Блан, и аз мразя да пътуваме дълго някъде с Иво
Ама след тази поредна безсънна нощ едвам се държах на краката си - легнах си към 14.30 и откарах до 22ч. Само по някое време в просъница видях, че татито се е върнал и откъртих спокойна, че той ще поеме Лори
Татито утре не е на работа, та мисля да заведем Лори в някой парк да си потича и да си поигра, че в наше село няма къде
, та ще ви проверя сутринта да видя дали няма да организирате пак някоя срещичка
Лори още си е с нея по цяла нощ, ама аз нещо се отказах за сега да се мъчим. Като му дойде времето
ще го мисля.
Много ме е яд , че не успях да дойда на срещите
.но- така се случва понякога
- няма да изпадавам в подробности- станалото- станало.Наистина страхотна компания и страхотни снимки
Ние се възползвахме пълноценно от почивните ми дни и чудесното време.Чувствам се много добре и в страхотно настроение тия дни
Ей така- без причина 

Но иначе и аз се залисвам да го слагам на гърне и няма да се научим скоро.
.
. Посмяхме се доста и учудващо, не си говорихме за децата. После се включи и малко мъжка компания, така че снимки има, но са малко, защото ги снима мъжа ми и е снимал повече децата. Но ще трябва да ги смаля малко, че всичките са над 3МВ и не мога да ги кача в албумчето.
.
.
.Вчер аимахме първо официално общи събрание на блока
, а аз го играя нещо като домоуправител
, та- не можеше без мен.А за понеделни, случи се голяма нелепица
-мъжа ми си загубил ключовете за магазина, та се наложи да ходя д аму нося резервните и да сменяме по никое време вечерта патрони