АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 751
  • 323
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Дани, а снимчици няма ли   Rolling Eyes Браво за бибата!  Peace
Блан, и аз мразя да пътуваме дълго някъде с Иво  Stop

# 91
Ей мацки,благодаря ви че сте били толкова гостоприемни със сестричката ми  bouquet каза ми,че била много щастлива и очарована от всички вас!!!!Благодаря!Без приятели човек е загубен!!!! Peace

# 92
С риск да ви разстроя ще ви покажа едно филмче за малко момиченце, чиято смърт променя закона в Щатите. Взех да ровя из нашия закон, заради един репортаж за малтретираните деца и... така намерих това:  http://www.youtube.com/watch?v=uWow42TCwzg
Прочетох ужасни неща, не мога да събера мислите си да работя. Не мога да спра да плача...

# 93
  • Някъде там...
Karim утре ще го гледам това клипче, че сега точно не ми е до такива работи  Tired

Дани браво за бибата. Дай някакви снимки де, стига се крихте и вие  Mr. Green
Иначе сте страхотни на първата сбирка Simple Smile Валка много миличко гледаш  Hug

Айде лека нощ!

# 94
Ехххх, знаех си аз ,че ще проспя нещо  smile3516 Ама след тази поредна безсънна нощ едвам се държах на краката си - легнах си към 14.30 и откарах до 22ч. Само по някое време в просъница видях, че татито се е върнал и откъртих спокойна, че той ще поеме Лори  Embarassed А те бая са се забавлявали - играли са в Южния парк, а след това я е водил в Прасешкия на пазар и да си поиграе в детския кът  Laughing Сега след толкова сън незнам, кога пак ще заспя, ама се чувствам добре, че най-накрая завърших всичко и сега мога да се отдам на почивка  sun Татито утре не е на работа, та мисля да заведем Лори в някой парк да си потича и да си поигра, че в наше село няма къде  Sad , та ще ви проверя сутринта да видя дали няма да организирате пак някоя срещичка  Laughing
Браво за бибите  Hug Лори още си е с нея по цяла нощ, ама аз нещо се отказах за сега да се мъчим. Като му дойде времето  hahaha ще го мисля.
Маргало, сестричката ти е  прекрасна, няма как човек да не й се радва и да не я обича  Hug

# 95
Здравейте, момичета HugМного ме е яд , че не успях да дойда на срещите #Cussing out.но- така се случва понякога Crazy- няма да изпадавам  в подробности- станалото- станало.Наистина страхотна компания и страхотни снимки Peace  Ние  се възползвахме пълноценно от почивните ми дни и чудесното време.Чувствам се много добре и в страхотно настроение тия дни Party Ей така- без причина Grinning
И сгеа- слагам кафенце , заредено с частица от моето настроение и пожелание за хубав и усмихнат ден  bouquet

# 96
  • гр.София
 Добро утро!
 Гледат ми се снимки Wink(още)
 Велмар,жалко,чакахме те оня ден. Важното е,че сте добре.

# 97
Добро утро.
blanc обаждай се като "скокнете" друг път до Пловдив.
И на мен ми се гледат още снимки.  Wink
Тези дни съм решила да оставя Тони в къщи без памперс, за да почне да се усеща и да казва като му се пишка, но за сега само бърша локвички. Май ще вдигна килима и пътеките, и без това са за пране поне да ми е по-лесно с чистенето след него. ooooh! Но иначе и аз се залисвам да го слагам на гърне и няма да се научим скоро.
velmar мерси за кафенцето и за настроението което ни пращаш. Hug
Лек ден на всички. Hug

# 98
  • софия
ДОБРО УТРО  Hug!
цяла нощ си спахме без биба и не се събуди нито веднъж  newsm44 newsm44 newsm44!
много съм хепи  Grinning!

# 99
  • София
Karim , много се разстроих наистина  Cry Cry  Cry Нямам думи.

# 100
Здравейте!
Дани, браво на Найа. Дано дне се сеща изобщо за нея повече  Peace.
Велмар, вчера до последно си мислех, че ще изскочиш от някъде  Rolling Eyes. Жалко, че не успя и на втората среща да дойдеш.
Валката затвърди мнението ми за нея. Много е готина, и като човек, и на външен вид. И вЕрно, много висока, бе  Shocked. Dreams и Елиона също са яки мацки  Peace. Посмяхме се доста и учудващо, не си говорихме за децата. После се включи и малко мъжка компания, така че снимки има, но са малко, защото ги снима мъжа ми и е снимал повече децата. Но ще трябва да ги смаля малко, че всичките са над 3МВ и не мога да ги кача в албумчето.
Kaili, успех с начинанието с гърнето  Peace.
Карим, аз това няма да го чета със сигурност  Sad.

# 101
Здравейте момичета, много хубава среща сте си спретнали, дано набера кураж да дойда и аз някой път с Цветан. Децата са се представили, както трябва. Клипчетата са много готини, Лори и Ния са големи сладурани и са много оправни, като всички момиченца.
 За бибата и ние за сън сме с нея + една тензухена кърпа- това са муцанка и гушанка, не съм си поставяла за цел да му я махам, доката псохоложката не ми се "скара", че така го третирам като бебе и непрестанно го улеснявам-режа филийките, давам крива лъжичка, давам шише с биберон....Сега давам по-често чаша, шише само нощем и биба само докато спи.  С Гърнето сме на случаен принцип, но поне се заседява.
 Хубав ден на всички!  bouquet

# 102
Велмар, вчера до последно си мислех, че ще изскочиш от някъде  Rolling Eyes. Жалко, че не успя и на втората среща да дойдеш.
Ами -  и аз се надявах, но......нямаше начин Grinning.Вчер аимахме  първо официално общи събрание на блока Crazy, а аз го играя нещо като домоуправител Joy, та- не можеше без мен.А за  понеделни, случи се голяма нелепица ooooh!-мъжа ми си загубил ключовете за магазина, та се наложи да ходя д аму нося резервните и да сменяме  по никое време вечерта патрони Tired
Та- това ми е извинението Mr. Green

# 103
  • София
siren , и аз третирам още Иво като бебе  Blush
Ади, ще чакаме снимки  Peace

# 104
siren, добре дошла и от мен, забравих преди  Embarassed.
Ето малкото снимки с нас, а тези ги качих в детското албумче.

Общи условия

Активация на акаунт