АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 754
  • 323
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мами, поздави за срещите които си спрятате.
Аз зяпам снимки и клипчета. Растат си децата и туй си е, да са живи и здрави.

Не че съм от най-редовните, но влизам да споделя, че от 16.05 започвам работа и мнооого рядко ще мога се включа. Няма да имам време да чета назад, и съответно ще ми е куцо да пиша само за нас. В графика ми има и нощни смени.....и така

marulka, оздравявайте бързо, че в този топлик и сополи.........

Гледам че махате бибероните, ами има ли дете което се приспива с палеца като Пресиан???
И в допълнение държи четката си за зъби. Като я няма и не ще да заспи, нощем я търсим под възглавницата.........май трябва да почна от четката , че после палеца. Някои казват от само себе си.

Mama Margo, сещам се че скоро заминавате. Лек полет и сложи усмивка на лицето си, колкото и да е трудно, ще се справите. Идеята е да си пестиш нервите. Скоро ще се наредите и ще се хвалиш със спокойствие и уреден живот, дай Боже!

Айде, да бегам, че работа ме чака........

# 106
  • София
Аз какво да кажа за мойто неидване на срещите - яд ме е,та не мога да се побера в кожата си, но след Сандански Ина,която никога не е плачела за мене и е приемала всички около нея за всякакъв вид заместител на мама,сега се е зашила за мене като гербова марка. До истерия стига в плача си и виковете си "мамаааааааааааааааааааа". Просто е някакъв абсолютен ад. А тя ляга в 8,защото се буди в 6ч (в добрите сучаи) сутрин и просто не издържа повече и се почва голямо тръшкане за сън, така че нямаше как и с нея да дойда. Снощи се опитах да отида да се видя с една приятелка, излезнах в 21.л15 от нас, в 21.30 мъжа ми ми се обади и не успя да каже нищо заради неистовите писъци,които се чуваха при него и в 21.45 благополучно си бях обратно в къщо Rolling Eyes Не ми се мисли какво ще е ако се наложи да замина някуде и как изобщо ще я отучвам от този навик. Лошото е,че и през деня плаче за мен TiredОстава ми надеждата да отидем ние до Русе и да се видим с Валкта Heart EyesОплаках ви се,сега продължавам да работя Crossing ArmsВ събота ми е последния изпит и завършвам семестриално, така че постискайте още малко палци! Blush

# 107
  • София
Мдааа, много хубаво беше на първата среща, гледам, че и на втората е било  Laughing

Аз нещо се чудя -  newsm78 гледам клипчето дето Блу пусна, гледам Ния на пързалката, ама до нея ми се струва че това е Найа на Дани и после Сашко на Ади, и пък всички казват Лори и така и пише ....Та кое е вярно ??? Айде Блу казвай или пък Дани или ВСТ80

Ние все още сме ергени....поне си спомнихме лудите млади години....то с тез работни седмици малко трудно, ама все пак.....не съм готвила вече седмица и направо ми е супер. Само ми е мъчно за Миташки.....ама пък обратното щеше да е странно.

Карим и аз няма да го гледам....може да изглеждам коравосърдечна, но трудно издържам подобни неща, аз като чета трудно се сдържам емоционално, пък камо ли когато е визуализирано....Снощи гледах един филм по ТV 1000 за насилието в училищата ( ученик избива част от съучениците си то това при тях стана ежегодно) и такъв рев му дръпнах, че....а беше игрален....

айде доскоро, че пак стана дълго, дълго  Heart Eyes

# 108
Pouh, Блу вчера ни изненада и сутринта дойде при нас на кафето. Та, на второто клипче са Ния, Найа и Сашко  Peace.

# 109
  • гр.София
Adrianska, много стилни снимки-бяло,черно и червено (почти,де)!
 Сега вече е ясно,че на клипа е Найа-страхотна е шапката!

Бебон,недей така-защо да не пишеш само за вас?!
 Бубче,дано е само период.
 Тъкмо свикна с някоя странност на София-и хоп,тя се промени и ми погоди нещо ново.

Kaili , Hug !

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 11:49 от blanc

# 110
  • варненка от София
Исках да пиша повече, но след клипчето дадено от Карим не мога.  Cry

# 111
  • София
Страхотни сте наистина!  Hug Heart Eyes
Найа и Сашко май са се гаджосали, какви целувки само  hahaha Heart Eyes
Пух, пише - Prev Лори и Ния - демек - предишното  Wink
Бубче, дано отмине този период! Точно това, но с обратен знак, коментирахме на срещата - че хич не се и сещат за нас децата  Rolling Eyes Аз нали ходих 1 ден на работа  Joy и очаквах голям рев от Иво - нищо подобно. Валката каза същото за Али - даже и сега не се сещала, като майка й липсваше два дни. Ама така май по-добре.  
Бебон, успех с работата!  Peace
Иво преди малко си удари пак главата. В момента е с две синини - на челото и под окото ooooh!

# 112
  • София
Елфче, миналата година като заминах за морето за 5 дена сама, аз се съдрах от рев във Варна, направо морето преля заради мене, а Ина не беше казала "мама" нито веднъж през цялото време Crazy Даже чувствах зле и дори обидена от факата,че не й липсвам и не ме търси. Като тръгнах на работа използвах всяка свободна,за да ходя до нас, нали работя от другата страна на улицата, а мойта девойка изобщо не ме отразяваше. Но явно тези две седмици в Сандански денонощно с мене я промениха и сега е кошмар, тя не беше толкова пристрастена към мене дори докато я кърмех!!! ooooh!Честно ви казвам, не знам какво ще правя и как ще я отлепям newsm78
Да си призная и аз не смея да си пусна клипчето на Карим, защото знам,че ще ревна, а в офиса ще ме гледат крайно странно! Sick

# 113
Здравейте  Hug
Елфче, много гушки за сладуркото  Hug Heart Eyes И да го нацелуваш хубаво по синините от нас, че да му минат бързо  Peace
Бубче, дано бързо отмине този период при вас  Hug И ще стискам силно палци  Peace
Бебон, драсвай от време на време по някой ред за вас  - дори и да не е по темите аз бих се радвала да пишеш  Hug
А Найа и Саши и мен ме съмняват  Thinking Mr. Green
Ние излизаме - ще мина да си оставя нещата, че вече не мога да ги гледам, ще се разходим и след това ще сготвя на бързо в пицарията при брат ми  Mr. Green
После ще гледам снимки, че да им се насладя на спокойствие  Heart Eyes
Карим, и аз още не съм намерила сили да гледам това, което си пуснала. Нещо ми идват в повече напоследък лошите неща, ама какво да се прави, явно не може без тях  Sad
До после  Hug

# 114
  • гр.Добрич
Хубави срещички сте си спретнали и снимките хубави. За децата какво да кажа.

Дани, браво за бибата. Ивчо 2-3 дена все питаше за нея, но сме стигали до истерии, така че не беше проблем.

Karim, изгледах клипчето, защото си мислех че е за някакво заболяване. И като една мазохистка пуснах и още няколко на тази тематика. Истината е че насилието го има навсякъде, дори и в САщ. Нищо че имат закони, кой знае колко случая има останали неразрешени. В последните месеци по ТВ дават само случаи в чужбина, така че не са ни добър пример. Всички сме много изнервени и понякога не си усещаме силата, а краят може да е фатален.

Спирам и лек ден на всички.

# 115
Е, не можах да се сдържа и хвърлих бърз поглед на снимчиците  Embarassed Малките сладурковци са прекрасни, а пък за мамите няма да коментирам въобще  Crossing Arms Вече ще ме е срам да идвам на срещи с вас  Embarassed - изглеждате страхотно  Peace
Дани, шапката на Найа е номер едно  Peace - страшно ми прилича на шапките на една мама тук от форума  Thinking Така ми  се искаше да взема за Лори, ама не ми стана ясно как се определя размера и как се поръчват и се отказах.

# 116
  • гр.Добрич
А кое е правото момиче с русата коса и кафявото поло?

# 117
ВСТ, аз си мисля че шапката на Найа е точно от Маленна Wink.И аз имах такива чуденки като теб, и затова реших  да изплета за Дати.(само дето още не съм  започнала Blush)

# 118
И аз това исках да попитам. Blush
Не можах да позная кое е това момиче.
А всички мами изглеждат много добре. Peace

Vst_80, а ти какво пак майсториш?Май съм пропуснала нещо. Simple Smile
Dani777k, браво за бибата.Вики я ползва вече само нощем, на обед заспива без нея, но вечер си я търси.Още малко и ще се отучи на цяло.
Bubcheto15, и при нас го има това.Само че Вики не ме търси през деня, пита за мама, но като й кажат че съм на работа и се съгласява.Но като се прибера от работа и край - никой друг не признава, като гербова марка е залепена за мен.И не дава никой да я гуши, да я държи за ръката, иска само мен.Дано да свикне Ина. Peace

# 119
Гледам че махате бибероните, ами има ли дете което се приспива с палеца като Пресиан???
И в допълнение държи четката си за зъби. Като я няма и не ще да заспи, нощем я търсим под възглавницата.........май трябва да почна от четката , че после палеца. Някои казват от само себе си
При нас положението е същото, само че с една калъфка и палец Confused Все се каня да купя от това горчивото мазило от аптеката, но ми е жал за детето. Късмет с работата Hug
Бубче, стискам палци и за последния изпит Praynig. И аз не мога да оставям Деница, защото и тя не може без мен, даже на моменти не признава и баща си.
Елфче, как е главата на Ивчо? Целувки от нас Hug
Кайли, на тебе честито за взетите изпити Hug Има ли още или свършиха?
Дани, браво на Найя Hug Тя още ли е с медицинските обички и колко време трябва да се носят? Аз съм решила да водя Деница да й пробият ушичките, но още не съм решила къде а и малко ме е страх Rolling Eyes
Аз не посмях да се включа в обсъждането на срещите, защото и двата дни таткото се прибираше късно от работа, а не исках да ви причинявам мъки като дойда с двете деца.
Честито на празнувалите тези дни  bouquet Живи и здрави да са Hug
Ако мога ще се включа по-късно пак. Засега ви пожелавам приятен следобяд Hug

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 12:52 от albena_vlady

Общи условия

Активация на акаунт