожден ден и на Дими и Борко!
Да са здрави, силни и умни млади господа!
Сонка, Дирдри, честит празник, момичета!

Ане, Коте, Пепи,  Hug

Тая вечер се наградих с един великолепен спектакъл - Lord of the dance! И още съм в еуфория от преживяването - душата ми танцува... Пожелавам на всяка от вас да се награждава с любими за нея неща и да се зарежда с толкова виталност, както се заредих аз. Искаше ми се да споделя усмихнатото си настроение с вас   Simple Smile

Лека нощ, танцуващи сънища и вълшебни преживявания за всички!

# 157
 newsm59Дими, Борко, честит рожден ден! Щастливо детство, скъпи малчугани!  newsm59

Зори, само така, в никакъв случай памперс. Ти май си една от най-постоянните в тази насока, е и Йоанка се справя чудесно.

При нас се получи изненада. Поръчах торта и за яслата. Оказа се че от 01.06. са забранени тортите в детските заведения.

Таталина, чудесна награда си си направила. Спомням си че 1998/99 бях пощтръкляла по ирландксите ритми. Ле-ле 10 години минали от тогава.

# 158
Добро утро и от мен Grinning

Скъпи пораснали вече Дими и Борко  бъдете здрави , щастливи и много весели дечица ! Пожелавам ви безоблачно и безгрижно детство!

Сонка , Дирдри слънчев   и незабравим празник и на вас !

# 159
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМИТЪР И БОРИС!!!

ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВИ ДЕТСКИ УСМИЧКИ!
а за вас, Сонка и Дирдри, много незабравими семейни мигове

Пепи, мерси, мила, за милите думи за Иванна   bouquet Тортата и снимките от партито на ивчо са страхотни Simple Smile
Таталинка, браво на теб, радвам се, че си изкарала страхотна вечер  Party

Хайде, лек и слънчев ден от мен  Hug

# 160
... влизам на пръсти и направо започвам с извиненията Embarassed      Здравейте мами на вече порасналите ни Юнчета Hug  Вярно е,  че поизоставих темата, но работа  +  тичане по задачи = на няма време #Crazy ... Извинявам се, че съм пропуснала да Ви поздравя мили деца!  Embarassed

Честити Рожденни Дни на всички страхотни 2 годишни юнчета
Да са много здрави, да имат щастливо детство, да станат добри хора
и да са гордостта на себе си и на мама и тати
bouquet

Снимките на красивите ни Юнчетата, са страхотни. Heart Eyes
Отивам да чета пропуснатото, назад в темата.
Изпълнен със слънце, усмивки и положителни емоции Юнски ден Ви желая!

# 161
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Владислава, Димитър и Борис!
Имайте щастливо детство! Растете здрави и послушни!

Съжалявам, че на Владислава е на патеричка, но напоследък нямам много време за седене пред РС-то  Blush

# 162
Честит рожден ден
на Влади, Митко и Боби и от нас!
bouquet 
Бъдете много здрави и щастливи дечица!
Ето малко снимков материал от нашия рожден ден: Заповядайте!

# 163
Момичета, много се извинявам, че нахълтвам така в темата   bouquet Но искам да поздравя едно слънчице.
Честит рожден ден Диди! Бъди здраво, все така весело и послушно дете. Щастливо детство ти желая. Честито и на другите рожденици!

# 164
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ И БОРКО! newsm59  bigdance2 Бъдете живи и здрави и много усмихнати!
Сонка,Дирдри   bouquet  bouquet  bouquet

Любе, страхотни снимки ,а Ивчо колко рус е станал Shocked За тортата няма какво да кажа освен че е прекрасна,Пепи,ти си знаеш Peace И мерси за снимките на другите мами,че не ги бях виждала скоро,ама защо не видях твоя снимка newsm78

Таталинка,радвам се че си се почуствала добре след този спектакъл,добре е да сещаме понякога,че и ние сме хора и да си открадваме мигове само за нас Wink Hug
Аз вчера също запазих места на едно страхотно заведение в Морската градина,има детски кът с пясъчник,пързалка и мини-зоопрак,надявам се да се хареса на децата Praynig
Хубава вечер от нас Grinning

Общи условия

Активация на акаунт