Умна Дюканка съм аз - преди да питам чета (ако трябва и на глас) - 102 тема

• 41 615
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 930
  • гр.София
 Намерих си трици, за което много благодаря на svetul4eto и maggieto   bouquet
Триците се правят от смилане на шушулките на овесените зрънца, а не от ядките - така поне ми обясниха. Ако още някой не успява да си намери да пише по едно ЛС     на svetul4eto и maggieto
От днес съм на втора фаза, мислех да карам на ударния повече от 5 дни, но трети ден в къщи таратор и днеска предадох фронта и минах на ПЗ, резултата от ударния -3,9кг, -3см. талия, -1см ханш, обиколка бедро и ръка-без промяна. Не съм спортувала, само се отказах да ползвам асансьор и си взех степер и диск за талията. Опитах да сваля малко гимнастика от линка, който някой беше в темата, но много бавно тегли - от торентите намерих за таебо базовата серия, ще потърся нещо и за степер.
Днес ми е първи ден на ПЗ и мислех, че ще съм доста по-гладна и ще с нахвърля на зеленчуците, но не би - 200гр.мляко, парче печено пиле с половин краставица и това е. Е има време, де.
Мале-е-е-е, колко съм изписала. Шъ ма бият, отивам да си доработя.
Инатчо, смени си аватара, молим ти се, освен ако не си измислила дюканска бира и каниш на по една.

# 931
аХ'Не, не е нашата диета.
В нашия РЕЖИМ освен месо се ядат и зеленчуци, и млечни продукти, и се пие много вода, така че не може да се обезводним.

# 932
Момичета,това не е ли вашата диета? Видях го днес във вестника и се сетих за вас.

опасна диета?
пак 

Благодаря ти, но не е нашата диета. Нашето е режим, пък и не  продължава повече от 10 дни на протеини /даже 10 са изключение, а не правило/, а  мазнините и въглехидратите не са изключени напълно, имайки предвид, че се съдържат в известно количество и в месото и в млякото и в други продукти, които консумираме. Забравих да кажа, че се оводняваме редовно hahaha
Диаметърче, изпреварила си ме Hug

Ще ни разкъсат тия диетолози, отиде им хляба  Joy Joy

Инатчо, добре дошла!

# 933
При мен по-скоро от не-пиене на вода ще да е, ама не мога и това си е  Sick. Като камила съм. А знам, че трябва много, много вода.
Кари, погледни го от тази гледна точка - непиенето на вода не извежда токсините извън организма, което от своя страна:
1. възпрепятства свалянето на см и кг;
2. скапва бъбреците;
3. запазва целулита в цялата му прелест.
Ако трябва, наистина ще ти държим носа и устата (Ори, навита ли си?), но е адски важно да пиеш вода. Два литра на ден ще ти бъдат достатъчни. Защото и прекаляването затормозява бъбреците.
Мишленцето и то да се взима в ръце с водата.

Hug

# 934
Аз понеже прочетох,че в момента е "най-известната диета". А и много хора са споделяли,че се хапва доста месо при вашият режим,затова може да съм объркала.  Simple Smile

# 935
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аХ'Не, не е нашата диета.
В нашия РЕЖИМ освен месо се ядат и зеленчуци, и млечни продукти, и се пие много вода, така че не може да се обезводним.

допълвам
 hahaha hahaha "получава се интоксикация от мазнини" - де ги тез мазнини бре  Crazy

Rolling Eyes вече се чудят какво да измислят  Whistling

# 936
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз понеже прочетох,че в момента е "най-известната диета". А и много хора са споделяли,че се хапва доста месо при вашият режим,затова може да съм объркала.  Simple Smile

Не мисля, че си объркала, наистина най-вероятно визират нашия режим, но го изопачават, правят му един вид антиреклама, защото както казват и др. момичета Дюкан изяжда хляба на диетолозите. А, че да се ядат само и единствено белтъчини за по-дълго време и самият Дюкан си го е казал, за водата също.  Peace
 И да благодаря, че си обърнала внимание и си се сетила за нас!

# 937

Не си се объркала, така е, най-известната диета е  и е протеинова, но я изкараха  най-опасната предимно диетолозите, докторите  я подкрепят, а изводите са си за нас.

# 938
Просто се сетих за вас и ги сканирах .  Blush

# 939
Те са изопачили нашия режим, а също са намесили и ВМ-НВД, и са направили компилация. Но каквото и да ни казват, ние си хапваме месце и си пием водичка Simple Smile

# 940
Здравейте и от мен.  Hug
Доста работа ми се натрупа вчера, а и за изпит уж се подготвям (че съм от закъснелите студенти) и не можах да попрочета и да вляза тук.
Вчера направих 1 месец с Дюки и вас и резултата е: -3 кг (понякога 3.5, понякога 3 кг), ханш около 5 см. минус, талия - минус 2-3 см. Обаче по-важно е следното-вече започнах да си обувам панталоните, за които не смеех да си помисля през последните 6 месеца. Това ме радва най-много  newsm44  Освен това стигнах до извода, че този режим разхубавява. Не само, че за последните 2 седмици от три различни места ми казваха, че съм се разхубавила  Embarassed  Embarassed (то и аз съм една красавицааааа......) ами и много от вас го коментират това. Браво на Дюки, браво и на нас  Grinning Grinning Grinning
Аз вече доста време задържам, ама може и да е заради пустите му и забранени фъстъци с които прегреших няколко пъти......
 Embarassed  Embarassed  Embarassed
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.    Embarassed бързак съм аз, знаех си  Flutter

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 17:15 от valeto

# 941
  • Варна
Karimma , не ще да е от това, аз само вода 2л пия (специални благодарности за Орелия, за подписа  bouquet, като го видя и винаги пия) - , знам със сигурност от бутилките, а другите течности кафе, кола лайт и т.н. още повече и проблема си стои. Ще пробвам с желатина.

# 942
Привет дюканки!
Гладам да не изпускам кой какво пише и затова влизам само когато успея да се добера,ама вие сте страшни бе ейййй,докато се обърне човек и айдееееееееее,пак имам да чета 3-4 страници.
Честито на всички постигнали минусчета smile3501  
 / визирам и себе си Blush /
Продължавайте в същия дух!!! Hug Hug Hug
Разписах се и ето че пак имам какво да чета Grinning
За сега  това от мен     newsm03 newsm03

# 943
Е дано не е тя защото смятам да е почвам.

# 944
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новичките   bouquet
Честито на всички с минуси и поводи за празнуване   bouquet
Специално за всички бъдещи мами, които съм пропуснала да поздравя   bouquet
Аз от 3 месеца и половина съм на режима и не помня някога да ми е било толкова студено като в последните няколко дни - около мен всички са с къси ръкави, а аз съм си с якенцето. Но определено не ми е проблем. Имам си 15 свалени кг и съм доволна и щастлива. Комфортно ми е с този режим и се чувствам добре. От няколко седмици ходя и на аеробика и е още по-готино.
Приятен и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт