Аз зяпам снимки и клипчета. Растат си децата и туй си е, да са живи и здрави.
Не че съм от най-редовните, но влизам да споделя, че от 16.05 започвам работа и мнооого рядко ще мога се включа. Няма да имам време да чета назад, и съответно ще ми е куцо да пиша само за нас. В графика ми има и нощни смени.....и така
marulka, оздравявайте бързо, че в този топлик и сополи.........
Гледам че махате бибероните, ами има ли дете което се приспива с палеца като Пресиан???
И в допълнение държи четката си за зъби. Като я няма и не ще да заспи, нощем я търсим под възглавницата.........май трябва да почна от четката , че после палеца. Някои казват от само себе си.
Mama Margo, сещам се че скоро заминавате. Лек полет и сложи усмивка на лицето си, колкото и да е трудно, ще се справите. Идеята е да си пестиш нервите. Скоро ще се наредите и ще се хвалиш със спокойствие и уреден живот, дай Боже!
Айде, да бегам, че работа ме чака........
Остава ми надеждата да отидем ние до Русе и да се видим с Валкта
Оплаках ви се,сега продължавам да работя
В събота ми е последния изпит и завършвам семестриално, така че постискайте още малко палци! 
гледам клипчето дето Блу пусна, гледам Ния на пързалката, ама до нея ми се струва че това е Найа на Дани и после Сашко на Ади, и пък всички казват Лори и така и пише ....Та кое е вярно ??? Айде Блу казвай или пък Дани или ВСТ80
.
! 

и очаквах голям рев от Иво - нищо подобно. Валката каза същото за Али - даже и сега не се сещала, като майка й липсваше два дни. Ама така май по-добре.
Даже чувствах зле и дори обидена от факата,че не й липсвам и не ме търси. Като тръгнах на работа използвах всяка свободна,за да ходя до нас, нали работя от другата страна на улицата, а мойта девойка изобщо не ме отразяваше. Но явно тези две седмици в Сандански денонощно с мене я промениха и сега е кошмар, тя не беше толкова пристрастена към мене дори докато я кърмех!!! 

. И аз не мога да оставям Деница, защото и тя не може без мен, даже на моменти не признава и баща си.
Живи и здрави да са