Рогчетата на pina.....

• 86 489
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
Колко е 350 гр мас?Нямам везна  Embarassed

# 226
  • Bulgaria-Italia
1 ч.ч е 240 гр

# 227
Разтопена или твърда?

# 228
  • Bulgaria-Italia
твърда  Hug

# 229
Благодаря  bouquet

# 230
pina,благодаря за страхотната рецепта,супер е,както и вси4ките ти рецепти  bouquet
маме,вси4ки теми които пуснеш стават хит bouquet

# 231
  • София
Ух, страхотни ми станаха рогчетата  Heart Eyes Страшно лесно тесто и много вкусно! Правих ги с маргарин вместо мас.
Пина, благодаря! Следващия път - кашкавалките  Flutter

# 232
Направих ги, станаха много вкусни, но имам едно притеснение.
Моля за помощ, защото хич ме няма в тестата.
Та уж всичко спазих, ама тестото ми стана кака да кажа, делеше се, не като една топка, единна маса, ами някак си сякаш се цепеше. И много трудно го разточих.
Яд ме е че не снимах, ама бързах, защото детето ми дишаше във врата.
Акос е сещате за какво говоря, моля за съвет, какво сбърках?

# 233
Нормално е, донякъде, да се получава така, заради многото мазнина. Те не се точат по принцип. Откъсва се парче и се оформя с пръсти, с длан. Не, че не може да се разточи, но не е задължително.

# 234
  • София
Моето тесто стана много хубаво, топчица мазничка, абе екстра. Месих в машината.

# 235

Та уж всичко спазих, ама тестото ми стана кака да кажа, делеше се, не като една топка, единна маса, ами някак си сякаш се цепеше. И много трудно го разточих.

И моето тесто беше станало много особено(когато го направих  50 мл вода),приличаше ми на мозък  Laughing Laughing Laughing ,цялото с гънки ,криви пътечки. Grinning
   С по-малко вода,за мен рогчетата са по-вкусни! thumbsup

# 236
  • Хасково
Моля, ако някой ги е пекъл рогчетата с вентилатор да сподели на колко градуса и колко време?

# 237
  • Варна, морето и сините вълни!
Така, правих аз рогчетата. Но тестото ми беше ронливо. Кое е било малко? Маста или яйцето? Имам винаги проблеми с маслено тесто. Моля някой който прави сполучливи рогчета, да снима стъпка по стъпка как ги прави...Нещо не ми се получават и ме е яд!

# 238
pina, Направих рогчетата много вкусни, но много ми миришат на мас. Моля те, кажи с какво да заменя с масло или маргарин? А колкото до тестото не беше ронливо, дали трябва още брашно?newsm78

# 239
  • София
pina, Направих рогчетата много вкусни, но много ми миришат на мас. Моля те, кажи с какво да заменя с масло или маргарин? А колкото до тестото не беше ронливо, дали трябва още брашно?newsm78

Аз ги правих с маргарин Бела, този с 80% масленост. Станаха страшни!

Общи условия

Активация на акаунт