То е въпрос на координация, скачането е трудна работа.Черепахче, той скача, ама твоята как говори само!
Пък той - нъц!
Анелиз, много се радвам, че вашите новини са хубави, дано децата ни да боледуват от по-леки и лечими неща, че здравето си е най-важно. Затръшкала съм се за болнични и някакви сметки за пари, но като се замисля и 2 коли да имахме, и къщи и имоти, и бизнес, ако Тони ми е болен всичко губи значение и смисъл.
Абе момичета, не е ли време да спирате цокането? Как издържахте толкова месеци и аз не знам. Да, наистина на някои жени гърдите им не се препълват и не текат, но аз като се сетя какъв проблем ми беше

А, и между другото Тони ми вдига нощницата да наднича какво имам отдолу, което е игра, но все пак според мен на тези години започват да правят разлика м/у момче и момиче, което води мойта мисъл до идеята за някакво полово съзряване. Не каквото е в пубертета, но все пак се формират първоначалните насоки. Лично мнение, разбира се.
И да попитам - нещо някаква мания е обзела хората, че децата трябва да бъдат лятото с бански на плажа. Не знам, аз едно време съм била печена чистак-бърсак гола, сега му купих един бански да си имаме. Презумцията, че може от пясък и т.е. да си зацапа дупе-шуше-пише е едно на ръка, както и че ако свърши нещо да не е някак изсипано на пяска
, но ме плаши мисленето, че "можело някой педофил да ми гледа детето и да се кефи" и един вид да го пазя от "косвено сексуално насилие". Вие така ли смятате, че е неприлично децаа ни да са голи?

Иначе моето априлче е добре. Още сме далеч от махането на памперса, до сега само веднъж се е изпишал в гърнето иначе сяда на него, но без резултат. Приказва много, за разлика от Митко, който на тази възраст знаеше 4-5 думи.

Тя каза да пие по 3 пътина ден нурофен, но тогава не знаехме, че пак има склонност да качва Т-та.