Ще порастне скоро юнското дете- годинки ще навърши цели две!

• 19 736
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
 bdbaloni На  Ени, Сами, Марти и Мариела,

честит рожден ден! Растете здрави и безгрижни, скъпи деца!
bdbaloni

Единственото ми желание е моят Стефан да расте здрав! Бъди щастлив, сине мой!

# 166
  • София
Честит рожден ден на Ени! Мило Кате, от щастие и здраве да не се отървете, да се радваш много на Ени и да си по-спокойна  Wink Обичаме ви!

# 167
...ДобрО утрО на всички пораснали дечица и техните майки

...макар и с малко закъснение, да честитя празнициТЕ на хубавите ни сладури Hug

Честит Ви рОжден Ден на ЕнинкА, ВладИ, ИвчО, Дидко и Борката, на Сами, Марти и МариелКа

Бъдете здрави - бъдете щастливи - бъдете обичани и много късмет в живота Hug
За ваС красиви девойки

# 168
Лелеее е това се казва ден пик, толкова много рожденици има днес!
Честито на всички палави малчугани, родени днес, да са живи и здрави, да правят най-оригиналните бели и да топлят сърцето на своите майки!

Аз още вчера исках да вляза, щото допусках, че все някой ще се сети за мен, въпреки, че не пиша из форума. Благодаря за поздравите! Обаче вчера трябваше да се шета, готви и приготвя. Имах смелостта да поканя у нас 6 малчугана на възраст между 11 месеца и 5.5 години. Еми страхотен купон стана, не знам за останалите, но аз много се забавлявах. Признавам си, че си имах помощник - свекървата: много  оправна жена.

За тези, които искат да разгледат участниците в събитието ето тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=252338&view=1&photo=1

Само за протокола: няма поражения, нищо не е изцапано или скъсано. Явно съм късметлийка Laughing
Освен това теста е издържан: след вчерашната лудница знам, че съм готова за второ Wink

Приятен ден и послушни малчугани.
За рождениците - щур купон и много подаръци happy bd

# 169
Честит Рожден Ден, Ени!

пожелавам ти много щастливо детсвто.

Честит Рожден ден на Стефи и на Сами!

мили дечица растете здрави и щастливи.

Кате, Ани, Корни честит празник и на вас Hug

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 09:51 от Moon-flower

# 170
Добро утро в най -продуктивния ден с рожденници!  Simple Smile

И така , започам честитките първо с  дамите днес

- Честит рожден ден на Ени и Мариела !
Честито и на малките ни мъже Стефан , Марти и Сами
Бъдете живи и здрави ,  слънчеви и щастливи  и усмихнати деца ! Пожелавам ви едно детстсто изпълнено с вълшебство и добро !
Целувам всички мами днес и им поднасям виртуален букет като има желая весел празник на тях , семействата им и на малките слънчица ! 

снимките от празника на Новалекса и Дирдри са много хубави !  Hug
Е , оставям ви да празнувате !  Grinning

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕНИ НА ТАТАЛИНА!!!

МИЛО ДЕТЕ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ВСИЧКОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА И МНОГО ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ И УСМИВКИ!
Катенце, на теб ти пожелавам щастливи мигове и бъди винаги добрата майка, която си. Виртуално букетче за теб, защото го заслужаваш  Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДИМИТЪР И МАРИЯ, НА СТЕФАН, САМУИЛ, ВЕРОНИКА, МАРТИН, РАДИНА И МАРИЕЛА!!!

ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
а на техните мами, един скромен букет

НовАлекса, Дирдри, снимките са страхотни, а Даниела и Борко са едни пораснали сладурски деца Simple Smile

Е, това е за сега от мен Simple Smile Лек ден на всички и весело изкарване на празнуващите   bouquet

# 172
Честит рожден ден на малките вече големи сладури
Димитър, Мария, Стефан, Самуил, Вероника, Мартин, Елеонора, Радина, Мариела!
ДА РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, БУДНИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА !
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ПОДАРЪЦИ !

# 173
Разгледах снимките на всичкииии
Страхотни са ни вече порастналите дечица.

Дирдри позволих си да разгледам още един албум от твоите Embarassed, кажи в кой град в щатите е това/Ню Йорк ли е/. Страхотна сватба, вие кумуве ли бяхте.

# 174
Moon-flower - разглеждай - те затова са в интернет, а не в някой прашен албум Simple Smile Аз всички важни събития ги слагам снимка.бг, че то цялата рода се е пръснала из света.
А сватбата, която си гледала е да, в Ню Йорк. Не сме кумове, брата на моя мъж живее там от доста време, та бяхме да видим Ню Йорк и на сватба. Хубавото е че се жени за наше момиче Grinning Ей сега на 25 май направиха и тук сватба, та там Борко е шафер

# 175
Дирдри   Hug мерси.
Страхотни снимки, много е красива булката - финна.
Борко-Бърборко е много готин шафер Heart Eyes Flutter

Кажи как е в щатите. А вие защо не сте там, смисъл да емигрирате и вие /на мен това ми е болна тема/
Сори че разводних хубавата ни празнична темичка Embarassed
Май е по-добре на лични ако ти се пише.

Сори още веднъж, поздрави на всички.  bouquet

# 176
  • Пловдив
Да е честит втория рожден ден на: Димитър и Мария, Стефи, Сами, Вероника, Мартин, Ени, Радина и Мариела
Мили деца имайте щастливо и изпълнено с усмивки детство! Бъдете здрави и обичани!
За дамите по една кукла:

За младежите по една кола:

Мили мами, за вас един букет, че сте родили толкова прекрасни дечица

# 177

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЮНЧЕТА, ДО ДНЕС(няма да ги изреждам за да не пропусна някое) И СПЕЦИАЛНО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ: ДИМИТЪР И МАРИЯ на Cygnus, СТЕФАН на Мari-Anna, САМИ на КорНиШонка, ВЕРОНИКА на bebence, МАРТИН на Pink, ЕНИ на Tatalina, РАДИНА на AniKar, МАРИЕЛА на Penelope!!!
 БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!
МИЛИ МАМИ  Hug
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!

# 178
Леле как само щях да изпусна наи-продуктивния ни ден ooooh!, та за това бързам да пожелая:
 Честит Рожден Ден на Митко и Мария, Стефчо, Сами, Вероника, Марти, Ени, Радинка и Мариелка! Патенца сладки, бъдете здрави и щастливи с мама и тати, бъдете обичани и много послушни дечица, радваите се на игрите и на всички близки и познати около вас. Целувам ви и ви прегръщам силно.

А за прекрасните ви маичета - Cignus, Mari-Anna, KorNishOnka, bebence, Pink, Tatalina, AniKar, Penelope

# 179
Честит втори рожден ден на ДИМИТЪР И МАРИЯ на Cygnus, СТЕФАН на Мari-Anna, САМИ на КорНиШонка, ВЕРОНИКА на bebence, МАРТИН на Pink, ЕНИ на Tatalina, РАДИНА на AniKar, МАРИЕЛА на Penelope!Да са живи и здрави преди всичко,да са много обичани и щастливи!На мамите им поднасяме ,затова че са им дали живот и че възпитават такива страхотни дечица

Ние от миткане тия дни нямаме време да се разпишем........но аз си оправям документите,че напускам/т.е. съкратиха ме/ от работа...намерихме начин Иво да тръгне на ясли от септември/но дотогава ще му мислим дали ще го пускаме Thinking/,бяхме на консултация,по шопинг терапия...и ако ни бяха сложили по един километраж-сигурно щяха да ни пишат в рекордите на Гинес,но утре сме решили да го ударим на мързел/дано не ми дойде друг акъл,че вече краката не ме държат/.

Общи условия

Активация на акаунт