58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 566
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
Биз, честика и от мен, супер новина!

Еее, гледам и други има дето ще харчат парите от Буш по ваканции Mr. Green, и ние нашите ги издухваме още след 3 седмици. Абе ние ги издухахме преди да ги вземем, ама ...

# 181
Блажка, не знам на колко години е момченцето ти, но ако искаш разгледай този уебсайт,
има много хубави списания за децата.

Ние сме абонирани също така и за Your Big Back yard и на Мила много и харесва да и чета от списанието  Laughing
Благодаря!  Simple Smile
Ние също сме абонирани за "Your Big Backyard", сладко списание е, да, и на него му харесва  Grinning. Но смятаме вече да го абонираме за следващото на National Wildlife Federation - "Ranger Pick", то е за малко по-големи деца, той ще стане този месец на 8г.
Между другото, ако някой знае има ли нещо като зоопарк в тази федерация, да каже, че аз от сайта им не оставам с такова впечатление, а голямо тропане беше по едно време да го водим на екскурзия там, в Ричмънд, Вирджиния. Не че наоколо няма зоопаркове, но той си беше наумил, че тази федерация е нещо специално.

# 182
Бистре, страхотна новина Grinning Браво, много се радвам за вас! Много време, много чудо, дано бързо мине!

Ати, Пингвинче, Иван заспива за секудни като го взема. А някой път като го сложа в леглото се буди моментално и почва супер ядосано с ядосана физиономия да удря с ръце нагоре надолу, размахва ще ме отвее  Laughing Ама големи са хитреци!

Доктора му изписа хомеопатични /вика Не знам какво точно има в тях, ама действат  Joy/

# 183
Тандури, то верно 10 месеца са минали вече от 2-те години  Simple Smile. И аз като Джена с wet/dirty diaper на Ноли в една ексел таблица си ги броя  Laughing. Сега остава петицията за зк да бъде одобрена и да си вляза в страната точно, когато ми свършат годините, хахахаха, надявам се аз.

Уинкс, за 2-те години - J1 виза му кажи и повече не го обиждай. Иначе за въпросното гражданство чака(хме) 3 и половина.
–––––––
Подправки и чай и аз си нося, къде иначе да го търся чай Алпинист в Минесота? А червен пипер и чубрица, както ползвам в индустриални количества, с техните цени в УСА ще се разоря Simple Smile.

# 184
Ами как да си намеря самардала и чай Алпинист в щат без Малинчо иначе?   Laughing Доставката ми е най-скъпата в Щатите..

Летя след месец някъде. Ако си правя една тънка сметка... трябва в периода 23 юни - 1 юли да съм там. А нещо не ми се ще..  Rolling Eyes

Момичета, имам важна питанка, помагайте: ако отсега мама кандидатства за туристическа виза трябва ли да замине в някакъв срок..или може да си изчака момента, когато и е удобно? За ЗК имаше срок 6 месеца, помня.

# 185
Момичета, имам важна питанка, помагайте: ако отсега мама кандидатства за туристическа виза трябва ли да замине в някакъв срок..или може да си изчака момента, когато и е удобно?

Според зависи от консулството как й издадат визата Crossing Arms. На майка ми й дадоха за 10 години, така че когато реши, тогава. На зълва ми преди 2 години й дадоха за 3 месеца, което беше малко гадно. Ние планирахме да дойде август/септември, а като се яви на интервю април, й дадоха виза, която важеше от април до юли, та местихме билети и отпуски на тагадък. Laughing

Как се пише и с ударение, че това й ми бърка в очите newsm78?

Ох, ще се стопя, при нас е 90 Ф, а при мъжа ми на пенинсулата - към 100.

# 186
аз пък ти завиждам, мнооого ми е студено, пак е 11 С Sad

# 187
аз пък ти завиждам, мнооого ми е студено, пак е 11 С Sad

Тук е към 20Ц, ноооо утре пак 14, проливни дъждове, вятър. Пффффф. Аааарррргггггг.

# 188
Благодаря, Juturna.
А какво става ако не изполваш дадената виза (примерно, ако ти дадат за 3 месеца а ти не успееш да заминеш през това време, визата изгаря, но проблем ли е за едно бъдещо кандидатстване?) Големи планове, пфюююю.

Днес шляпах по чехли за пръв път, стопли се (пу-пу)!

# 189
(примерно, ако ти дадат за 3 месеца а ти не успееш да заминеш през това време, визата изгаря, но проблем ли е за едно бъдещо кандидатстване?)

Що да е проблем? Проблем е да стои повече от разрешеното време. А другото е още $100 за тях за новата виза  Whistling

Хиър, не думай - ние утре летим за вашите ширини. Студ и вятър не плашат душите наши, но тез' истории за проливен дъжд не ми харесват Tired.

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 02:33 от Juturna

# 190
  • usa
биз, честито! много се радвам, че този път новината от теб не е някакъв ужас Simple Smile.

да си споделя личния опит за оставянето на бебе да плаче, за да се научи да спи по цяла нощ. силвия съм я оставяла да реве докато заспи сама, две-три сесии проведох, още се чуствам виновна за глупостта си като се сетя... след две-три нощи спираше да се буди. за около две-три седмици и после цялата история започваше отначало. накрая се отказах и спрях да тормозя и нея, и себе си. взимах си я при нас когато се събуди през нощта, докато в един момент тя започна да идва сама и така до петгодишна. ще ме прощават педиатрите и слийп специалистите, които препоръчват тази тактика, но не мога да си оставям детето да реве по три нощи всеки месец.

деси, само да те предупредя да не се изненадаш ако синковецът изтръгне съоръжението на външната врата опитвайки се да я отвори - даниел беше около двегодишен като се справи с него... райберите пък не виждам изобщо да представляват проблем дори за средностатистически безобразник, камо ли за някой достигнал по-прилични висоти в развитието си.

днес и тук се стопли  Mr. Green! слънце, над 30С, шорти и чехли -кеффффф Party! и ментата в двора бая е избуяла - ще се пие мохито довечера!

лек път на пътуващите и весело прекарване където и да отивате!

# 191
Биз ...голяма честитка ,бързо да ви оправят документите и да се събирате тримцата Peace

И на нашите им дадоха визи за 10 годи ,влизат и излизат когато искат ,срок няма!
Анджелина Джоли чака момичета.БГ храни си ям каквито искам ,в БГ магазина тук има много неща ....само боза ми липсва."И " със ударение май няма  на клавиатурата...уви!

# 192
http://www.freerice.com/
За мераклиите да си тестват речника на английски. Всяка позната дума печели по 20 зърна ориз за гладуващите. Проектът се управлява United Nations World Food Program.

# 193
Момичета, смъкнахме на Ели решетката на кошарата да може да слиза и да се качва, стискайте ми палци да и понесе добре промяната.
Първоначално толкова се превъзбуди, че започна да скача и да крещи в продължение на час и половина! Тя си заспиваше толкова кротко досега, ама ме достраша вече да не вземе да падне, затова решихме да и я смъкнем.
Успях без особена драма да я приспя засега, това разбира се след като се поуспокои от факта, че може да слиза, съответно да си примъква малкото столче на което стъпва навсякъде и да бута неща, да тормози батко си докато спи и т.н.
Много се надявам да е за добро, че така им се радвах на двамата паркирани и заспиващи в 8 часа...а днес тя чак в 10 без 20 заспа. Rolling Eyes

А аз да си призная чай Алпинист не съм пила или поне не помня Simple Smile Какво има вътре? Тукашните комбинации много ми допадат, а и аз пия с мляко обикновено, така че особена разлика няма Simple Smile Като казахте чай обаче, не знам при вас как е, но при нас се пие в огромни количества, почти на всяко ядене, особено откакто спряхме соковете  Laughing

Биз, вие BJ's или Costco нямате ли наблизо? Взела съм си 1 кг червен пипер опаковка за $4.50.  newsm78 И може и да не ви се вярвя, но си купих същото количество сусамено семе (сурово) за 5 долара пак от там!!! #Crazy А една малка мижава опаковчица от 30 грама струва 3.50 в нормалните магазини.  #Crazy

# 194
Ау, този ориз много зарибяващ! Стигнах до 3080 зърна и ме заболя главата да мисля. Някои са много лесни, други са асоциативни, трети са мъгла. Колко ли народ мога да изхраня с 3080 зрънца? Утре пак. Истина ли е това или някакъв сайт пореден? Не ми се чете след тоя тест повече там. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт