АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 749
  • 323
  •   1
Отговори
# 15
  • София
запис от нас  Hug

Мислех днес да отидем пак в Южния, но няма да стане Sad Яна все още се кокори от кревата, така че саботира разходката си...

Вчетра бяхме на "Цвете за Гошо", ама много студено в парка от рекичката и се понамръзнахме

# 16
Я да се запиша и аз в новата темичка.
Блу страхотна торта.Имаш талант за украсата, а съм сигурна че и на вкус е прекрасна. Да ти е жив и здрав рожденика и все така да се обичате.  bouquet
Опитах се да дремна по обед,но не мажах да заспя и пак се наливам с кафета. Почнах да обмислям кога да си вземе Краси отпуската и да мръднем някъде само ние тримата далеч от роднини, за разнообразие. Морето май ще пропуснем,но ми се иска да идем на балкан и сега ще ровя за варианти. Но все пак до средата на Юни имам изпити и има доста време до така желаната почивка.

# 17
  • София
Блу, аз още ти се чудя, защо не превърнеш хобито в бизнес. За август месец ще имаш около 100 поръчки Hug
И аз това писах един път  Laughing Hug
MimSss , браво за Дюкан!  Peace
Пак да питам - среща??? Вст, и с Лори може  Wink
Спинки, то не беше точно да ме съкратят, но ефекта щеше да е същия - просто съм назначена по заместване, титуляра се връща, няма места и ме викаха на рождения ми ден баш, да ми връчат документите и - айде Чао  Shocked Аз казах, че не мога да ида тогава, нахална съм, а Blush , и през това време те измислили как да ме преназначат, пак по заместване обаче  Crazy Много идиотско щеше да е, но май нямам права в този случай, нищо че съм по майчинство, не знам дали така би ме пазил закона. Ох, как го написах  ooooh!
Отивам да гледам снимки и клипчета.

# 18
Здравейте!
Блу, Кайли,   bouquet!
Блу, честит рожден ден на Бат Пепи! Да е жив и здрав и още много, много дълги години да ви радва и обича!  newsm67 Страхотна торта, вдъхнови ме утре и аз да забъркам един чийзкейк  Laughing.
Elwing, много неприятна случка си имала с работата. Браво, на шефа ти, че е намерил решение  Peace.
elen@, дано всичко с изследванията ти да е наред  Hug.

# 19
Здравейте!  Hug
Само да ви кажа, че преди малко се чухме с Валката. Тя е свободна след 18 часа и се разбрахме към 18.30-19.00 да я взема от хотел Родина. Ако някой има предложение къде да се срещнем да пише. Аз се сещам само за МОЛ-а защото й е близо и има паркинг. Утре ще се постарая да влизам честичко във форума за да видя какво предлагате.

# 20
за утре ли е уговорката?

# 21
  • Sofia
Здравейте!  Hug
Само да ви кажа, че преди малко се чухме с Валката. Тя е свободна след 18 часа и се разбрахме към 18.30-19.00 да я взема от хотел Родина. Ако някой има предложение къде да се срещнем да пише. Аз се сещам само за МОЛ-а защото й е близо и има паркинг. Утре ще се постарая да влизам честичко във форума за да видя какво предлагате.
Аз утре съм на децки рожден ден от 18.00, но ще ти звънна да ви видя

# 22
  • София
за утре ли е уговорката?
и аз това исках да питам Grinning

# 23
Може и във вторник да се срещнем. Когато ви е удобно. Тя си заминава в сряда след обяд.   Peace
На линия съм и утре вечер и вторник вечерта. Така, че каквото реши болшинството.
Тя каза че и двата дни е свобона след 18 часа. Пък може ако има желаещи да има среща и утре вечер и вторник вечерта.  Mr. Green
Само да уточня датите 12.05 и 13.05.  Mr. Green

# 24
  • София
И аз нямам предпочитания. Когато се разберем.  Simple Smile
Иво е със сополи.  Confused Дано ни се размине леко.

# 25
Ха така-  Grinning Д а има избор за всички и д а не преуморим Валката Joy.Ще трябва да се групираме  по дни Laughing
Аз утре ще търча из цяла София Crazy, та - ще с епирбера следобеда да взема Дари от ясла.Моля, ако  се разберете нещо, д а  напишете  с червени букви, за такива като мен Blush, че да не изпусна случайно....Дано си дойде таткото по-рано, че иначе ме очаквайте с Дария Party ( Елфче, мисля да те търся теб да ми докладваш за уговорките тук )

# 26
  • София
няма проблем Peace
ще се радвам да видя и Дари Grinning

# 27
няма проблем Peace
ще се радвам да видя и Дари Grinning
Аа- ама я уточнете какво ще е събирането Wink, че нещо женско излизане с дете не ми звучи добре Crazy.

# 28
  • София
Е, ако дойде и Вст с Лори  Laughing

# 29
Е, ако дойде и Вст с Лори  Laughing
....супер- ще си правят компания Hug .А ние се уреждаме Wink

Общи условия

Активация на акаунт