"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 694
  • 431
  •   1
Отговори
# 165
Хай гърлззззззззззззз    newsm51

Няма как да не се похваля, че днес ми се искаше да си разцелувам кантара - 51.8   newsm44 newsm44 newsm44 толкова съм щастлива, че думи нямам  Blush Значи можелоооооооооооо Laughing Laughing Laughing още малко и ще съм на кг, които толкова много искам Praynig Praynig Praynig

Водчице при баба е най-вкусно, не пропускай този момент, пък после  сначале  Hug

Лиде там е бухалката бе  Laughing Laughing Laughing, как тъй не я виждаш

Хот ели
до тук си бомба, само гледай да не е със закъснител  Laughing Laughing Laughing Hug

Скорпе
айде идвай да строяваш, много ми хареса израза на Лидето - разпусната команда, ама си е баш така  Joy Joy Joy

Целувки на всички и до после  wavey

# 166
Здравейте Simple Smile
Не съм давала отчед за вчера и ще го направя сега, понеже... се отпуснах Simple Smile .
Бяхме излезли и понеже вечер само на сок не върви, си поръчах една малка водка с Капи Кайсия. Е, не я изпих цялата - не мога да повярвам, чак - нито водката, нито сока. Прибрах се и за вечеря хапнах краставица със сирене. Вече усещах как от водката направо си прецаках режима и си казах "Е, така и така ми трябваше 1 ден почивка - този ще е" и хапнах малко слънчоглед. Леле, като изядох сиренцето и почоплих слънчоглед, как ми се загря тялото - беше ми горещо, нали се снабди с енергия и...  Слава Богу, с нищо сериозно не съм прегрешила. Даже като се замисля в началото, че смятах такава да ми е диетата - нищо почти не съм сгрешила, но ми стана съвестно и по реакцията на тялото съдя как ми се отразява.
Като капак МЦ ми дойде с 3 дена по-рано и толкова зле не ми е било, чак да ми се повръща на 3 пъти. Винаги е бил болезнен, но сега беше ужасно. А и май от предстоящия МЦ с 2 см. е нараснал бюста ми, където в предните постове писах.

Днес ще го карам, както преди - краставичка и грейпфрут. Утре ще хапна и портокал. Тук има доста портокали, поне да не се развалят за нищо, а ги бях взела за диетата.

Е, ми, това е засега, относно отчета и т.н.  Peace

# 167
Здравейте   bouquet
Аз нямах нет и реших да поуча тея дни, а сега поне вече имам интернет  Mr. Green
много хора липсват в темата, тикве любимият още ли е при теб  Heart Eyes
Да се похваля от името на мама че почти стигна целта си да свали 10 кг-ма с Дюкан (остана й половин кг). Принципно кг-мите на които най-задържаш са и тези с които организмът ти е свикнал, с които най-дълго си била - нейните са 65  Party
това за месец и 3 седмици Grinning

Аз днес пих зелен чай, хапнах за закуска филийка с парче кашкавал
на обед- череши
и мляко с какао  Heart Eyes + 1 ябълка

И трябва да отпрашвам за работа Blush  Hug

# 168
  • София

Няма как да не се похваля, че днес ми се искаше да си разцелувам кантара - 51.8   newsm44 newsm44 newsm44 толкова съм щастлива, че думи нямам  Blush Значи можелоооооооооооо Laughing Laughing Laughing още малко и ще съм на кг, които толкова много искам Praynig Praynig Praynig

Браво!  newsm68 newsm44 smile3501Аз ако стигна тези кила сигурно верно ще я целувам таз гад кантаря !  newsm62

ИлеHugбраво и на майка ти  newsm68 newsm44 smile3501 супер резултат

Много  Hug и  Heart Eyes на всички!

# 169
Хай гърлззззззззззззз    newsm51

А, колко искаш да станеш? Simple Smile Леле, аз нали се включих по-късно в темата и хич не знам...  newsm78 

ПС: Честито за успеха!! bouquet

# 170
И аз бих го разцелувала за толкова кг.Браво голяма воля имате.

# 171

Игуанка, браво! Аз защо се бях заблудила, че следваш маркетинг  newsm78. Диетичен мозък, к'во да го прайш  Mr. Green Успех, нагърбила си се с трудна задача! А за каква специализация мислиш?

Уча за помощник фармацевт, маркетинга беше свързан с управлението на лекарственият бизнес, не съм и лекар (ти май помисли че медицина уча), но изучаваме много допирни науки но по-накратко Simple Smile
гале сега гледай да ги задържиш поне лятото Simple Smile

# 172
  • Cacao Land
Хей, сладурани, здрасти Hug Пак минавам по бързата процедура, че съм гроги smile3507 Реших да се опитвам да стабилизирам тегло, отколкото да го мъча по-надолу. Не става и това е. В момента си хапвам (почти) режимно, но количествата храна са ми увеличени, че иначе нямам сила за нищо и ставам супер раздразнителна Twisted Evil Иначе съм много щастлива като се наям Joy Движа се много, тичам с половинката през ден навън и така.
Искам почивни дни вече, че да имам повече време за вас. ЦелуФки Hug Heart Eyes

# 173
  • София
Ееее, много слаба активност днес  newsm78.

Да се отчета за днес - на обяд домати, следобед кисело мляко, за вечеря пилешка пържола с домати. Започнах Осемседмичен страхотен режим, базиран на Страхотната, пък ще видим докъде ще я докарам  Joy. И 40 минути кардио.

Хубава вечер на всички  Heart Eyes

Малко ОФФ: Траяна, гласувах за теб на конкурса, много си хубава  Hug

# 174
Здравейте мацки... Признавам си, че не съм ви изчела... Пропуснах тема и половина, но си имам семейни проблеми и не съм си платила интернета защото няма кой да го ползва... Сега минавам само за малко, ще ви попрочета и ще бягам... Евентулано утре ако затътря латопа на работа може да се включа от там... Иначе съм режимна. Бях качила килограм и нещо, но сега отново съм около 57 - сутринта кантара показа 56,8 кг...

Целувки за всички  Hug Heart Eyes !

bouquet

# 175
смайл  Hug

шоколадче и аз така бях преди години като учих за кандидатстването и много отслабвах - до 45-46 кг и се чувствах зле, именно това ми показа че тези кг-ми не са за мен. Добър избор е да задържаш тези кг-ми, явно организмът ти ги иска  Hug

Аз лягам  Hug

# 176
  • В друго измерение
Здравейте, милички   bouquet

Минавам набързо да се отчета, още не ми е добре  Ill
Вчера не можах да карам колело и така станаха два дни, в които не съм карала, но сега си направих тренировката - упражнения + 40 минути вело.
Водата ми е около 2.800 за днес, яденето - на обяд две пълнени чушки, към 16.30 домат със сирене.

newsm51

# 177
Добро утро!
Желая ви успешен и диетичен ден, хапнете си от закуската  Hug за да имате сили!

# 178
Добро утро  Heart Eyes
Пу първа кипра за закуската на илето  Mr. Green ама ще сърбам само от чайчето - другото не ми се вписва у пейзажа на диетата  Crazy Crazy Crazy
Вчера не можах да "дойда" по-трайно тук - да видим днес шефа как ще е настроен относно количеството ангажименти  Thinking
галка супер си - дано и ние успеем да си постигнем целите (моята е още зад завоя  ooooh! че и пътят много лъкатушен и баят завои имам още - с две думи не се знае зад кое завойче са още аджаба са моите бленувани 52 килца  Crazy Crazy Crazy)
иле кога излизаш в сесия, тук народа вече учи та се къса  Peace
смайл радвам се, че ни навести - как е колектива на новата работа, свикна ли вече ?
шоки  Hug Hug Hug липсваш тук да знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хубу че тичаш с половинката - не разбрах само кой кого гони   Wink
Heartbeat вземай нещо - много гаден вирус има - аз от неделята още не мога да се оправя  Tired
Хот Ели липсва ти закуска в менюто, иначе останалото + тренировката ти е добре  Peace
каприсче де изчезна и ти, не ме изоставяй като галатея плииийз  Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и лидето не се е появявала още тази сутрин - успях да я изпреваря  Whistling
Хай бай до после - отивам да пийна едно кафе с колежките  Sunglasses

# 179
Къде се късат да учат бре скорпи  Laughing че не знам  Sunglasses Ами от другият месец съм в сесия  Peace ама то все тая-сега пак имам много неща  ooooh! Аз сега си направих закуската и трябва да се обличам вече- 1 варено Ице с зелен чай и филийка с парче кашкавал  Peace Ти изсърба ли чая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт