Отговори
# 195
.... и със Смини, Иленка, Зарка... какво става!? Confused

Болничките  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug !!!!!!!!!!!!

# 196
енви, те пак скоро са писали, а Ексчето не помня от кога не съм я засичала.

За желаещите да гледат снимки от концерта, Малена е правила страхотни    http://malena2004.multiply.com/photos/album/345#1

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 13:41 от nuni

# 197
Данче, относно цицините - от моите колежки знам, че когато детето се удари, веднага трябва да му се залепи парче мокър вестник. Минава веднага и не остава никаква синина и подутина. Въпросът е да се реагира незабавно. Каката винаги така съм я лекувала, но овнето - трябва да се боря с него, за да ми позволи да му лепна течащия вестник на челото! Не знам как действа - може би мастилото има някакъв ефект, кой знае... Но наистина действа!

# 198
На площадката не нося нищо, само мокри кърпи. Има ли въобще някой, който да е така добре подготвен?

Ми аз Embarassed Миналата година носех в чантата на количката - риванол, стерилни марли, кислородна вода и анкерпласт. Сега в раницата ....
То аз какво ли нямам в тая раница де ... и после се чудя защо е 100 кг Simple Smile

# 199
  • София
Оф, качих най-после снимките! Те много бе: Насладете се!

Аги, да пишеш после как е бил съня на Тони - оздравителен или разболителен! Hug За осигуровките незнам дали прочете, но за 240 лева самоосигуряващ се плаща по 72 лв на месец осигуровки.

Много болнички! И аз се върнах болна - започна с хрема, кашлица, после от вчера съм и с гърло, а днес и Лора цъфна с червено гърло. Сутринта ми вика, че неможела да закусва, защото я боли като преглъща. Като отвори уста - то червено, та червено. Явно я заразих, а и Милен се оплака още снощи от същото. Сутринта се видях с майка - и тя смуче разни хапчета за гърло! Въобще...

# 200
Най-добрият лек за цицини е олиото, веднага се намазва удареното и се втрива, винаги действа  Peace. А мазило - хепароид.

Вени, страхотни снимки. Ходила съм в Прага и пак ми се иска, много вълнуващ град.

# 201
Анелиз, браво на вас  Hug Дано и занапред няма нищо трувожно след  контролните прегледи  Praynig
Аз също мажа с Хепароид Зентива и синини и цицини бързо минават, но първо е хубаво да се сложи лед или нещо студено.
Стенли същ количка не ползва от половин година и само пеша, рядко го носа, че едва го издържам, тежи ми  Crazy
Скача с двата крака от място, даже и от раклата скача така върху спалнята  Rolling Eyes
Нуни, Вени, снимките са страхотни, наистина доста се размечтах  Whistling
Аги, дано Тонката е по-добре и не се шашкай предварително, може да е изтощен от всичко и да има нужда от здрав и продължителен сън, но и аз бих те посъветвала да спреш Нурофена, не е безвреден, а и виж дали има Т изобщо и колко.

# 202
Вени, супер снимки! И на мен ми се прииска да посетя Прага. Не съм пътувала до Чехия, не би било лошо! Grinning

# 203
  • София
Ей, и аз се размечтах за Прага...  Кайлито не ми е по сърце, ама, Нуни, мога да си представя, колко готино ти е било.

Аз не нося нищо за рани, ползвам само мокри кърпи и после измивам с вода и сапун.

А ние нали скоро заминаваме за морето, а досега не сме ходили с малчо, та искам да поразпитам за туй-онуй, че да знам какво да пазарувам. Според опита ви, какво мислите, че ще им е нужно на дечковците това лято за плажа? Памперс- банските вършеха ли ви някаква работа, или ползвахте обикновени, че Вальока още си върши работата в гащите?  ooooh! Какви лекарства бяхте взели?

# 204
  • София
Ренка, памперс-гащите определено вършеха работа. Аз съм много доволна. Вземете кофички и лопатки, ако имате взможност басеин-дори ималък ще е много голям кеф за детето и отмора за родителите. Лекарства си вземи нормалните и фактор според кожата за слънцето. Може би претив повръщане нещо в добавка! newsm78

# 205
Вени, снимките ти са страхотни!

Кайлито голямо шоу направила съдейки по видяното.

В начата чанта се намират лепенки за спешен случай, ама други екстри не нося. До сеге не ми се е налагало, ама то и как да се наложи, кога ти ходим ни по паркове тук?

Рени, незнам дали вършат работа, но на мен ми предстои да ги пробвам другия месец. С такива реших да караме не почивката, че ние сме с двама дето вършат всичко в памперса. Така че работят не работят ги нахлузвам и всеки да се спасява Naughty Аз Лекса само по бански съм я държала миналото лято от време на време, че мини банските и не покриват памперса, та да не стои грозно викам хайде като големите. Ама като го напълни 1-2 пъти с номер 2 и ми мина мерака. Обикновени пампи за плаж не харесах ( въпреки че така беше Лекса миналата година) защото като влезе във водата и това е краят, трябва да го сменяш, че не е истина как се надуват тез гюлета.

# 206
Ренка, кога и къде ще ходите на море?
За морето бях взела всички налични лекарства, които имах, Нурофен, Натриев цитрат ампули задължително, абе квото имаш в аптечката това взимай  ooooh! Дано не се налага за го ползвате  Peace Иначе басейн, жилетка тази година задължително, че миналата година два пъти скача сам в басейна  #2gunfire
Бански и аз ще му слагам, но обикновен, миналата година също беше с обикновен бански. И аз не съм привърженик на голото дете на плажа, поради всички причини, които сте изброили по-горе.
С какво обличате децата за ясла вече в това топло време и с какво спинкат? Аз вчера питах и ми казаха да нося тениска да спи с нея, че е много топло да спят с пижами.
При нас ни искат вече и пластмасови чаши да носим, че от ХЕИ са забранили да ползват алпакато.

# 207
За море - миналата година Велина беше с най-обикновен памперс на плажа, но тя така и не поиска, да излезе от хавлията навън.  Blush Лекарства - вземам всичко, което имам в къщи.

За инциденти по площадките - нищо не нося, дори и през ум не ми е минавало.

За финал на работния си ден ще разгледам снимките от Прага и на Кайли!
Grinning
П.П. Ммммм, страхотни снимки!
Вени, благодаря, че сподели тези красоти!!!  bouquet

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 16:40 от envia

# 208
С какво обличате децата за ясла вече в това топло време и с какво спинкат? Аз вчера питах и ми казаха да нося тениска да спи с нея, че е много топло да спят с пижами.

Наде, и при нас искат тениска за спане, много било топло. Иначе сутрин е с една супер тънка тениска с дълъг ръкав, но има и с къс и ако е топло ги преобличат.

За морето
- аз също ползвах памперс-бански и съм доволна. Носихме надуваем басейн, комплект за игра в пясъка - разни фигурки, лопатки и т.н.
Лекарства - задължително вземам - панадол, спрей против изгаряне, нещо против ухапване от насекоми и нещо за след ухапване ... и май още някой неща според каквото имам налично ...

# 209
  • София
Деси, ти утрепа рибата  Mr. Green

Мерси за съветите! Ще взема мазилото, а това с вестника - добър довод, за да си купувам всеки ден вестник  Mr. Green Аз знам, че опъкото на лъжица е достатъчно студено, но при нас имаше фалове - Станимир се сещаше по време да ядене  Mr. Green ooooh!

За морето - помните ли, че на времето в морските градчета имаше по една аптека и тя работеше чат-пат  ooooh! И аз бих взела цялата домашна аптека, но все пак съм спокойна, че има аптеки, имам телефона на лекарката ми/ни.

По този повод, чух, че във Варна имало мн заушка.

Общи условия

Активация на акаунт