Умна Дюканка съм аз - преди да питам чета (ако трябва и на глас) - 102 тема

• 41 629
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна

Хайде от мен  bouquet, пък prysila да му мисли утре ако кантара не покаже -1...шъ черпи   Hug

fiuuuuuu

# 586
  • София
Благодара на всички.Много сте отзивчиви,брейййй!  bouquet

# 587
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Скоро не съм писала,но ви чета редовно.
Първо искам да честитя радостта на Мазнислава и да пожелая лека и безпроблемна бременност!  preggo И щастливо и здраво бебенце!
То_ни,да ти е живо и здраво момченцето!  newsm59
Честита годишнина на Играчка-плачка! Още дълги години все така влюбени и щастливи да сте!   bouquet
Креми,честити 11 месеца!
Мама на Кики,честита месечинка и на теб!
Сега е момента да ви се похваля и аз-днес правя 4 месеца с Дюки!  bowuu Резултата ми дотук е -23 кг  newsm44
Мерките са паднали доста
гръдна  -13 см
талия  -21см
ханш -17 см
бедро -11 см
бицепс -7 см
Чувствам се перфектно в новото си тяло! С такива мерки май не съм била от ученичка!  Grinning Е,естествено има още какво да се иска и затова продължавам да съм режимна и стриктна!

# 588
  • Варна
denica17, браво   smile3501 smile3501 smile3501 Повече от чудесен резултат за 4 месеца  smile3525

Що тъй на теб старичките не ти пречат да сваляш  newsm78  Whistling

# 589
Здравейте!! Hug Hug

Ей, балкончето, една прИмоция: който се разпише днеска в темата , утре ще има 1 свален килограм. Гарантирам  Whistling

Не съм писала отдавна иначе редовно чета. Но след промоцията се разписвам веднага. Нямам с какво да се похваля, освен че кантара играе като за световно и ми лази по нервите. Аз 59 застyпорих(толкова дава на Шефа калкулатора), но докато това стане беше една игра на кантара почти месец между 57 и 60. Не съм се изнервила понеже се чуствам чудесно и почти ми стана начин на хранене. Поставила съм си за цел 57(56 е дори в дните които кантара е добър Crazy), но съм решила карам 1/1 докато се приберем до България(oще около месец) и минавам в трета. То насила хубост не става...Да не говорим че по добре 2/3 килограма свалени в трета ако е рекъл Господ, а не да сваля до 57 още няколко месеца и после да ги върна в трета мисля аз.

Сънче, Фоли липсвахте Hug Hug
Поздрави на всички знайни и незнайни Дюканки! smile3525
Свалили!  newsm51
Задържащи!  smile3521
Рожденници! Two Hearts

Най- вече на старите Дюканки които ми пречат да отслабна!!
Вещи, Зеленко, Кри, Перле, Фоли, Ори, Сън!
smile3511знам че изпускам ама искам поименно...но ще се редактирам  hahaha hahaha
Давате такова настроение на Форума, че се чудя как така има недоволни. #2gunfire #2gunfire
Благодаря ви че ви има newsm20

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 16:56 от tatianka

# 590
  • София
Значи просто на някои от нас режима ни действа антисексуално...или е време за смяна  Crazy

абе, важното е да се вталим...секса ша дойде

# 591
  • Бургас
denica17, браво   smile3501 smile3501 smile3501 Повече от чудесен резултат за 4 месеца  smile3525

Що тъй на теб старичките не ти пречат да сваляш  newsm78  Whistling

Ми какво да ти кажа,май ако ги  нямаше старичките хич нямаше да ги сваля тия кила...   bouquet

# 592
Извинете ме за вероятниятно тъпият въпрос,но току що се хванах да правя "Шарлотата" от Дюканските рецепти и щото не съм много наясно .В рецептата пише за един литър мляко.На пакетчето с желатина пише,да се разтвори в 0.5 л вода,а трябва да сложа 3 броя.Тоест,няма ли да стане множко веднъж 1.5 литра вода и после още литър мляко newsm78?Или има и друг начин за разтваряне на желатина?надявам се ме разбрахте...

Половин литьр е течноста,която желира едно пакетче.

# 593
Значи просто на някои от нас режима ни действа антисексуално...или е време за смяна  Crazy
Надявам се, нямаш предвид смяна на режима Joy

# 594
tatianka Hug Благодаря за причисляването към старите, но аз още нямам и 4 месеца в режима Simple Smile
Иначе и аз съм като теб в гонитба именно на тези кг Crazy

denica17, честити 4 месеца! Прекрасен резултат!  bouquet

Отивам на дофтор. 55

# 595
Деничка, честито, страхотен резултат Hug
Гуш, решението ще дойде довечера, следи темата, ама и ти започваш да се светваш hahaha
Татианка Hug
Ори, стискам палци  Hug

# 596
  • София
Надявам се, нямаш предвид смяна на режима Joy

аааа, режима не го сменям...1000 мъже ша смена, режима - НЕ

ся кат се замисля, не знам какво ще правя ако ей това момче ми се яви

# 597
Надничам и аз, разписах в темата, това ми е втори път ...... -2 кг ще чакам утре от Кантарчо  Crazy

Нямам търпение да стане утро и да се кача на кантара.

# 598
Hrisula къде се загуби бе душо .... липсваше ми
Вики ... давай душо ще се борим заедно с килцата ...дълги месеци но от нас зависи да си ги направим весели и приятни ... а за МЦ ,...аз заради гадния оргаментрил не отидох на лекар ..за да не ми го изпишат те все това си знаят закъснявали ти без причина бременност и хоп веднага оргаментрил

Joy Joy Joy Joy...много ми стана забавно ...на Мазнислава всички честитите бременност ...на мен МЦ ....еееее може ли кажете съвсем новичките да ви разберат ...кое вие точно аплодирате .... като само един само детайл вземем ... значи едната за 9 месеца си загуби Мц ....вие всички и ръкопляскате ...аз най сетне се сдобих с МЦ ..и пак поздравления  hahaha hahaha hahaha

# 599
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Като сте рекли мъже, та мъже Simple Smile
На мен сега като ми е забранено какво да правя, уф newsm78
хайде ще ви пусна мойте, че да им се покефите малко
Само да кажа, че ако са големи снимките, ще редактирам и ще го сложа като линкове

Общи условия

Активация на акаунт