58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 556
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
Ау, този ориз много зарибяващ! Стигнах до 3080 зърна и ме заболя главата да мисля. Някои са много лесни, други са асоциативни, трети са мъгла. Колко ли народ мога да изхраня с 3080 зрънца? Утре пак. Истина ли е това или някакъв сайт пореден? Не ми се чете след тоя тест повече там. Laughing
Уж твърдят, че  е истина, и според големите вестници е така, но аз казвам - ако не спечеля за някого ориз, поне за себе си малко повече английски, може би. Както и да го гледам, нищо не губя.  Simple Smile

# 196
Уж твърдят, че  е истина, и според големите вестници е така, но аз казвам - ако не спечеля за някого ориз, поне за себе си малко повече английски, може би. Както и да го гледам, нищо не губя.  Simple Smile

Страхотен е, само да има време човек да се шляе из него.

# 197
Bubka,ти остави че бе деца,ама и без работа в неделя..смеете се вие,ма патетично съм отвикнала от такива преживявания,не че някой ми е виновен де..
Сиатълки-ще има концерт на Мистерията на Бг гласове във ваше село на 27май,ако се интересувате
Нямам други новини,освен че за 10 часа се наслушах на супер много готини идеи и хора,имам мисли като за 4 нови кариери,хипер найс

# 198
Anette, мн. добре ми звучи. Simple Smile Аз сега чакам отмяна следващия месец и по този случай съм се записала на таман 5 семинара и се надявам и на мен така да ми подействат облагородяващо, че вече английски забравих.  Wink

Миз, аз бях така при последната среща с педито - трябвало сега да спи по цяла нощ и да яде по 4-5 пъти на ден. "Трябва" каза, не че може, възможно е физически или от сорта. И аз направих едни такива очи  Crazy Следващият път мисля изобщо да не се занимавам да му обяснявам какво и защо. Той малчо като пореве 2-3мин и аз съм готова да се хвърля от балкона (барем на ниско живеен, само дето ще се нараня, няма да мога даже да се отепам) Simple Smile

Биз, ако ти свърши алпиниста аз имам запаси за 2-3 години напред, майка ми само това ми праща милата, и семки за чоплене. Simple Smile

# 199
Anette, чудесно, а разходи ли се или не остана време?
Ще кажа на мъжа ми за 27-ми, макар че той повече би се навил пак на Доро или Найтуиш..  Grinning
Алпинист чай е от високопланински билки...уж. Самардала (шарена сол) само аз ли ползвам? Не мога без нея..  Rolling Eyes

Ми тогава ще опитаме да вземем виза за мама, защото в момента още работи, а и брат ми е под 18г и предполагам, че шансовете и за 10год виза са по-големи.. Дано!
Freerice беше хит в клю преди месец, мислех, че го знаете. Много забавен, но според мен често го дава не толкова на знания, колкото на собствена си лоигика. Не казвате до кой левъл стигате, хихи, аз мислех, че са 25-30, те били 50.. Blush
Аз не мога да свикна на пазара в Костко - месо в разфасовки по няколко кг за двама души е... множко. А ананаса го ядохме 3 месеца и пак не го изядохме..  Joy

# 200
Привет мацки от България!!
Опитах се да ви чета, но малкия започна да се кара на минаващите деца в интернет залата Crazy

за пътуването- ако може избягвайте летището във Франкфурт. Тоалетните са само по 2, минава се през 2 врати, няма място за количка, и оставих А.Джей отвън Shocked За българи се минава също 2 пъти през секюрити ан същото летище. След първото си купих вода, кола списание и дъвки за $26 ooooh!, и ме накараха да хвърлям  на второто място течностите, с много молби оставиха водата за детето. Количката незнайно защо ми я дадоха в София на гейта, но не до самолета на при някаква междинна врата.

България- я момента е лъв-хейт ситуация Laughing. Тук няма и 5 метра с равен тротоар. Жена на градска тоалентна ми се озъби, че съм и платила 10 ст в жълти. С една и съща такси фирма пътя от автогара София до летището е 10 лева, на връщане до гарата 20 Shocked Повти всички хора изглеждат сърдити на света. Дори в зеленина, гледката на болкуци по улиците и олющените блокове е по скоро депресираща, отколкото радваща окото...Май Бългрия, която ми липсва и помня не съществува вече Rolling Eyes ...или прелкалено дълго не съм си идвала....

Цените няма да коментирам, но пюретата на Хип са супер солени...

Май само се оплаках Stop айде следващия път ще съм по позитивна

Hug Hug Hug за всички вас и целувки на сладките деца Heart Eyes

# 201
Анет, ще е хипер найс ако с тези допълнителни 4 кариери и един-два клонинга си спретнеш  Laughing Сигурно си се чувствала не на себе си в неделя като те чета  Grinning

Бенс, добре дошла  Hug Къде да ти пратя телефона ми? Хип са доста соленички цени наистина. Аз пък в Мюнхен като се напъхах в една инвалидна тоалетна седях сигурно половин час, а отвън чакала една жена с бебе, горките умрях от срам като излязохме пременени, сменени и измити  Laughing А за терена за колички моя град мога само да го похваля, че е един от първите пригоден с тротоари за колички. И от Макларъна съм много доволна, минава през дупки и всякакви, вдигам ако се наложи с лекота, с една ръка мъкна нея и бебе, сгъвам, разгъвам, качвам стълби и т.н.

# 202
Ами, аз не помня дали бях споменавала за терминала на самолета, за БГ на летището във Франкфурт- ние като пътувахме го ремонтираха и нямаше таван- висяха жици отвсякъде, а дограмата и интериора ми напомняха летище София от Тошово време... Върха беше, че след секюрити чека има 1 тоалетна, където седеша арабка с фередже и събираше пари, но по желание- ако искаш оставяш... бтв, Бенс, аз единствено тази тоалетна успях да ползвам, щото Данни чак тогава заспа, а преди това в баба си пищеше като заклан пред умирачка и ми секваше желанието...

БЕНСЪН, ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ДЕТСКИТЕ КУХНИ ДОКАТО СИ ТАМ... "Ози" доставят по домовете!!! Ще ти излезе по евтино от пюретата... Данни много им нагъваше рибата в петък, както и нещо като зеле с кайма и всякакви манджи...

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 17:02 от [sfkbfk]

# 203
И аз дадох малко ориз на света че и Дан го изпитах няколко пъти  Laughing

Бенс....все едно с теб летях с тоя разказ,представям си колко е било притеснително.Много ми е кофти като чета за БГ , все се надявам някой да каже колко е хубаво всичко и как са изчистили боклуците по не ако не друго....много разочароващо.Еххх дано шока ти премине и да се порадваш на престоя си.

# 204
Blajka, добра е новата Лахири,по спешна нужда я сдобих на летището че се оказа че съм чела 400стр тухла-кримка к бях помъкнала(може ли да съм толкоз затрита newsm78) . Лека,непретенциозна,информативна и въпреки всичко с емоция отзад;имам едно крисп усещане като я чета,всяка дума си е на мястото..
*
центите променят ли плановете ви?слушам сега че до 20% от нацията няма да пътува заради бензина и пр та се зачудих-гледам тук 80% са трансатлантик,за мексико и пр говорихме..ние ще ходим на море,с кола както винаги,но за да събера пак сметката до 1К съм намерила по-чип място за спане за сметка на бензина,дали ще до дотутам до тая цена е пак ?

# 205
  • Boston, MA
Агентката го беше пуснала ориза преди известно време, може би не сте го видяли, супер зарибяващ е, загубих един ден.

Дани като че ли е маааалко по-добре, аз също усещам гърло и убийствена умора, та дано и аз съм прихванала нещо (ако е Лайм, не мога да го хвана). Явно зависи уикенда как ще е.

Коя е тая нова Лахири? Отивам да търся в Амазон. На опашката в библиотеката съм за новата книга на друг мой любим автор на американско-имигрантски теми - Rabih Alameddine - The Hakawati. Звучи много обещаващо.

От Анатомия на Илюзиите на Людмила Филипова съм много разочарована, но няма да споделям в литературната тема, че авторката пише там. Тематиката на романа ми е много интересна, но такъв наивистичен диалог има на моменти, ситуациите са неистински (помним го все пак това време). Да не говорим, че открих няколко правописни грешки, а това задължително ми убива кефа и ставам 20 пъти по-критична...

# 206
центите променят ли плановете ви?

Да. Спонтанното предоложение да се ходи до Ниагара през дългия уикенд стана под въпрос. Цената на бензина вчера сутринта беше 3.96, а вечерта 4.10 (това е цената в кварталите, в Чикаго не знам). До 26 май не ми се мисли колко ще е.
Презокеански полет не канселирам поради тази причина, друга предварително планувана почивка също.

# 207
Ники, в Чикаго вече е 4.25-не помня примиъм или мид-грейд.Мярнах една от цените, светеща на таблото тези дни...
===
   Без да дразня, чак толкова ли пътувате, чак толкова ли ви удря по джоба??

# 208
Ако смениш малка кола (тип компактна) с по- голям клас возило се усеща много яко разликата. Едната кола зареждаме за не повече от 30, другата над 50. До сега не ми беше  правило впечатление увеличението.
И да- ние пътувахме много  с малката кола. Всеки уикенд ходехме на майната си извън Чикаго. Май успяхме да разгледаме целия щат, независимо от разстоянието. Лейк Жинива (Уиск) пък беше редовна дестинация.

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 18:45 от Niki1

# 209
Тина,нашата сметка-2 души,мид сайз коли,всеки ден на работа,уикненда с 1 кола-до миналата есен това струваше 140$/месец.Сега пътувам само аз,баща им работи от нас,миналия месец -120$. За година разликата (ако и той пътува) е моя билет до Европа,и за нашия бюджет,да,има значение и както казах търся алтернативи (няма да рент кола,ще си караме нашата;ще спим на по-чип и пр.за да не надхвърля много бюджетираното,има си начини но иска мислене).Моята заплата не се вдига пропорционално,та ако искаме да запазим същия начин на живот иска комбинации..

Общи условия

Активация на акаунт