Отговори
# 210

За кое, аз да не изпусна нещо  Mr. Green

Данче, не ме стряскай, моля те  Confused Нали в петък отиваме точно там  #Crazy

# 211
  • София
Ренка, кога и къде ще ходите на море?

След 2 седмици заминаваме. Ще ходим на Елените - никога не съм била там. Чувала съм, че е скъпарско, но на нас нощувките са ни без пари, че свеки е врътнала някаква далавера. Единствено ме притеснява, че сега е извън сезона още и може да няма достатъчно работещи кръчми, или пък да кипи още строителна дейност. Ще трябва да го проуча по-подробно това място преди да заминем.

Благодаря на всички за съветите!  Hug

Че те нашите деца нали са имунизирани с/у заушка?!  newsm78

# 212
  • София
Анелиз, отбиването при нас стана бавно. Преди 6-7 месеца му спрях дневните кърмения, но се е случвало като е болен или като се е ударил да ме търси да суче. Но като цяло накара сучеше вечер преди сън и сутрин като си отвореше очите. Започнах отвреме на време да спирам вечерното или като стане от сън да го залисам с нещо друго и да не суче. С времето той сам си разреди кърменията до няколко на седмица. Като реших да отбивам си бях при родителите, за да може майка ми да ми помогне. Емо се дра 2 вечери и като не получи цица за заспиване на третата дори и не ме потърси. 8 денонщия не беше сукал като се разболя и вдигна 39,6градуса и отказа да се храни и отказа да приема течности. За всяко лекарство падаше голяма борба и след 2 дни неядене си поиска да суче и неможах да му откажа. Това бе последното кърмене на Емо. Сука дълго (какво ли е имало идея си нямам), но след като се събуди си имаше апетит и нямаше Т и беше отново моето малко палаво зверче. Сега с чиста съвест мога да кажа, че кърменето ни е вече история. Понякога посяга да ме помилва, но вече го няма онзи интерес и гладния поглед  Mr. Green Успех и на теб в това не много приятно начинание.

На море водим Емо всяка година, нали сме си морски чеда. Досега не съм му слагала бански, а и сега не мисля да купувам. И тази година плажът на Емо ще е в двора на майка ми. Оборудвали сме се с басейни и басейнчета и децата се забавляват страхотно - водата е чешмянка от бойлера, а басейна е върху морава. Та не виждам причина да слагам бански на детето. Ако все пак го заведем до морето то кой ще го гледа е най-малката ми грижа. А колкото до хигиеничните съображения не мисля да го отглеждам в саксия и ще го оставя да си изгражда имунитет към околната среда. Единствено, ако ползвам обществен басейн бих му сложила бански, защото все още не си казва диването като е на зор и не ми се бере срам - но пък рядко ходим по басейни...

Емо на ясла ходи по боди с къс ръкав и тънко якенце отгоре, но с какво спи не знам, щото пижамките са на яслата. Иначе има 2 ката дрехи по-плътни и по-летни за смяна. В яслата им всеки ден ги изкарват преди обяд и след като станат от сън. Единствено като вали играят в салона. И в студ и в пек те са на двора и на мен това много ми хареса, защото ги каляват по този начин. В нас Емо спи с тънка пижамка, с дълъг ръкав, защото все се върти и се отвива - май е време за по-тънка завивка...

Тази година лятната ни подготовка започна по-отдалече - на рождения ден на баща ми му подарихме инсект терминатор - лампа против комари. Каза, че много комар е изтрепал досега и се надявам поне по-малко да ни ядат гадините през лятната ни почивка. Иначе и аз нося каквито лекарства намеря в нас. След миналогодишните летни вируси си нося и Хидратин алфа.

А на детска площадка не ми е идвало на ум да нося нещо различно от мокри кърпи... А и все още не сме имали инциденти, но не е лошо да добавя и такива неша в чантата си, само те ми липсваха  Mr. Green

Данче, цицините и аз знам, че се мажат с олио или зехтин и не се третират по друг начин. Преди месец-2 Емо се беше изтряскал на ръба на секцията и по чудо не си цепна веждата. Мазнах го и цицина не стана, но белега дълго ни напомняше за случката...

# 213
На море водим Емо всяка година, нали сме си морски чеда. Досега не съм му слагала бански, а и сега не мисля да купувам. И тази година плажът на Емо ще е в двора на майка ми. Оборудвали сме се с басейни и басейнчета и децата се забавляват страхотно - водата е чешмянка от бойлера, а басейна е върху морава. Та не виждам причина да слагам бански на детето. Ако все пак го заведем до морето то кой ще го гледа е най-малката ми грижа. А колкото до хигиеничните съображения не мисля да го отглеждам в саксия и ще го оставя да си изгражда имунитет към околната среда. Единствено, ако ползвам обществен басейн бих му сложила бански, защото все още не си казва диването като е на зор и не ми се бере срам - но пък рядко ходим по басейни...
Еле пък като се има предвид някой ден какви среди ще среща, нека свиква отсега! Joy Joy Joy
Нали спахме от колко...от 10 до 11,30, изпуснах гинеколога, после взехме детската кухня и после се опитахме един болничен да оправим, после стояхме на двора с леля му и племенницата, та от слънцето и игрите вдигна 38,1. Прибрах го вкъщи и след 10 мин беше 37,5. Сега чакам , за да меря отново. Не е спал пак.
Яде магарето - а ме е видял да дъвча и тича да ме подяжда hahaha

# 214
  • София
Хм, размислихте ме с тази тема за банските... newsm78
Да си призная, и на мен ми се ходи в Прага....и Гърция, и Турция, и Дубровник-това на първо четене Wink

# 215
Пътува ми се независимо от посоката - само към Русия никога не ме е влечало! Mr. Green Не я харесвам, може да ми допадне само юли-август и то в по-близката си част.

След малко обличам Тони и тръгваме по мъките. Вчера вечерта беше 38,5. Дадох му нурофен, наложи се, през нощта бе с 37,8, после с 38,1, нищо не му дадох, сега е с 36,5. Ще му взимат кръв, дано не ни вкарат отново в болница и да му мине вече. Че доки Зоя ми спрягаше теории за 3-та градска, детското отделение #2gunfire Тук освен във вип стая другаде не влизам, много се моля да не се налага!

# 216
РЕНИ, Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ, ЗДРАВО И КРАСИВО БРАТЧЕ НА СОНКА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
  bouquet  bouquet  bouquet

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ИЛЕНКА!!!! Heart Eyes
В ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА НОСИ КРАСИВОТО СИ ИМЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Heart Eyes Hug

# 217
  • София
Рени,
Честит Рожден Ден!
От сърце ти желая късмет, здраве и много дълги, щастливи мигове!

Иленка,
Честит Имен Ден!
Много късмет!

# 218
Рени, честит рожден ден! Животът нека не те плаши, мечтите да са ти другар и щастието с теб да крачи, като твой приятел стар! И тук искам да ти пожелая да си здрава, много обичана и обичаща, да е живо и здраво семейството ти и едно здраво прекрасно бебче!
Лек ден на всички априлки

# 219
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И С МНОГО КЪСМЕТ!!!

Ра4е, благодаря за споделения опит!
Аги, стискам палци  Praynig

Ние ще ходим на море края на юни - някъде след 20. Ще бъдем в Созопол. Някой от вас няма ли да ходи там по същото време? Ще се радвам да се видим...

Успешен ден на всички!!!

# 220
  • София
Рени, честит рожден ден!
Да си здрава и щастлива и едно прекрасно братче на Сонята скоро!

Иленка, честит имен ден!
Да те радват много двамата ти бандити!

# 221
  • София
Рени, честит празник! Много усмивки ивесели детски личица!
Иленка, много хубав ден и на теб и весел празник!

Аги, много неприятна тая вашата работа - как е възможно толкова време да продължава?! Пиете ли още антибиотик?

Ренка, не се притеснявай за сезона - започнал е и кръчми ще има! Просто ние българите сме свикнали да ходим на море юли и август, но сезона си започва още началото на май и си има много туристи!

# 222
Рени, честит рожден ден!
Иленко, честит имен ден!
И на двете много здраве, много усмивки, много любов и весел празник!
Раче, ти имаш ли си именник? Ако да, да го поздравиш от нас и да му кажеш мноого да ви слуша.

Приятен ден на всички

# 223
Честит рожден ден,Рени!Много щастие,здраве и весел детски смях ти желая!
 newsm59

Честит празник на всички именници днес! newsm51

Вени,Нуни,страхотни снимки,наистина!
За детската площадка не съм си и помисляла да нося нещо друго освен мокри кърпи,но идеята никак не е лоша и трябва да се замисля.Досега,слава богу,не сме имали инциденти,но никога не е късно.
Ренка,сега на морето има откъде да си купиш почти всичко,което евентуално си забравила да вземеш от в къщи,така че не се притеснявай.За да ми е по-спокойно аз също вземам цялата аптечка от нас,но дано не се налага да се ползват такива неща.
Ние със сигурност ще ходим на море,но кога и къде все още не се знае,дори не сме го обсъждали,но пък ми е толкова хубаво,че вече говорите за морето и че ще тръгвате на там...  grinning039

# 224
  • София
Здравейте момичета!

Благодаря Ви за хубавите пожелания. Толкова е хубаво като влезнеш в темата и прочетеш такива неща. Много се разчуваствам.   Heart EyesЦелувки!

Иленка, честит празник и на теб!  bouquet

За 2 дена сте обсъдили много интересни теми, но сигурно ще се включа по-късно, че нещо не мога да се съсредоточа сега.
Само да кажа, че и ние на 20 юни заминаваме на море, на Св. Влас.

Наде, какво е Натриев цитрат? Нещо за повръщане ли?

Общи условия

Активация на акаунт