АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 778
  • 323
  •   1
Отговори
# 165
  • София
eeee, супер сладки снимки - леле какви малки сладки госпожички само  Laughing, пу, пу .....ама как ще ги опазите, не знам  newsm12 ( списък си правя аз, дето се вика - рода си избирам  Joy )

Ади, вие с Велмар да не сте от мойте двойствена зодия или сте от тореадорската.......?

Елен много се радвам, че е лека форма, стискам палци всичко да е наред.
Айде болните мами бързичко да оздравяват.  

ВСТ  smile3501ама това, което правиш наистина е супер, само че голямо търпение трябва с тези малки джуджавки.  

Аз пък се разходих в обедната почивка, за да купя комплект спално бельо ( отдавна си бях наумила да купя нов) и като нямаше - взех че си купих червило и молив към него.....ей на похвалих се   newsm08

# 166
  • София
 Heart Eyes разкошни са снимките!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Цветан не го бях виждала досега - голям чаровник е  Heart Eyes  Hug
Май само Ивчо е с две врътки  newsm78 Чувала съм две версии за това - едната - че хората, имащи 2, били инати (засега съвпада Laughing ) или че са късметлии. А, дано!  Simple Smile Иначе познавам още двама такива, една мама, дето си разхождаме децата заедно и един колега на майка ми. Издирвах и сред нашите деца такова, ама няма  Rolling Eyes  Mr. Green
Пух, от твоята зодия са  Wink Честити ти придобивки!  Peace Много горещи нощи ви пожелавам  Laughing Hug

# 167
  • София
ох, пак забравих, че исках и друго да пиша

Елфче и аз не давам никакви бонбони, нищо сладко - извън плодовете и бисквитите не е ял ( само веднъж си открадна и наяде един шоколадов бонбон)., а за врътката ( аз му викам въртел) има един ама ммнноооооого голям. Това било признак на инат. Баща му има същия и мога да потвърдя - да това твърдение е вярно   #2gunfire от опит.

# 168
Включвам се на бързо само да кажа няколко неща  Mr. Green

Значи кремчето за петички е Пулмекс Бебе  Wink

И с Ели78 всичко е наред. Вчера се чухме минал е серклажа, наболявало я милата доста  Confused Била на системи и обезболяващи, но звучеше добре. Пратила съм и много поздрави от вас и вие имате от нея  bouquet

Съжалявам, че не съм ви писала по рано, но направо още ми е ошашавено София-Русе, утре пак Русе-София, грабнали са ме яко  Mr. Green
Ако има желаещи за събота може да се видим на по кафе след 12 часа  Wink

И още нещо БЛАГОДАРЯ ВИ МАЦКИ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО, БЯХТЕ СТРАХОТНИ ВСИЧКИ! БЛАГОДАРЯ ВИ!     newsm51

# 169
  • София
Валка Hug Много поздрави на Ели! Дано скоро си е у дома и всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig Peace

# 170
  • София
Момичета,на нас Пулмекс ни го изписаха да й мажа гърба като кашляше Shocked Едно и също ли е и за двете или мен са ме пратили в девета глуха, че направо се шашнах newsm78
Блу, моите хвалби ще са горе-долу като твоите  Mr. Green Само дето аз чакам заплата на30.05,а до тогава... Whistling
Валка, ако ми пуснеш тел. ти на лични и ако успея да свърша с изпита навреме мога да ти звънна да пием по кафе Grinning
Айде да става 18ч,че вече нямам търпение да се прибирам при Ина Heart Eyes

# 171
  • София
Едно и също е, Бубче Peace и това му е реалното предназначение, но някой каза, че действа и при мазане върху петичките  Peace На мъжа ми пък му го бяха изписали да си прави инхалации с него, като го разтвори във вода  Shocked
И ти си с нов аватар, много хубав  Heart Eyes Grinning
За липсата на пари - нЕма да се хвалим  Mr. Green

# 172
Dreams, успокои ме за палеца  Hug Но ако махна любимия му предмет (четката за зъби), който го успокоява  наред с палеца, и заради който посреднощ ставам по 3-4 пъти да търсим "чечи, чечи", означава да спра да му мия зъбите ooooh! А и неиска да заспи без "чечи"

Отдавна несъм ползвала Сано, но скоро си взех белия, да си припомня аромата на моминските години.... Laughing Сменях го със син за разнообразие. Пробвах и един оранжев, някакъв тропик беше, но ми идва силен аромата. Преди 4години, Сано  имаше само в Пловдив, и беше май по-добър.
Айде лека вечер от мен, ако сипете, ще пийна да се укротя преди първия работен ден.

# 173
  • София
Ох, девойки, само мен ли ме мързи да излизаме и следобяд?  Embarassed Embarassed Embarassed

# 174
MimSss горчилката се казва ДАУМ-ЕКСОЛ и струва около 11 лв. Мога да ти пратя моето лекарство. Аз няма да го ползвам скоро. Мисля понеделник да се мятам в 3-фаза макар, че има още какво да се желае, но стига толкова суета. Ще видиш как ще ти се променят вкусовите качества и някои неща няма да ти услаждат както преди. Може да забравиш бирата. Има ли трици в Пловдив, че тук е такъв дефицит не е истина просто.
еlen@ радвам се, че ще си само на диета. Гледкайте се добре.

# 175
  • София
Благодаря ви, милички! Hug

Засега голямо ли върви момченцето?

В петък беше 2300 грама, около 2 седмици напред с теглото.

# 176
  • София
Благодаря ви, милички! Hug

Засега голямо ли върви момченцето?

В петък беше 2300 грама, около 2 седмици напред с теглото.

Е, не е много, нали?  Rolling Eyes Марти колко се роди? Всичко ще е наред!  Peace Hug

# 177
  • София
Не, не е много. Марти беше 3550, но 20 дни преди термин. Предполагам, че с диетата ще е ОК. Ако се наложи и този ще го вадим по- рано и така. Другата седмица съм на преглед при моя лекар и ще видим как върви.

# 178
Здравейте  Hug
Ние днес пак бяхме с пълна програма  Laughing - сутринта с татито бяхме на фризьор и сега сме подменени  Flutter За пореден път успях да устоя на напъна му и да опазя косата на Лори  Laughing Лори до преди малко дивя в прасешкия - това дете съвсем му отпусна края, само му дай да играе някъде и въобще не се  сеща за нас  Crossing Arms
Елфче, знаех си, че Ивчо е наш човек  Laughing - и ние сме с две лизнати части - отпред и отзад на вратлето  Laughing Ама с порстванетона косата вече не се забелязват толкова лесно - скрити са под къдричките  Laughing
Саното аз го пръскам в сушилнята, последните десет минути докато върти вентилатора  Peace Радвам се, че го има вече и в София, много си го харесах  Heart Eyes
За кремчето за крачетата сте казали вече - Пулмекс  Peace Лекарката винаги ме кара при настинка, стига да няма Т, да й разтривам стъпалцата и гърдичките.
Елена  Hug Радвам се, че си си вкъщи и че пишеш - липсват ми и другите ни бременлийки  Hug Дано идругото Ели да се прибере по-бързо при слънчицето си  Praynig
Отивам да къпем мишката и после съм тук, стига да не ни резнат тока пак  Twisted Evil

# 179
  • София
elen@, успех!  Hug И пиши!
Как ли е МадонкаRolling Eyes
Вст, как така отпред и отзад?  Blush Не мога да си го представя. На Ивчо "врътките" са му отгоре, където оплешивяват мъжете Rolling Eyes На вас - честити прически!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт