Отговори
# 180
  • София
не искам да вярвам, че е неприлично голо дете на 2г.

Аги, така е, ама гледай какво става, светът се извращава все повече  Confused  Прави ми впечатление, че всички дечица тук минаха някакво епопейно разболяване, та и вашето гайле ще мине, но му трябва време. Стискай зъби!  Hug

Танче, ще пробвам твоя съвет, макар да подозирам, че Станимир ще го обърне на игра, но все пак ще пробвам. Амбициозна цел ми е да го науча да яде плодове.

Янче, какво й е на Симонка, колко е Т?

# 181
Добро утро и от мен!
Да се оплача,че снощи Калоянчето спа много неспокойно,той всъщност почти не спа.Събужда се хиляди пъти и плака много жално,като все повтаря "Ооох,мамо,боли много",пък нито ми казва или показва къде го боли.А на сутринта се събуди ухилен до ушите,бърборейки и започна даже да разказва някакви приказки.Не мога да разбера какво става,само преди два дни се съгласи да си легне сам и спа до сутринта сам в стаята си,а снощи и предната вечер и дума не даваше да се каже да ляга сам.Та така и ние правим опити да го оставяме да заспива сам,но явно не сме улучили момента.
За скачането може да скача и често го прави като зайче,а за ходенето и той като че ли миналата година повече ходеше сам,а сега или тича или иска някой да го носи.Това с разходката не му е много ясно явно,но ще трябва като Янчето и аз да обяснявам за разликата с разноската.
Череши и маслини много обича да яде,но му чистим костилките.Дори не съм го опитвала да му дам сам да си ги чисти.
За бански не се бях замисляла досега,миналото лято беше без бански на плажа,а за това още не знам.

# 182
Данче, стандартно, хрема, кашлица и Т. Неизвестно колко, като стане като печка давах Хексалгин.

# 183
Янче,дано само с това да се размине Симонката.А какво е "френсета",моля ще обясниш ли за невежата? newsm78

Калоянчето също се опитва да е самостоятелен,но ако не успее да достигне целта след известни усилия или се изнервя и започва да мрънка или да вика "Помощ,мама мага",т.е. мама да помагала hahaha

# 184
  • София
Добро утро и от мен!
И аз купих бански! От същите соъбражения педофилски. навремето Лора като беше  почти на 2 години я държах гола, но нещо му човъркаше. тогава за първи път се осетих за страха от педофилите. На следващата година беше  вече с бански долнище. Мати мин.година беше с памперс-гащи, а за тази съм взела бански-боксерки. Накупих и 3 чифта баксерки-гащи и сега е без памперс да видим дали ще каже като му се пишка. Вчера се напишка, ама и аз забравих да го поканя - нямам навик.

За мързела - това епериод, и Мати го мързи да ходи от време на време и ме кара да го нося.

За скачането - пробва се.

Янче, дано да мине бързо. май има вирус със хрема и червено гърло.

Отивам да качвам снимки - ако ме оставят.

# 185
  • София
За ходенето - да не излезе, че ние сме много немързеливи, просто за всяко нещо трябва да се качваме на рейс, а с количка ми е по тежко и сложно. Станимир го грабвам подмишка и готово  Mr. Green

Янче, щом разболяванката е стандартна, значи и така ще мине, трябват си по дебели нерви, търпение, лекарства и време и всичко ще мине. Може да имате късмет да е с някаква кратка процедура, може да отнеме няколко дни - не се знае. Стискай зъби, ние - палци и всичко ще мине и отмине!  Hug

# 186
Мум, правописна грешка е това - франсета (френски шефове) Embarassed
Вени , чакаме снимките

# 187
Бре, точно мислех да се запътваме навън, той отива и ми сочи възглавницата - казва нещо. Отидох до хола да взема нокторезачката да се поборим малко за добър вид, че ноктаците му се цапат много, връщам се - той спи! Tired Ей така, за около 20 секунди се е качил на спалнята и е заспал даже. Няма Т, но пък как да има, преди 2 часа е пил Нурофен. Май май не е на добре това.... Sad Неам нерви баси!

Яна, дано на Симона й мине бързо-бързо, да нямате притеснения!

Бански купих , много гъзарски ми се видяха, после и още едни намерих - за смяна. Голям оптимист съм - че ще видим плаж. Wink Е, дано се оправим някой ден, и ние да отморим на сянка с бира и детски смях в басейнче. Wink

# 188
  • София
Ей така, за около 20 секунди се е качил на спалнята и е заспал даже. Няма Т, но пък как да има, преди 2 часа е пил Нурофен. Май май не е на добре това.... Sad Неам нерви баси!
Сънят е здраве! НО може и вдигане на Т да го успива. Когато съм откачила от нерви и притеснение вярвам във второто, когато ми се включи здравия разум - вярвам на първото, все пак съня е голям лек. Станимир като е почвал да оздравява е започвал да спи по повече, по спокойно и най-сигурния белег е якото манджорене.

# 189
Иво пак е болен и нали при всяко боледуване трябва да ме изненада с нещо ново и странно, този път темата е повръщане и зелени сополи. Поне вече няма температура. Янче, по тоя повод- аз му слагам свещички ефералган в дупето, когато има много висока температура и когато не може / не желае да приема през устата.

Аги, даже и да няма темп, даже и да е почти здрав вече, болестта изморява. Иво също е на тема "ляга, ляга" от неделя и все по пижама ходи, че да легне, щом му се прииска. Предния път, като почна да оздравява, спеше няколко дни по 5 часа следобед и нормалното количество часове през нощта. Отдавам го на това, че трудно спи, като е температурен и със запушен от сополи нос, та затова наваксва после, като се пооправи. Та затова не се притеснявай - като спи, ще оздравее по-бързо.

Иво си ходи като пич и само ако не са му удобни обувките, се уморява по-бързо. За него няма опция количка, така че, ако успее да навие баща си да го носи на конче, го носят - иначе - пеш до дупка.

Аз му слагам памперс / бански, защото не искам половите му органи да се пекат на слънце. Ултравиолетова лъчи и тем подобни.

# 190
Здравейте, сладуранки!

Относно черешите, ягодите и всички червени плодове. Стани е луд по тях и ги яде в промишлени количества още от миналото лято. По цял ден ходеше из градината на баба си и казваше "ам-ам". Черешите аз му ги чистя, защото му нямам доверие. Не съм пробвала даже да му ги дам с костилка. Но може би ще се справи - щом и бонбони смуче, без да ги гълта...
Скачането - Стани скача от стълби, но като му кажа "Скачай!" - скача първо с единия крак и после вдига другия... Много е смешен!
Без памперси сме заникъде. Почти всяка сутрин като се събуди памперса му е сух и докато го мия - се изпишква, но когато специално му сваля памперса за да го изпишквам, той се стяга и нищо не прави. Надявам се сега като стане лято - направо да му обуя гащите и той да започне да се светва... Поне така беше с кака му.
Янче, желая бързо оздравяване на твоето детенце - явно е някой вирус!
Аги- може просто Тони да се изморява по-бързо, имайки се предвид, че е лекуван с антибиотици, а те доста натоварват организма, а и след дългото боледуване има нужда от възстановяване. Най-вероятно затова е заспал. Защо не му спреш антипиретиците за няколко часа и му премери отново Т? И без това ако нещо не е наред, след обяд тя винаги се покачва. Така поне ще се наясно с нещата... Успех! Стискам палци да е здрав! Praynig

# 191
Янче,просто не се сетих за такъв вариант и си помислих,че пак е нещо,което съм пропуснала като ССФ,та затова попитах.
Аги,аз също си мисля че е добре това че спи,а ако спи и спокойно без да се буди,разплаква и мрънка на сън,то при всички случаи върви към оздравяване.Дано да е така. Heart Eyes
Юлче,Янче,дано по-бързо да минават поредните разболявания,че идва лятоооо и се заговори вече за мореее. Praynig
Хайде тръгвам към яслата,че днес уж последно ще го вземам на обяд и от утре да остава да спи там.
Приятен ден на всички!

# 192
Оф и Яна е болна, една седмица ходи на ясла, две я лекуваме, писва ми вече. С баща й нямаме възможност да отсъстваме от работа точно сега  и пра баба й я гледа, малко ми е притеснено, тя е на 100 години  ooooh!

На Симонка, Иво, Тони и всички други болни желая бързо оздравяване Hug

Череши все още не съм давала, по принцип плодове трудно й пробутвам. Само бананите са на почит Grinning

Бански ще взимам, че Яна с нейното чувствително шуше веднага ще лепне нещо. Тя напоследък е започнала да говори много. Снощи й се скарах, тя се обърна и отсече - ти лоша мама! Когато й направя забележка за нещо, а тя не ме послуша, се правя, че съм й сърдита. Тогава е най-смешна, идва при мен с най-подмазваческата си усмивка и казва - мамо бичам те, не сърди мене Laughing

В яслата до сега не са ги извеждали, седят  в стаите като затворници.

Аги и Рени, вие говорите ли на Тонката и Сони, че ще си имат братче/сестриче? Как реагират те?

Някой има ли новини от Ексчето, какво става с нея и Ани?

# 193
  • София
НуниRage Rage Rage Тежка, остра критика, че и думичка не каза за концерта  Crossing Arms Бях без телефон в неделя иначе щях да те карам да слушам концерта  Mr. Green На Янчето да предадеш бързо да оздравява и ступва вирусоносителите в яслата? А баба ти верно ли е на 100 год? Ако е така да подюрвам моите да не се глезят, че са на 70 и кусур  Crossing Arms
идва при мен с най-подмазваческата си усмивка и казва - мамо бичам те, не сърди мене Laughing
  Cry Разплака ме! Кога ли ще доживея такова подмазване  Thinking

Юле, бързо оздравяване и на вас!  Hug

Момичета, носите ли в багажа за детската площадка нещо за почистване на евентуална рана, лепенки и въобще един вид чантичка - първа помощ? И друго да питам -
цицини някой да знае с какво се обработват? Станимир има вече 3 броя, а лятото още не е започнало, челото му е червено, зелено и синьо за капак на бабунки  Confused

# 194
Ооо забравих да ви разкажа за Кайли Crazy
Беше страхотнооооо. Двете с братовчедка ми бяхме на стадиона 2 часа преди концерта. Набутахме се най-отпред на оградата пред сцената. По едно време се оглеждам -  никога не бях виждала толкова гейове на едно място, те бяха навсякъде, целуват се по бузките, гушкат се Crazy Не че имам нещо против тях, но все едно бях на гей парад. Както и да  е  Laughing Кайли излезе с близо час закъснение, като се постъмни. В началото ми се стори много студена, изпя 3 песни на един дъх, никакъв контакт с публиката...Обаче след това нещата си дойдоха на мястото, публиката й хареса, ама как няма да ни хареса, такова викане, писъци, танци - супер беше.
Имаше страшни танцьори, хореографията - уникална. Кайлито си изпя почти всички известни песни, комбинирани с такива от новия албум..ох, много ми хареса. Тя е толкова нежна и хубава, все едно никога не се е борила с ужасната болест. Най- накрая разбира се завърши с Лъки, публиката полудя  Laughing С две думи - незабравимо и неповторимо Heart Eyes
Такива събития така ме зареждат, откъсвам се от работа, болести и неприятности......и т.н., размечтах се нещо  Hug

Аааа Данче, аз докато пишех, ти си ме наредила  Laughing Hug
А бабата не е на 100  Laughing, на 76 е Joy, ако беше на 100 нямаше да има никакъв шанс да й оставя Яна.

На площадката не нося нищо, само мокри кърпи. Има ли въобще някой, който да е така добре подготвен?
За цицини лек не знам,  аз ги оставям сами да минават.

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 13:21 от nuni

Общи условия

Активация на акаунт