АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 732
  • 323
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Как забравих - да си похваля мъжо - вчера му беше сефте да сменя памперс - на 1г и 9м  hahaha Crazy newsm78

# 31
  • София
Е, ако дойде и Вст с Лори  Laughing
....супер- ще си правят компания Hug .А ние се уреждаме Wink
Peace Laughing

# 32
Как забравих - да си похваля мъжо - вчера му беше сефте да сменя памперс - на 1г и 9м  hahaha Crazy newsm78

Joy hahaha Joy
Ха честито.Сега го научи да прави и мляко, и инструктажа как с епуска пералнята и.... сме готови за женски вечерни сбирки   Peace ( Днес ще оспамя темата Blush.Сори, ама се опитвам да се държа будна...... Crazy)

# 33
  • София
 Joy
разяснение за това за пералнята - в Шейново сме, скоро секцирани,  Laughing, звъни мъжа на Велмар - дълги инструкции как се пуска пералня  Laughing , след 5мин звъни тел.на Вася - със същото питане   Mr. Green Ама понеже аз си имам свеки, моят не се обади  Crazy Сега му е време и той да се научи  Wink

# 34
Joy
разяснение за това за пералнята - в Шейново сме, скоро секцирани,  Laughing, звъни мъжа на Велмар - дълги инструкции как се пуска пералня  Laughing , след 5мин звъни тел.на Вася - със същото питане   Mr. Green Ама понеже аз си имам свеки, моят не се обади  Crazy Сега му е време и той да се научи  Wink
Joy ама той още не се е научил и инструктажа се провежда често по телефона Crazy (или май отказва да се научи, подозирайки  ккаво съм намислила Thinking)
Виждам ВСТ- хайде, разпиши се   за срещата, да знма кка да организирам Simple Smile

# 35
Велмарче, ами аз си трайкам, че незнам какво да правя  Embarassed Татито ще може утре по някое незнайно време да ми каже как ще му е програмата  Rolling Eyes А пък вие да се съберете на супер приятна и отмараща от деца женска среща и аз да се изтърся с Лори  Thinking Честно казано се притеснявам  Embarassed

Joy Joy Joy
Нашето тати пуска пералня, ама редовно забравя една малка подробност - да сложи прах за пране  hahaha

# 36
ВСТ, то и аз не съм сигурна с присъствието си Rolling Eyes.То така или иначе и утре  да е , и  вдруги ден по това време, все ще трябва да изчакам таткото да се прибере, че да поеме щафетата с Дари.Аз затова питам каква ще е сбирката. Ако е на разпивка- то е ясно че деца там място нямат.....Ама ако ще е набързо като за след работа- защо пък не Thinking.И да знаеш-  чуждите деца не дразнята в такива ситуации Mr. Green-само своите.Ако доведеш Лори, може  аз наиситна да взема ДАри и така да не мисля сложни "гимнастики".Ще се притесняваме двете Blush, а мацките щ е ни простят Heart Eyes .Наистина много ми се иска да се видим.Ето- и   по-рядко вясващите се напоследък( Елиона, Дриймсчето) ще дойдат и мнгоо ще се радвам да се видим Hug

# 37
  • у дома
мацки, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ за пожеланията към татито ни  Hug Hug Hug   bouquet

Eliona, Elwing има още мноооооооооооого да уча преди да си помисля, въобще за собствен бизнес Wink
аз съм ЗА и за утре и за вторник говорила съм със сънцето, да не си организира вечерни служебни срещи тези два дни Peace vst, ако ти е толко неудобно да взема Ния и татито  Mr. Green Mr. Green

съгласна съм за МОЛ-а, най-лесно и най-удобно  Peace Dreams, аз минавам покрай Родина почти във всички случаи, ако стане нещо мога да взема val и аз, звънкай, на линия съм  Peace  Hug

# 38
vst, ако ти е толко неудобно да взема Ния и татито  Mr. Green Mr. Green
Готово- уредихме се  Party.И детегледач с опит  ще ни докарат Joy

# 39
нашия тати заминава командировка на море на Ахтопол и ще пробвам да си взема някои ден и с Дани да отидем при него.
Систъра и тя с децата ще ходят и техния тати е там и ще се съберем, надявам се, за някои друг ден

Карим, ако ходим до Бургас, ако имате желание, може да се срещнем

Блу, невероятен подарък на тати. Да сте много щастливи!

ах тези мъже, как се опитват да се оправят с пералните и памперсите. Нашия тати, ако се е наакал Даниел в памперса трудно може да го смени. Правил го е, но не му е от най- любимите

Лека нощ

сега ще наваксваме, че скоро, ще има само телефонна любов

# 40
vst, ако ти е толко неудобно да взема Ния и татито  Mr. Green Mr. Green
Готово- уредихме се  Party.И детегледач с опит  ще ни докарат Joy

Joy Joy Joy опасни сте  Hug
Блу, ти се смееш, ама аз наистина се притеснявам  Rolling Eyes

# 41
Ама то и аз се притеснявам бе.......Ама дай докато ние се  червим в ъгъла, децата да си поиграят Grinning, а ние може да се отсрамим за малко и да се видим с останалите момичета

# 42
  • София

Ама наакан ли? Защото ако не е, не се брои  Whistling

Нашия тати, ако се е наакал Даниел в памперса трудно може да го смени. Правил го е, но не му е от най- любимите

Че на мен да не би е любимо, гнус го било нашия тати, ами ако и аз кажа така, детенце какво ще прави   33uu

Да си изкарате много хубаво утре с Валката!

# 43
  • софия
И аз ще съм с Найа и се чудя,защо ви е неудобно  Mr. Green?!

# 44
И аз ще съм с Найа и се чудя,защо ви е неудобно  Mr. Green?!

Ей това беше Grinning.Реших се Joy Вече мога да си лягам.
( аз наистина спирам, а си дойде време да си ходя  да спинкам, че да съм свежа за утре:crazy:)
Чао момичета Hug и ...сори че досаждах толкова много днес.......

Общи условия

Активация на акаунт