Отговори
# 240
  • 2 етажа над тавана
Раче, жив и здрав да ти е Косе и все така да ти е подкрепа! Hug  bouquet

Юлче, дълги години още да ви владее любовта и да си сгрявате сърцата!   bouquet Heart Eyes

# 241
Честито на празнуващите  bouquet

MissZ ще идвате ли насам?Ще се радвам да се видим,да си направим един американски пленум Grinning

# 242
  • София
Рени, честит рожден ден! Много красиви емоции! Весела вечер!  Hug

Честит празник на Иленка и на бащата на Татянка! bouquet

Раче, жив и здрав да ти е Косе! Страхотна почерпка!

Моята сестра също има имен ден днес, казва се Елена!

Вени, страшно красиви снимки! Представям си как положително сте се заредили сред толкова красота!

Нуни, жестоки снимки, било е супер! Как ми се искаше и на мен да отида!

Спокойна вечер на всички!

Целувки

# 243
  • София
Честит Имен Ден на Косе, бащата на Танчето и сестрата на Рали!     

И аз ще почерпя днес, моите родители правят 30 години брак  ooooh!

Поздрави от Смин! Скоро ще има повечко време и пак ще е в редиците на пишещите.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 18:42 от Данче-Калпазанче

# 244
  • София
Честит празник на Косе, семейството на Юлчето, бащата на Танчето, сестрата на Рали, родителите на Калпазанкова и на всички отанали празнуващи! Two Hearts

# 245
Привет мили ми дружки! HugЛипсвате ми ужасно и съжалявам че нямам време да споделям често с вас Sad.
Честит празник на всички имащи поводи за празнуване-Иленка,Рени,Косе,Юлини,татко НЕелен на Татянкя Laughing,сестричката на Рали,родители Калпазанкови и сие  bouquet
Надявам се по-късно като заспи Юли да имам сили да се отчета по-подробно.

# 246
Па-Па, радвам се че се включи Simple Smile. Тъкмо за теб си мислих онзи ден и се каних да те диря на лични. Пътуваме на 9-ти, много ще се радвам да се видим. Ти работиш ли, на къде си през седмицата?  Хайде ще обменим координати на лични.

# 247
Здравейте!

Рени, честит рожден ден!
Иленка и всички малки и големи именници-честит празник!
Честито на таткото на Татянка, полвинката на Раче и на Рамама сестричката!!!
Юлче, много дълга да е любовта!

По4вам хаоти4но:

Ска4а нашия юнак като го държа от стъпала и разни подобни бордюри на градинки-високи4ки също. Сам не се е опитвал засега сякаш.

Бански ще видим, но по-вероятно "без" ще е защото ми се струва малък още. Да събира слънце за зимата хубави4ко. Пък и какъвто е бяс от пълното дупе и 4ура с пясък няма да го спасят едни гащи.

Ходене пеш - ходи доста оба4е като е с мен, а като види баща си му вика "айде горе гавата". Въобще такива циркове му играе на него ...  Sunglasses

Да се похваля докато се търкаляхме преди да заспи ми каза, като ме гушна"аз мама би4а" и пак вси4ко ми се разтуптя...може ли да омеквам така и да се разтапям...голям е бонбон....4ак ми се насълзяват о4ите в такъв момент Crazy

За яслата ве4е ми обяснява за една кака Симонка и как играели и как слушала Joy Мъ4и се да каже на госпожата името, ама не успява хи4 hahaha

Целувки Hug

# 248
Честито на Косето на Рачетоbouquet

Честито на татито на Татянкаbouquet

Честито на сестрата на Рамама!  bouquet

Честита годишнина на Юлчето!   bouquet Много любов и разбирателство!

Честит юбилей на Калпазански - старши!   bouquet Здраве и дълголетие!

# 249
  • Варна
Привет и от мен!
Честито на всички с повод Mr. Green
Моят мъж е също Констатин, черпя ви по едно за негово здраве! А то баба ми е Елена, айде и за нея !
Големи проблеми и що нерви изхабих докато успея да оформя всичко около напускането, тия военни верно са ненормални ooooh! Утре ми е последен ден, хич не ме питайте защо решиха да стане не в края на месеца, а дори не в края на седмицата, то бива простии, ама чак толкова!
Надявам се в офиса да почна в петък или поне да оформят документите от петък. Иначе твърдо в понеделник съм на новата работа.
Иначе ники е добре, инати се..страндартно Whistling От петък започват да се водят с баща си на ДЯ, тогава ще започне и големия рев.
роди, направо завиждам Heart Eyes

# 250
  • София
Добро утро!
Слагам кафенце

Мойте сомнамбулести мъже са си заиграли от 6.30 и вече имам чувството, че е почти обяд.  Tired

Вчера фризирахме Валката и още не мога да му свикна, горкото ми скинарче  ooooh!

Успешен ден на работещите дами и поспаливо-почивен на детегледащите! Явно днес ще е много дъждовно и ще стоим повече вкъщи.   umbrella

# 251
Пратете дъжд и насам, че тук от сутринта е жегаво! Hug

Спорен ден, дами-мами!
Heart Eyes

# 252
Добро утро, мили приятелки  Hug
Честит празник на всички, които са имали повод, да са живи и здрави, обичани и обичащи, щастливи и усмихнати  Heart Eyes Моля, да ме извините, че няма да ги казвам поименно, но му изпуснах края  ooooh!
Роди, това е наистина невероятно  Heart Eyes Стенли ми вади душата с памук  Whistling прави беля и като му се карам идва при мен гушка ме и казва "мама няма каа /кара/, Тенли /Стенли/ бича" и ме целува и сме голям цирк  Crazy
Краси, успех в понеделник  Peace
Ванче, Рали, Па-па, включвайте се по-често и кажете как сте, какво си правите  Hug
Лек ден на всички и дано се пооправи времето  Praynig

Енви, сега ще се правя на вълка от "Червената шапчица" и ще душах, ще ухам и ще го отнесе при вас  Mr. Green

И моят мъж онзи ден имаше РД, стана на 29 и ще ви почерпя скромно за негово здраве.

Аги, Рени, тези картинки, които качваме дразнят ли ви  newsm78

# 253
  • София
Добро утро!

Юле, Честит годишнина на твоето семейство!

Красе, Честито и на твоите именници, макар и със закъсние!

Момичета, какво ще правим в това гадно време?!  ooooh! Като вали сме си като затворници  Confused

# 254
  • София
Добро утро!

Честито и на всички останали празнуващи от вчера и ако има днешни.

Днес наистина е гадно тук, дано да спре, че да не стоим цял ден в къщи.

Продължавам с опитите да науча Мати да си казва за пишкането и продължава да е неуспешно. сутринта се напишка чак в пантофите!

Днес сме на РД на племенника - става на 3! А утре сме на бал! тази година баловете няма да ни подминат, както ни се случваше дълги години!

Общи условия

Активация на акаунт