Умна Дюканка съм аз - преди да питам чета (ако трябва и на глас) - 102 тема

• 41 622
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 615
Чакай и аз пак да се разпиша, че вие прИмоцията след мен сте я пуснали. Като се замисля, май пречите на някои новички да свалят Thinking Crossing Arms

# 616
  • софия
Айде на прИмоцията. smile3508 Предупреждавам:ШЪ спамя,ШЪ емотиконствам и ШЪ викам. smile3521
Мазнислава,леко бременеене.  love001
Цоци,честита ти придобивка. Mr. Green
Вещиии,ЧРД. hahaha
Гуудиииииии,пиле шаренооооо!!! newsm53
Аби,ей мЪ на! newsm47
Фолииии,да ми тряснеш една пръчка по Д-то. Mr. GreenЕй така ,за щастие.
Ориииии,Дано всичко е ОК!!
УфсЪта си е УфсЪ.Вместо да натисна нещо си ,натиснах публикувай.Пък и вие нищо не сте написали,каръшка работа.Та да се пофаля.Маминка е от 6 дена на режима и е -5кг.Много е доволна.Личната ми лекарка ще мине тези дни да си вземе разпечатката от първа страница,започват режима заедно със сестрата.Вчера отивам до плод и зеленчука,хората не са ме виждали от една камара време.Като се изтъпаних пред тях и занемяха.И едната продавачка с разбиращ глас изрече:Пиер Дюкан,нали?Ееееей,много се изкефих.
После ще викам и ще пусна снимки,че сега ,като ми избягаха емотиконите и ми умрЕ музата.

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 18:09 от slave

# 617
Оффф, момичета--да Ви се оплача. Преди да започна режима, пиех мноооооого течности. Ама много, по 2-3 литра на ден като вода, чай, кола лайт, вода.....Сега не ми се пие, направо се насилвам. Сутрин си правя айран от млякото с трици, само и само да имам още 250 мл течности....

Незнам какво да правя, просто не ми върви  Sad

# 618
Фоли, мерси за пръчицата, дано ми е на кадем за измерването в събота, а и прИмоцията се надявам да ми се "лепне" утре.

Цоци, вися си на балкона и чета, миличка, ама кат ни моа толкоз често да измислям "умни" работи, пък и -си нямам какво да кажа. "Мълча си, като пукъл си мълча (и той ми купууууува)" - скеч на Мая Новоселска....та и аз така, но без 2-та част....обикновено. А ти свършвай я работата вече, да не почне и твоя, като моичкия, за подарък за празниците ПОНЕ да иска  luvbed

Креми, честити 11 месеца и евала, както за резултата, така и за невероятната воля, чието следствие е той!!!! newsm20

ros4enka, много добра ученичка си значи Simple Smile

Ай аз ще тичам за водната аеробика и се надам да има още съмишленички там!

# 619
ХИХИХИИИИИИИИ Хрисулке .... сега сама се смея ...на това за подаръка ... той моя вече ако на Коледа и Великден получи  luvbed банкет дава и после по един месец все деликатеси готви .....
ей на тая година не го огря на Коледа и нова година бях в МЦ ....а по велигден имах много работа почти не си лягах да спя .... каза човека ще чака другата Коледа ....
като в оня виц дето си говорели двама англичани единия казал "хубави неща са коледите и секса " ... а другия казал " Дааа ама коледите са по начесто"
 аз "умните работи " ...абе душо що не ме видиш мене ...едни умнотиии ръся ...май все на глупости ме избива ... то добре че малко се по 'съпиням " че с моя дюлгерски ъкъл ...ако пиша всичко дето мисля .... "изгубихме детската аудитория " ...

# 620
Здравейте - Здравейте!
Радвам се ,че страстите от вчера вече ги няма!Започвам отначало поименно:
Мазнислава честито!Много се радвам!Желая ти лека бременност и най-хубавото бебче на света!  Hug Praynig
Wish аз съм си взела Стевия на таблетки! Няма ограничение за кафенцето!Пий си на воля  Wink
То_ни честито на малкия!да ти  е жив и здрав и само да те радва!   bouquet Hug
Мишенцето млeчните са до 800гр на ден!Прясното мляко е до 250мл!Продължавай напред,но не повтаряй повече грешката!Успех!  Peace
Еки111 не се притеснявай!Почти на всеки се е случвало!Някои наблюдават покачване в ПЗ дните,което елиминират ,че с него и повече даже, през П! Не се стряскай!  Hug
Мишел+ много са 10 дни!А и ти нямаш много за сваляне!така че спокойно си изкарай 6-7 дни най-много и почвай ПЗ!След 5-ти ден не се сваля по принцип,а и Дюкан е казал 10 дни да е само под лекарско наблюдение.А относно млякото – може всякакво 0,1%! Цигарите си пречат на здравето,но точно на режима едва ли ....  Hug
Лео , Креми,Деница17 честити месечинки!   bouquet Hug
Миша97 искам и аз чашка С – еееееее! Ама няма братко....само подгръдната намалява....  Thinking  #Cussing out
Играчка – плачка честито !И още 100 пъти по 8 ви пожелавам!   bouquet
Дидии ти си избираш как да я караш!5/5 е най-резултатно!Зависи колко искаш да свалиш....  Peace
Славе гледам бая си напреднала с линийката!Поздравления и само в този дух да я караш!   bouquet
Далка затваряш очи и пиеш!На мен понякога и се гади от ВОДА,почва да ми има един гаден сладникав вкус,ама търпя....че на другия ден кантарчето ми се отблагодарява!  Party
Честитя и на всички с намаления!   bouquet
Попрочетох разликата в мерки на някои момичета и искам да се оплача,че не свалям много в талия  Иначе ханша съм го стигнала 95,ама с тая талия 85 няма да се разберем!  #2gunfire #2gunfire
Пускам си и снимките от онзи ден,че ми писаха на ЛС ,че не са ги видяли някои!  Hug http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230823Съжалявам за дългия пост !  Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 18:56 от mariaid

# 621
  • софия
Хайде ,като почнахме след мъЖОВЕте да пуснем и по някоя снимка и съвсем да стане старата тема. Joy Joy Joy
Креми, Hug честита ти месечинка!
Мари, Hugне виждам снимките.
То-ни,да ти е жив и здрав рожденника! newsm51
Игрушкааааа,да се обичате винаги така! newsm51
Ето и моите снимки от целия ми период в прекрасната тема.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5570113
Нещо се увъртях.(сефте)Цъкнете върху разгледайте албума и ще се покажат всичките.ШЪ ви замола да се абстрахирате от оранджОвите чехлички, то малко,ама на време.

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 19:04 от slave

# 622
  • Universe
Хайде още един стимул  Peace Peace Peace

Агнешко -  Naughty разрешено само за влезлите в трета и следващи фази!!!

# 623
Добър ден и от мен!  Hug Чета аз тук за разни малки проблеми, кои с мъже, кои с диета,моя "лекар"преди време ми препоръча една "рецепта" и понеже не съм егоист ще я пусна.Може вече да сте я виждали,но при мен си работи безотказно, като си затворя очите  Joy  Joy  Joy http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/159851/cat/5077   Joy  Joy  Joy

Slave,Mariaid  smile3501

Орелия,много силно стискам  fingerscrossed  Praynig

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 19:39 от frants

# 624
Сега трябва да става отварянето!  Peace http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230823

# 625
Tатитт, КИММ, Дени Кали, честити намаления!  Hug
Klemi, бързо възстановяване на баланса ти пожелавам!  Hug Назад не се връщай.  Peace
Лео, честити 2 месеца с режима! Добър си ти е резултатът!  newsm10
Америspoko  fingerscrossed
Ори, чакам с нетърпение добри новини!  Praynig Hug
Играчка-плачка, честита годишнина! Много да се обичате и разбирате и да се изненадвате и преоткривате един друг всеки ден!
Фоли,  Hug Heart Eyes
MAMS,  Hug Heart Eyes
Дори,   Hug Heart Eyes
Креми, честити 11 месеца! Ти си пример за подражание и достойна за възхищени! Браво, мила!  newsm51
Деничка, честити 4 месеца с режима! Супер резултати! Браво!  smile3501
ТатянкаHug Heart Eyes
Цоци, дано вече всичко да се нормализира при теб!  Hug
Славе, браво на майка ти! Браво и на теб! Страхотен пример ще й бъдеш!  smile3501 Сладур си ни ти! Пу-пу!  Hug
Мариаид, супер разлика! Браво!  smile3501 Изглеждаш чудесно!  Hug

# 626
Върнах се - нищо ми няма.
За жените с дълъг цикъл /в смисъл - разстоянието от кръвотечение до кръвотечение, уточнявам, защото май се тълкува погрешно кое точно е цикъл/, оскъдно и краткотрайно кървене  като при мен е нормално да получат ановулаторен цикъл, породен от режима. Т.е. не е нормално, а логично. Докторката слава богу разбрана жена излезе, пък и в час  с Дюкан, та й беше ясно, че няма да пия ни Дуфастон, ни Оргаметрила, от който Цоци така се възмущава Simple Smile Липсата на мазнини играе роля при зреенето на фоликул - при мен такъв няма. Подчертавам - при мен!
Това е най-опростено обяснено.
Та ще чакам да благоволи да си дойде от само себе си. Иначе си пуснах микробиология, цитонамазка, но тези неща нямат общо с режима.
Говорихме и за пилетата - че са блъскани с хормони и може и от това да ми  се е повишил холестерола.

Славе Heart Eyes
 ЕДИТ: Въх, мари Славке, каква си хубава, ау, отслабнала си много, много! Нищо общо с ягодоберачката! Shocked #Crazy  И все се каня да те питам , кви са тия нережимни питиета до леглото, а, а ? hahaha  Kissing Heart
Сънче  Hug
Татит, Мариаид, МАМС, frants Hug lovekiss

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 19:52 от Орелия

# 627
Ори, добри новини!  Hug Дано се оправят нещата и с фоликулите при теб!  Praynig Hug Нали си в подклуба, мислим те много и стискаме палци и за това!  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP

# 628
Орелия .... благодаря за инфото .... много е полезно за останалите от 'подклуба"... и аз ти стискам палци само този месеца да ти е ановулаторен.... и след това да си "ток и жица "... швейцарски часовник

# 629
Славе браво душата! Ти си коренно различен човек просто!  Hug Вижда му се края на линийката,какво са 6кг на фона на 20  Party

Общи условия

Активация на акаунт