Умна Дюканка съм аз - преди да питам чета (ако трябва и на глас) - 102 тема

• 41 643
  • 1 028
  •   3
Отговори
# 330
Гудииии, Hug я какъв оптимист си мацко newsm47.Тука направо ще напишем нов том на Война и мир Mr. Green
Цоци,аз Ше те брависам smile3501 и ще те  Hug и за килцето нема да споменавам,туй не съм го прочела smile3534

лелееееееее, колко езика си извадила на хоризонта hahaha hahaha hahaha hahaha
Сънчеее Hugти си една от малкото, която е във четвърта фаза.Просто си ни необходима ,не се отказвай от нас!!!  bouquet

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 22:04 от rivela

# 331
 smile3534 smile3534 smile3534..... rivela

играчка-плачка ....ние още не сме вечеряли , а вие вече ще си лягате ...моя тази вечер се мотае нещо с вечерята ...гледам го още и с някакви документи се е заровил ..та сега го предупредих ха не сме почнали да ядем до 15 мин ха съм го заръфала .... нооооооо той гадината ми се хили и казва "НЕМОЖЕ ТЛЪСТО СВИНСКО НЕ ТИ Е РАЗРЕШЕНО "

# 332
  • София
Ай, привет пак Simple Smile
Ори, Росченка, Цоци   202uu
СънТаман се зарадвах на предпоследния ти пост, ти пускаш този...последния...Моля те, не ни оставяй така, мисля, че все пак си заслужават голяма част от хората тук подкрепата ти и на другите ветерани също Hug Heart Eyes
Та нека последваме ъъъ Гуди  Hug - утре да е 21септември, а  Hug
Светлатне е лоша идеята ти за 2/0...Нека да стигна края на 3та фаза, пък тогава ще видим.Сънняма да се връщам към втора фаза, варианта 2/0 ми хареса, но зависи от резултата накрая. Благодаря ти, все пак Hug
Радвам се на появата на Аби, Деата, Кри...Липсвате момичета! Hug
Днес си проверих кръвните изследвания - хемоглобина ми е 140, супеер Party
Лека ви вечер на всички!

# 333
  • гр.Варна
Здравейте!
За варненската среща,мисля,че и аз ще сваря да дойда.Трябва ли да изпращам лини на някого?
За отчета:Вече съм -21кг.Започнаха да се нормализират нещата,но лентичката ще я сменя,като се убедя утре сутринта,че не съм се излъгала
Лека нощ Heart Eyes

# 334
  • Universe
Хей хора,     усмихнете се!!!

Отвръщайте и на грубостта с усмивка - и тогава сте победители

# 335
хахаха, Цоци hahaha не яж мъж си Simple Smile, току виж ти потрябвал малко по-късничко... за "+" стискам палци още утре да го няма Peace
Пиле Hug браво за добрите изследвания! Peace
Гуди, ама то утре верно е 21 септември бе, бях забравила Peace Hug Laughing
Играчка, приятно филмчеее Simple Smile Hug
yaniчестито намаление Hug
Свидничка,  Hug аз също рядко, но си позволявам бутчета-понякога ми се хапва по-мазничко явно  Crazy
Ривелка Hug Зеленко Hug Вещи Hug
мама на Кики Peace Hug браво за килцата!
Лени Hug
Лека нощ, мацки! и утре да сме се смалили  Naughty
Кри  Hug

# 336
  • София
Мили момичета  Hug темата е такава, каквато си я направим   bouquet
Никой не ни кара да влизаме насила - доста форуми има за Дюкан. А пък и в книгата не пише, че за да отслабнем, трябва задължително да пишем в някой форум  Laughing И позитивната нагласа помага за отслабването.  Laughing От много цупене стават и бръчки  Joy
Орелия, Росченка, Цоци  202uu  Hug Hug
Хрисула, Мамче, Миленски, Луда гъба - липсвахте ни тази вечер на аквата, дано утре сме в пълен състав. Имаме си ново попълнение - Зазу   bouquet
Пилито, радвам се за изследванията   bouquet
Току-що излапах две чинии от гювеча ми с пуешки гърди, сега ми е тежко, но благо (ако разбирате какво искам да ви кажа).
Лека и спокойна нощ, дано утре никой не става накриво и темата да е спокойно място за отмора и подкрепа, а не поле за безсмислени битки.
 Heart Eyes newsm46  sleepuu

# 337
ммммммммммммммм да,
гледам само половината пост ми се е публикувал,
то бяха някакви грешки, някакво изхвърляне от форума нооооо това е,

да внеса пояснения newsm53 Flowers Bouquet
преди два дни аз хвърлих смут във форума за скумрията в собствен сос, и тъй като гледам днес сте я дискутирали, реших да си призная. Вярно е, че точно когато я ядох, не прочетох нищо от етикета. Така бях освирепяла от глад/то така продължи три дни, дори ви се оплаках ако помните/,че я отворих,вътре имаше само три мъъъъъънички парченца риба и много вода. Водата-сос/дето му викат/ изсипах в мивката, лапнах рибката колкото да ми се дояде още повече и посегнах към следваща консерва риба тон. Орелия на мен напомни да гледам етикети,ама беше късно, дори се оправдах после.
Е каквото станало-станало. Днес съм доволна от резултата - 2 кг. Дано се задържи.  Mr. Green

гълъбчето ми за мир е малко притиснато, ама .. тълкувайте го както си искате Twisted Evil

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 07:52 от ros4o

# 338
Искам а благодаря на Angua за рецептата на канелените сладки в блогсайта   bouquet
Не е много похвално че още на втория ден от ударния режим ми се приядоха сладки ама... какво да се прави  Blush
Видях препоръчаните от вас подсладители, прочетох и на 1-ва страница, отговор на това не видях, та да питам - дали случайно не бих могла да ползвам фруктоза в мааалки количества вместо подсладител  newsm78
Лека нощ   sleepuu

# 339
Здравейте момичета! Аз се завърнах от пътуването ми при сестра ми в Италия. Трудничко беше, но успях! Никакво отклонение Simple Smile И... ето че ще сменя линийката.  Party Виждам, че и вие бая сте пописали, като имам време ще попрочета... А относно проблемите с МЦ, дойде си. Все пак на 22-ри ще отида на едно профилактично прегледче, че така или иначе отдавна не съм ходила. 
smile3525 - за всички вас!

# 340
  • София
Моля да се чете внимателно, защото пак ще почнат едни свади  Embarassed

май 4, 2008
Канелени бисквитки
Публикувано в: Десерти (П)

Рецепта frants

# 341
Приси, Миленски76, Вещи, Цвети, Ори, Ривелка, Пиленце, Кри,  newsm51
Росчо, Далка, Яни, Мама на Кики, честити намаления!  Hug
Елена82, дано облаците над главите ви скоро да се разсеят!  Praynig Hug
Дулчемулче, фруктоза не може!  Peace

Голяма част от хората в тази тема безумно ще ми липсват, ако спра да влизам тук, затова няма да го направя.  Kissing Heart
Но вече съвети и мнения ще давам само, ако ми бъдат поискани. И коментари няма да правя на чужди изказвания, били те и безкрайно погрешни.  Stop Peace

Лека нощ на всички!

# 342
Моля да се чете внимателно, защото пак ще почнат едни свади  Embarassed
май 4, 2008
Канелени бисквитки
Публикувано в: Десерти (П)
Рецепта frants

Признавам си, проверих и си видях грешката, ама така е като четох Фнимателно рецептата, пък другото  Blush
frants, стрхотни са   bouquet  bouquet  bouquet

Докато публикувам видях отговора на Sun за фруктозата, жалко   Rolling Eyes,  ама като ще се слабее ще се жертвам Wink

# 343
Здравейте момичета мен ме нямаше 2 дни - много съм болна и ме мори постоянна температура. За съжаление наруших ревима за малко, но беше толкова малко, че чак незначително според мен. За тези дни кантара показваше на моменти и 77.5, което си е супер, но един цял ден почти не ядох. Сега съм 79.1, а резултатът е 5кг за 24 дни  newsm44 Всички ли изполягахте, други вечери е по населено тук. Не съм чела нищо, да не е имало престрелки  newsm78 Heart Eyes

# 344
Перле Hugпитам те нещо, а ти тук се моташ Laughing Joy Joy Joy
Крикри Hug

Общи условия

Активация на акаунт