58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 596
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
Ха Сиатълски привет от мен!Биз-това не значи ли че се прибираш след малко и ти?Супер,честито,голям майлстоун е това за визаджии като нас.

# 166
Биз, честито ви гражданство   bouquet

блажка, а чели ли сте "През гори и води" на Емилиян Станев? Не е за буболечки (таралеж и костенурка), но е тип научнопопулярна.

# 167

MilaMcMama, бях забелязала, че сте живели преди в Door County и все забравям да ти кажа, че ми е едно от любимите места за отдих - всяка година ходим по няколко пъти, но заради студеното време тази зима, не сме стигали до там от миналата есен. Приказни са местата!

Диди, и на нас Дор Каунти ни е  любимо място. Ние доста често ходиме там (свекърът ми живее там), даже се замисляме да се върнеме в Д.К., въпреки че от финансова гледна точка ще е предизвикателство за нас с 2 деца.

# 168
блажка, а чели ли сте "През гори и води" на Емилиян Станев? Не е за буболечки (таралеж и костенурка), но е тип научнопопулярна.
Не, но си мисля, че този български ще му е над възможностите и ще подейства отблъскващо.
Благодаря все пак за идеята!
Ще погледна това лято какво има в България.
По отношение на съвременната българската детска литература много ми липсват тукашните разбивки на читателски нива, които са не непременно възрастови. Който е измислил тази система - поклон му правя. Иска ми се да има такова нещо на български, особено по отношение на нон-фикшън книгите. Единственото горе-долу близко попадение у дома е една поредица за животни на издателство "Багри", която мисля, че е преводна от френски.

# 169

О, надявам се да му хареса, книгата е на път!  Grinning Той всъщност обича да чете, в училището имат също нещо като клуб по четене на книги, и там чете художествена литература, разни популярни тук серии за тяхната възраст. У дома също чете, но си следва предпочитанията и трябва да е нон-фикшън и предимно за буболечки, разширява диапазона най-много с други животни. От училищната библиотека също си взема книги предимно за буболечки. Те са все нон-фикшън обаче, единствените фикшън книги, която е носил, бяха "Insects are my life"  и "Reptiles are my life"-  дори това, че действащите лица и в двете са момичета, беше простено в името на буболечките и змиите. Поезия също обича, стига да е за буболечки.
Аз се зарадвах на инфото за тази книга, защото хем е фикшън, хем е за истински буболечки и други гадинки, търся му точно такива книги. Той разни антропоморфни, където животните се правят на хора, не обича.
Благодаря пак!

Блажка, не знам на колко години е момченцето ти, но ако искаш разгледай този уебсайт,
има много хубави списания за децата.

Ние сме абонирани също така и за Your Big Back yard и на Мила много и харесва да и чета от списанието  Laughing

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 20:10 от MilaMcMama

# 170
здравейте, аз май поизпуснах влака, но все пак

Биз, честито, кака. Само благини да ви носи новото гражданство, никакви отговорности  Naughty

Агентке, мацките в Бостън не успяха да те прикоткат на среща, ама ако и тука избягаш по фланга без да се покажеш (всъщност аз и Ноли се интересуваме от Ангелината, от теб не  Laughing) - няма да ти говоря пък...

Уинкс, много хубав твоя Кристиан, бре! Защо тъй дълго го кри Naughty И снимките хубави, радост за окото  Hug

Бубка  Praynig, стискам палци да е съвпадение тази температура, пиши като разбереш как са нещата.

аз съм малко назад с клюките явно, защото сега разбрах, че Анджелина Джоли била бременна с близнаци...

# 171
ЙееЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙееееееееееееееееееееейййййййййй, БИЗ Grinning

Джена, Ангелината се очертава като голяма флиртаджийка, та ни трябват жертви Wink Има си хас да ви пропуснем Simple Smile

Бубс, стискам палци - всичко ще е наред! Гушни си го!

# 172
Биз-това не значи ли че се прибираш след малко и ти?Супер,честито,голям майлстоун е това за визаджии като нас.

Йок, Анет, уви... аз съм заключеник в мрачен затвор (фигуративно естествено, защото е хубаво до морето на село), но докато не изкарам 2-те години не мога да се върна за постоянно.

Бубка, наистина тоз кърлеж, дано да не ви разболее детето.

# 173
  • USA
Биз, честито!   bouquet Много хубава новина! Направо съм така  Shocked като прочетох за двете години. Няма ли начин да се съкрати?

# 174
Биз, честитооо!
Анет, весело прекарване в Сиатъл!

Анджелина Джоли чака близнаци?! Не беше ли Джей Ло?  ooooh! Силно незапозната съм..

Аз нямам какво ново да кажа, освен че си накупих толкова много чай и подправки за САЩ, че само се моля да не ми отворят куфара като се заприбирам..

# 175
 Laughing тя джей ло ги роди вече, че и снимките им в пийпъл бяха, сега джоли чака близнаци, но не искала да разбира пола предварително.
ева, и аз мъкнах много чай и подправки (че и малко мед), добре че не ме провериха. дано и при теб да е всичко ок Peace
биз, честито  bouquetтова за двете години е ужас Shocked

# 176
  • Boston, MA
Биз, айде и при вас малко бял ден да дойде.

Анет, притеснявам се какво ще правиш цял уикенд сама, без деца. Не знам.

Агентката ще я хванем, като се върне от България, няма къде да ходи.

Мерси за пожеланията за болното другарче, днес май е по-зле от вчера, боли го гърло, през нощта искаше сок, вода и т.н., па току стане, развика се нещо и се хвърли да ме гуши, сънува май. Точно уикенда го отделихме в стаята му, а сега с тая болест пак съм с него. Нищо де, не вярвам до гимназията с мен в едно легло да спи.  Wink

Ева, като каза чай и подправки, така съм се наплашила, че приятелите ми в Париж специално луканка за Дани от България ми бяха донесли, и я оставихме на другите подрастващи българчета. Но пък с пастетчета се заредих, бетер Бай ви Ганьо. И ракията не отказах.  Grinning

# 177
Бубка, гушкай сега, щото после няма да искат да те гушкат Simple Smile Дано се оправя бързо мъничо!

Биз, ЧЕСТИТО!!! И въпреки 2-те години ( те вече понамаляха, не забравяй) е супер, че татито ви вече е с уреден статут!!!! Peace

Еванесънт, защо си помъкнала чай и подправки от БГ? newsm78

Деси, твоята беля, като моите бели  Laughing Бяхме същата работа с Калин на същата възраст, беше просто неуправляем  Laughing

# 178
Biz честито  Party !
Дани да оздравява бързо!
Ева кога пътуваш?

# 179
Провокаторке, на добър път! да пишеш като пристигнете.

Биз, това е страхотна новина! (чак сега прочетох) Честито и на двама ви!

Пумпал, за събуждането нощем аз имам две техники, които понякога работят, това ако сте в една стая де. Като го усетя, че се разбужда си слагам ръката някъде на пътя на размаханите му ръчички. Имам чувството, че като се увери, че съм там и се успокоява. Simple Smile Другият вариант е да застана близко до него и да дишам дългоко и равномерно. Мисля си, че почва да ме имитира, защото след 1мин и той вече така диша и пак се унася. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт