АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 728
  • 323
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София
Joy
разяснение за това за пералнята - в Шейново сме, скоро секцирани,  Laughing, звъни мъжа на Велмар - дълги инструкции как се пуска пералня  Laughing , след 5мин звъни тел.на Вася - със същото питане   Mr. Green Ама понеже аз си имам свеки, моят не се обади  Crazy Сега му е време и той да се научи  Wink

Joy

Блу, да ти е здрав и щастлив мъжа,дълги години да те вдъхновява -за торти и т.н. (по Елвинг  Simple Smile)!

Предпочитам срещата да е утре! ( И  ДА- чуждите деца няма да ме притесняват . А мойто ще гледам да си спестя Mr. Green)

Пепеджинс, приятно летуване  umbrella  Simple Smile( Дали само в София вали?)

# 46
  • София
Как забравих - да си похваля мъжо - вчера му беше сефте да сменя памперс - на 1г и 9м  hahaha Crazy newsm78

Ама наакан ли? Защото ако не е, не се брои  Whistling

Нашия тати, ако се е наакал Даниел в памперса трудно може да го смени. Правил го е, но не му е от най- любимите

Че на мен да не би е любимо, гнус го било нашия тати, ами ако и аз кажа така, детенце какво ще прави   33uu

Да си изкарате много хубаво утре с Валката!
наакан, да  Laughing хубаво сефте, а?  Joy то и сестра ми я е гнус и даже излиза от стаята като Ивчо се е наакал, ще я видя като има свои деца, кой ще ги оправя, освен да си намери негнуслив татко  hahaha
аз да се оплача - Иво заспа преди 15мин  Close Close Close , скъса ми нервичките, 2ч се приспиваме
отивам да се трупирам и аз
лека ви нощ!
и дано се видим утре, всъщност - днес  Laughing

# 47
  • София
Добро утро!

Слагам първо кафенцето за ранобудните и работещите

първо да се похваля. Снощи чух за първи път най-хубавите думи за една мама - "Кала обича мамаHeart Eyes Heart Eyes Поревах си  Mr. Green

За срещата - аз днес съм дежурна  Sad и ако е днес няма да мога да видя Валката, ама туй то - късмет Confused Ако решите нещо за утре - на линия съм.  Peace

# 48
  • у дома
спи ми сееее  Tired

И аз ще съм с Найа и се чудя,защо ви е неудобно  Mr. Green?!
Ей това беше Grinning.Реших се Joy Вече мога да си лягам.

eeee тогава и аз ще взема Ния, нека си подивеят децата  Mr. Green а за татито, ако иска, ама предполагам ще предпочете да релаксира вкъщи сам  Mr. Green значи остава за днес, 18.30-19.00 МОЛ-а?! Dreams-чето да каже  Hug  bouquet

# 49
Добро утро!  Hug
Чудесно значи се разбираме за днес 19.00 часа МОЛ-а. Само в последствие да уточним заведението или то всъщност може и на мастите за бързо хранене, че ще е по удобно за децата. Хайде довиждане тогава. А ако и утре има среща довечера ще се разберем и ще пишем във форума.  Hug

# 50
Аз днес не мога, защото мъжа ми е ангажиран. А, не ми се идва и с двете деца. Особено в МОЛ-а, ще стана разногледа  #Crazy. Ако и утре има срещичка,  съм на линия  Peace.
Блу, какви си ги вършила цяла нощ?  Wink

# 51
  • София
Привет!  Hug
Като гледам май ще има две срещи Laughing Няма да оставим Валката на спокойствие  Laughing Heart Eyes Аз мисля днес да дойда. Направо горе ли да се чакаме - на масите?
Нана, браво на Калоян! Heart Eyes И Иво може би ми се обяснява в любов, но го прави на патагонски  Joy

# 52
  • у дома
Блу, какви си ги вършила цяла нощ?  Wink

Mr. Green започнахме купона от 14 часа в Южния на концерта "цвете за гошо", ето снимки ЦЪК   Laughing жалко, че Яна и Нори не се появиха, но поне се видяхме с татито им  Whistling Mr. Green видяхме се и с pouh и татито на Миташки  Mr. Green

# 53
Здравейте, майчета ! Чета ви, но не се включвам, с моя Цветанчо много главоболия си имам. Темата много отговаря на нас, ако събота и неделя в Младост видите едно дете, което бяга от детските площадки и децата, гони гълъбите, тича на улицата при колите или се тръшка по тротоарите, да знаете че е моето. Cry Освен всичко това, не иска да говори, поне разбира. Казва само мама и някой звуци....уплаших се, че не чува и го водих във ВМА, успяхме да замерим едното уше и то със сигурност чува. Не се опитва да повтаря и понякога дори да го викам не обръща внимание. Като си реши нещо няма спиране. Ходхме и при психолог два пъти, но ни оставят да играем и нищо, за сега спрях защото се травмира от такива непознати места и хора. Не знам какво да правя, при нас няма деца и той е все сам, брат му е голям и с него не съм имала подобни проблеми, чудя се и на ясла как ще тръгне? Ако някой има подобни проблеми да ми пише. Извинете ме за дългия пост, но наистина съм много притеснена. Sad

# 54
Здравейте от мен.
Успях да преборя още един изпит. newsm44 Имам още 3, но между тях има повече време за подготовка. НО днес ще релаксирам с филм.
siren според мен е рано още да се притесняваш. След като казва мама и произнася други звуци мисля че няма проблем.Някои момченца проговарят по-късно. Тони също още не говори -казва само "мама","тати" и другото е почти неразбираемо,но бърбори нещо. И той не винаги се обръща като му говоря,дори съм го засичала да "върти" очи все едно ми казва "на мен ли говориш". Децата сега проучват света и опитват до къде са им възможностите. Пробвай да го събираш и с други деца и така да ги наблюдава и може би копира. Говори му повече и си играйте с книжки.
И най-вече не го сравнявай с други деца. Всяко дете се развива с различен темп и не може всички да са еднакви. Hug за теб и не се притеснявай да споделяш с нас.

Валката почна-непочна работа и хайде в командировка.  Wink Да си изкарате весело на срещата и да се отчетете със снимков материал.
Нана браво на Калоян  Hug

# 55
Привет   от Бургас! Тук е мнооого топличко днес с примес от морски ветрец!
pepejeans , просто супер ако наминете през Бургас, защото само чета за срещички и купончета из Шопия, а аз все не участвааааам. Кога сте запланували маневрата?
Нямам търпение да гледам снимки от срещата.

# 56
Уффф, nana77 насълзиха ми се очите като прочетох какво ти е казал малкият. Дани още не може, но когато го попитам дали ме обича идва да ме гушне и казва ДА. Много разчувстващо...

# 57
  • гр.София
 От възрастта ще да е- Кайли,добре ,че те видях,та се сетих- много ми харесва Тони с по-къса коса. (Падам си по добре постриганите мъже Grinning)
 Честит взет изпит-ей така всички да ги минеш успешно!

siren, ето ти една тема от Нашите деца, има нещо сходно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291517.0 .
 Бих казала-нормално,по-буйно дете.
 София още си е на етапа - " татимамабатибаба" казвано в скороговорка ,плюс " айде де", плюс "не",дори когато иска да каже "да". И дотам. Засега не ме притеснява. Пепи проговори след 3 години. Ходеше на логопед в градината -чистеха шипящите звуци. И сега не смятам,че би станал от него говорител в радиото, но си плямпа детето.
 А за тръшкането-ти вЕрно ли ни четеш редовно?! Grinning Hug
 Но ти си чувстваш най-добре детето. (Отстрани изглежда съвсем в реда на нещата  newsm78)

срещички и купончета из Шопия,
  Joy

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 15:22 от blanc

# 58
Писах, писах и ни спряха тока Close
Така че сега ще мина със запис, довечера повече, ако стигна до компютъра.

# 59
  • София
siren , не се притеснявай - децата са различни, не го сравнявай с баткото! Явно е по-буйно детенце, августинчетата май са все така.  Wink Иво също не обича да седи на едно място и да се заиграва, дай му само да тича. При нас пък проблема е друг - обръща се да ме гледа дали съм след него и тича, гледайки назад  Crazy , при което често пада. Не ми е хрумвало, че това тичане може да е проблем.  Rolling Eyes
Щом казва мама и други неща - значи си чува.  Hug Не се стресирайте с излишни прегледи! Така както описваш нещата не ми звучат много чужди и страшни.
Дано всичко е наред!  Hug
Кайли, браво за изпитите!  Peace
Велмар сега ми звънна, довечера е там с Дари.  Grinning Казах й в 19ч горе направо.

Общи условия

Активация на акаунт