Отговори
# 150
Добър ве4ер мили дами Mr. Green

Виждам Тони се е прибрал ве4е-това е добре Hug Радвам се и за корем4ето Flutter

Някой е без биба Peace

Памперсомахането при нас е май мисия невъзможна-нито казва нито пък иска да сяда на гърне. А на яслата сядал, ама по4ти нищо не вършел-4ак на пампата после ака Joy

По тоя повод да не 4ува пак дявола, ама изкара 5 дена на ясла... Утре пак е на линия. Ве4е съм паранои4ка и броя дните , а като го вземаме и търся признаци на разболяване само...
Дано  кошмара ни е поприклю4ил-не е истина колко ми е хубаво като е здрав  Blush Поне до есента да има малко по4ивка Praynig

Целувам вси4ки мушмуроци и ви желая хубава седмица Hug

п.п. Сминси не съм про4ела поканата ви, така 4е за друг път се отлага Wink

# 151
Добро утро на всички   food010 Хайде на кафето и сладките приказки  lalalala

Роди, браво на вас  Peace Дано наистина сте приключили с този гаден период.

Вени, чакаме снимките с нетърпение, но искаме и разказ към тях  Mr. Green

Аги, как е Тонката?

Данче, на мен това също ми беше болна тема доста време, но може и за добро да е било  Thinking  А защо не останахте да спите при баба ти и да слушаш концерта  newsm78

По този повод, Нуни, как беше  Flutter

# 152
  • София
Добро утро и от нас с Валката!

Много се радвам за добрите вести около Тони и Тедко! Дано болестите останат далеч зад гърба ви!  Hug

След вчерашния летен ден, нещо времето днес пак се цупи  Crossing Arms Искам вече да става 400[/size], да се позатопли морето, че след 2-3 седмици ще плацикаме дупенца    grinning039

Чакам разкази от Вени и Нуни!

Лека и успешна седмица на работещите мами, дълги и весели разходки с децата на неработещите!  thumbsup

# 153
Здравейте и от мен, сладуранки!

В петък ходихме в болница Токуда за контролен преглед - упояване, мерене на налягането и оглед на очите. Докторката каза, че сме много добре. Най-сетне се поуспокоих и ще можем да изкараме едно по-спокойно лято. Стани се държа чудесно, като изключим реването след излизане от упойка, но бързо забрави. След това спа 4 часа и беше като нов! Дадоха ми болнични и днес съм отново на работа, така че ще мога да влизам във форума! Приятен и слънчев ден на всички!

# 154
Здравейте,мили дами!
Радвам се,че денят ми започва с хубави новини от вас за оздравели дечица,дано не само денят,но и седмицата завърши така оптимистично!

Спорна и усмихната седмица работещи и неработещи мами!

# 155
  • София
Анели, страхотна новина!

# 156
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, скъпи мамчета!

Радвам се, че дечицата вече са здравички, нагушкани от мама и тати, въобще - че нещата се развиват добре!!

Благодаря за споделеното за приучването да заспиват сами мъниците. Hug

Сигурно ще почакам още известно време и ще пробвам пак с Маги, сега явно доста преживява раздялата ни.
Тя милата вече почна сутрин да плаче и да не иска да ходи при дядо си, днес ми каза, че ще си стои вкъщи и че аз нямало да ходя на работа, а ще си я гушкам. След дълъг рев докато я обличах тръгна, все едно нищо не е било, но много мъчно ми става като плаче така и се вкопчва в мен и не иска да ме пуска. Поне е добре, че като тръгнем да обуваме обувките и забравя всичко и с нетърпение хуква навън с баща си, викайки ми от коридора"Чао, мамо" и крещейки на Спас"Айде, айдеееееее!".

В петък вечерта послушахме KISS на стадиона  над нас, но очаквах да се чува доста по-силно, така че не успяхме много да му се насладим, а Маги даже не обърна внимание.

Съботния ден мина в работа, малката прекара нощта със свекитата на вилата, вчера ни я върнаха, че аз вече надух гайдата, че ми липсва детето и че не може да се видим. Не че имаше особен ефект - доведоха я чак в 6 вечерта и то защото изрично настоях да я доведат, че да може и брат ми да я види.
Брат ми всъщност късно в събота вечерта кацнаха от Испания, дано ни остане повечко време да се видим преди Пленума, че той пък тогава си заминава. От еднодневния си престой на родна земя и той и снаха ми са просто ужасени - според тях нещата са по-зле от миналата година когато си идваха и тая държава не отива на хубаво, не е нормална нито държавата, нито народа, въобще много са разочаровани. Надявам се до края на престоя им да имат поводи и за по-добри впечатления, макар че силно се съмнявам. Tired

Вени, ще чакам снимките с нетърпение.

А с парижките снимки какво стана Whistling

Лека и слънчева седмица на всички, мен пак ме зоват задачки.

# 157
  • София
Здравейте и от мен!

Радвам се, че последните новини са за оздравели детенца.  Hug Hug Hug

Ние през уикенда празнувахме 5 годишнина от брака ни и за целта се замъкнахме чак в Благоевград. Искахме да сме си само тримата, на някое непознато, но прекрасно място. Няма да изпадам в подробности, но си изкарахме повече от страхотно. На 17 вечерта ходихме на "Нощ в музея". Посетихме историчския музей в 21:30часа и се канех да гледаме едно от представленията, но Емо си показа рогцата, наддаде страшен рев - беше преуморен след цял ден игра в парк Бачиново. Наложи се секунди преди представлението да се изнесем от музея на бегом. Но поне успяхме да разгледаме експозициите и да се погордеем, че сме Българи.
На другата сутрин семейно се възползвахме от басейна и джакузито и се забавлявахме към 2 часа. Емо в началото се дърпаше, но бързо му хареса и се видяхме в чудо като решихме да го вадим. След това се поразходихме из центъра на Сандански и си го заплюхме за следваща ваканция. След два дни щуреене на Емо завидях на всички дето имат баби в помощ. Почивката ни премина в постоянно гонене на звера и половината от пътя прекарваше на моите или на раменете на баща си.

Гледам, че сте обсъждали заспиването на децата. Емо засега заспива сам..., но на канапето във всекидневната и след това го носим в кошарата му, където спи до сутринта. Ако се опитам да го сложа в кошарата му преди да заспи реве юнашката и на този етап съм се отказала да го мъча да заспива сам. С памперса сме наникъде. Понякога си казва, че му се пиша, понякога забравя. Но тая надежда майка да удари едно рамо и лятото да го свалим изцяло...

Хубава седмица от мен и чакам с нетърпение срещата в Усоето  Hug

# 158
Привет!
Днес контролния мина набързо- слушалка, проверка на гърлото и изслушване какво сава с детето - казаха АБ и утре и после само сироп за кашлицата до кр на седмицата, другата отново контрола.
На връщане минахме през болницата при нас, оказа се, че доки Зоя е случайно тук, тя го преслуша, опипа, гърлото видя и каза, че според него го почва нов етап разболяване, слдователно Аб поне още 3 дни и ще му пусне кръвна картина в четвъртък и чак след нея ще реши дали спираме Аб-то. Боли го врата малкия, отзад главата не дава да му я пипнем - може или да е спал неудобно или тази схванаост да е знак за мускулни болежки, затова лекарката каза и Нурофен да давам 3 пъти дневно.
Сега ми разреши леко да го разтрия по гръбчето, а той само си пипа вратлето. Пак е добре, защото сутринта а съм му пипнала раменете и той крещи и реве. Абе нашата одсея продължава, но дано да отшуми. Само страховити болести ми се въртят из главата, но нали знаем "Това, което го мисли майка ти да не те стига"
Той е малки кирлив, днес може би е време да се пресраша и да го изкъпя. Crazy Blush

Сега ако се чудите как пиша - да знаете, че съм пуснала MEZZO. Като свърши някое изпълнение и той пляска.

# 159
Аги, дано се оправя бърzо  Praynig  НагуШкай го много  Hug

Ра4е, на патерица, 4естита ви годиШнина, все така да се оби4ате  Hug

Анелиz, това е супр новина, много се радвам zа вас   bouquet

Роди, а дано  Praynig Целуни сладура  Heart Eyes

Бубка, как е Дани?

Нуни, 4акаме раzкаzа  Wink

При нас няма ниЩо ново, времето тук е хладни4ко и обла4но. В събота бяхме малко по магаzините, а в4ера обиколихме къЩи но ниЩо не си харесахме. Таzи сутрин ходих до остеопатката, след 2 седмици пак.

Да ви питам, има ли други деца, които ги мърzи да вървят? Миналото лято Милена вървеШе много добре и дълго и хи4 не се иzморяваШе, а сега върви малко, и после спира и каzа 4е не иска пове4е да върви. Но не иска нито на ръце, нито в коли4ката  ooooh! И стана и много бавна, което е иzнервяЩо, особено ако бърzаме  Tired

# 160
И моят Стани го мързи да ходи. С количка и с колело също не иска. Има моменти, в които иска да е напълно самостоятелен и си прави сам екшън - качва се и слиза по стълби и бордюри и бяга пред мен, друг път иска да го нося. Когато баща му предложи да го носи на конче - той отказва. Иска да го гушнем. Понякога когато съм напазарувала едвам се добирам с него вкъщи. Rolling Eyes

# 161
И аз се радвам на добрите новини при болничките! Hug
Дано и Тонката бързо преодолее новата болест! Praynig

Раче, честита годишнина и от мен!   bouquet Отби ли Емко? Heart Eyes

Янче, как пътувахте със Симонка? Heart Eyes

Татянка, и Велина е мързелана, но напоследък не се е сещала, да я нося. Но пък не е бавна, на фона на брат си, който е хипер баааавен! Close

Данче, какво стана с бибата? Wink

Децата гълтат ли костилките на черешите? Thinking
Велина да и това не ми харесва, но пък и няма да й ги пощя.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 16:22 от envia

# 162
  • София
Енви, вече 2 седмици как не е сукал и не търси. Мина по-лесно отколкото очаквах. Сега и гола да ме види не реагира. Понякога изявява желание да ми пипне гърдите или да се сгуши в мен, но не и да суче.
Черешите ги яде само, ако му ги дам без костилка. Онзи ден изяде близо 500грама череши, но пък как се цапа не е истина - става като прасенце, че маже и наред...
Таничка и Емо напоследък си го домързява, особено на баир. Вдига ръце и чака да го носим. Е, носим го като бързаме за някъде. Иначе се носим като родопска народна песен - бавно и славно Simple Smile

# 163
Раче,
поздравления за дългото успешно кърмене!   bouquet  bouquet  bouquet
Скоро пак да кърмиш - дъщеричка!!!! Hug

# 164
Хайде да се отчета и аз.
Първо радвам се на хубавите новини, Анелиз, Аги, Сминс,Роди.
Миси, дано всичко е наред със сестричката.
Пътувахме, мина доста успешно, не спа по пътя, но пък кротко си се занимавахме.
Прибрахме се в събота с кола обаче и без столче, което май беше по-трудно и от автобуса, но пък доста по-кратко.

Енви, доста костилка поглъща и Симона, но  ако ги вадя ще е страшно мазало и се примирявам.
Шошка е мързеливка и тя, постоянно обяснявам, че се казва разходка, защото се ходи. Иначе ще е разноска. Понякога има ефект.
А има ли априлчета, които още не могат да скачат?

Общи условия

Активация на акаунт