Отговори
# 225

Рени, честит празник, мила   bouquet
Бъди винаги здрава, усмихната и обичана, заобиколена от приятели и детски смях!

Иленка, честит имен ден   bouquet
С гордост и да си носиш прекрасното име, да си все така положителен човек и много щастлива!

Рени, да за това е! Това са ампули и са за повръщане, много са добри. Стават за бременни  Peace Мисля, че и за деца стават, но не съм давала до сега.

Ние заминаваме на 20 юни за Поморие  Grinning

От яслата на Стенли също ги извеждат и сутрин и следобяд.

Лек ден, мили момичета  Hug

# 226
4естит рожден ден, мила Рени   bouquet Много любов, zдраве и едно zдраво бебе   bouquet  Hug

4естит имен ден, Иленке  Hug  Със zдраве да си носиШ красивото име  Hug  Heart Eyes

Аz 4ерпя zа zдравето на баЩа ми, който днес е именник (не се каzва Елен  Naughty )

Ренка, на Елените наистина било хубаво, пък и беzплатно...супер  Grinning Да раzкажеШ после  Sunglasses
Ох zавиждам на вси4ки летовници, ние оЩе нямаме конкретни планове....  Tired

Вени, ти била ли си в на4алото на май по комплексите? Действителността се раzминава леееееко с описанието ти  Wink

# 227
Миналата година ходихме на море от 9 юни и беше гадно, защото нищо не работеше, освен ресторанта в станцията, само две-три заведения и това е. Плажа още не беше почистен, а и навсякъде имаше само камиони, бетоновози и се къртеше от всякъде и никой не се съобразяваше с часовете  #Cussing out

# 228
  • София
Е, как да не съм била, бе Танче, нали 3 години работих там! Знам за действителността, но тя говори, че сезона няма да е почнал и няма да има работеши заведения. А и мисля, че на Елените няма такова стоителство - дано не греша!

# 229
  • София
Добър ден от мен!
Около мен много -много събития и то все лоши, но...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РЕНИ! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ИЛЕНКА!
Много здраве, щастие и успех във всички сфери на живота.

# 230
Скарлет,  Hug

# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РЕНИ! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ИЛЕНКА![/b]

# 232
На Рени и Иленката от сърце желая здраве и много щастие  Hug Hug Hug

Скарлет, хубави събития и емоции за напред Grinning

# 233
  • София
Вени, много добре знам, че сезона би трябвало да е почнал, и че от 15-ти май би трябвало да са приключени всички строителни дейности, но в БГ нещата някакси не стават така, както трябва.  Close
Много се опасявам да не стане като това, което е разказала Надето за миналогодишната им "почивка"  Rolling Eyes

Довечера сме решили да кръцнем къдриците на Вальо и сега с такова умиление им се наслаждавам. Толкова ми е сладък такъв един, приличащ на развълнувано хулиганче, но в тези жеги главичката му почна много да се поти.  ooooh!

Скарлет, стискаме палци нещата да се оправят и да се появяваш с хубави новини занапред!  Peace

# 234
Моето юначе спи следобеден сън в яслата,много съм доволна, Grinningно нямам тъпение да стане 4ч. и да си го взема.
Скарлет,дано потръгнат при теб нещата към добро и да ни зарадваш следващия път с хубави новини. Praynig
Ренка,според мен е малка вероятността точно на Елените в началото на юни да кипи строителна дейност,но в България нищо не се знае.Аз също съм засичала преди две-три години и то в края на юни не чак да кипи,но да дострояват все още хотели в Слънчев бряг, и все пак на Елените си мисля,че няма да ви сервират подобно изпълнение.

# 235
  • 2 етажа над тавана
Рени, честит рожден ден! Да си здрава, усмихната и обичана!

Иленка, желая и на теб прекрасен празник!

Татянка, да е жив и здрав татко ти! Hug

Скарлет Hug Hug Hug

Така, чудя се откъде да почна по въпросите, които сте обсъждали, така че почвам откъдето се сетя, пък дано успея да пиша за всичко преди да ме дръпнат за нещо пак.

На море хич не знам дали ще сколасаме да идем, много ми се иска, но нищо не е ясно с нашите отпуски това лято. Ако все пак стигнем до плаж мисля да взема бански на Маги, поне заради хигиенични съображения. То ако не махнем скоро памперса и памперс -гащи ще й слагам, де. Tired

Навън по площадките освен мокри кърпички друго не нося. Случвало се е да имам и лепенки в мен, но не са били специално взети заради Маги. Като идея обаче не е лошо да има човек в себе си мини-аптечка за спешни случаи.

Вени, снимките са страхотни, а Прага изглежда забележително красив град!
Нуни, представям си емоциите от концерта, от снимките на Малена е видно, че шоуто е било грандиозно!

Маги скача с 2 крака от стъпало на стъпало, но иначе не съм обръщала внимание дали го прави. newsm78

За ходенето пеша - доста я домързява понякога, може и само от нас до пред блока да сме слезли(с асансьора пр итова) и пак да почне да иска да я гушна и да я нося. Но рядко й се случва да я нося, тежи ми и почват да ме болят бъбреците, така че обяснявам защо не мога да я нося и продължава да си ходи. Баща й обаче редовно я носи - все по-често на конче, че и него ръцете го заболяват. Количка от лятото не съм ползвала, като изключим 3-4 пъти, когато съм имала много за пазаруване.

Като затръгваме нанякъде и аз понасям всичко налично като лекарства вкъщи, предпочитам да се презастраховам, отколкото да търча да търся лекарства ако ми се наложи.

Аги, как е Тони?

Отлитам засега.

# 236
Рени, Иленке, честит празник, момичета  bouquet Да сте много щастливи!

# 237
  • София
И аз мисля, че в Елените една ли ще кипи нещо! Wink

# 238
  • София
Честит празник Рени и Иленке! Бъдете здрави, винаги усмихнати и заобиколени от хубави хора като нас  Mr. Green

Таничка, да ти жив и здрав именника и по-често да му гостувате Simple Smile

Янче, мерси мила, че така дискретно ме поздрави! Няма да пропусна да почерпя за здравето на моя любим Константин.

# 239
Рени, честит рожден ден!   bouquet  Иленка, честит празник!    bouquet   Татянче, честит празник на баща ти (ако не ни беше подсетила, никога нямаше да помислим за него, като за елен  Mr. Green )   Раче, честит ти именник!

Ние си имаме пък годишнина от сватбата. Ето да се почерпите:

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 17:20 от юл4е

Общи условия

Активация на акаунт