58 торти вдъхновени от Тандури

• 16 000
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да не ви се похваля  Grinning Иван заспа сам в леглото си  Shocked Сложих го в леглото, държах му бутилката, но не заспа. Опитах без да го вдигам да му дам биберон /той не харесва, но някой път го мисли за бутилка/ не го искаше, искаше да си го държи. Оставих го сам да видя какво ще се случи. Мрънка /не рева въобще/ малко и се приспа Grinning Аз седя отвън тъгувам, че не го гушкам. Порастнал е, мисля си, няма нужда от мен  Laughing Основния ми проблем, е не как заспива, а че се буди...няма угодия!
И чета сега, че то имало и недостатъци на заспиването и спането сами. Браво, намерихте ми причини пак да си го гушкам  Laughing

Блажка, аз съм от големите паранои, седя отвън и слухтя дали всичко вътре е наред /евентуално задавяне/.

Бистре, за сипикап-а /гениално/ и аз се сетих, но той още не се сеща как да я ползва.

Тина, пробвала ли си с ключови думи или играчка за сън? Аз му пея Сънчо /за мое успокоение, предвид той колко разбира/. Казвате всеки месец нов номер да чакам  Thinking

Мария, как ти е крака? Да му е честита новата люлка  Peace

# 151
Пумпал крака ми е доста по- добре.От другата седмица ще си го люлея на новото патио с кеф Laughing Дано да вземат и от иншуранса да ми плащат до тогава. От 2 дена  не пия болкоуспокояващи Grinning. Утре да видим доктора какво ще каже. Пухкавел , твърдо е решил че трябва да ми помага и когато тръгна с патериците се хваща за едната и не я пуска, добре че не я дърпа, само се държи. Баща му не може да го магне от мен, като стигнем до тоалентана я пуска и ми маха за чао, а като изляза пак същия цирк. Ще си го снимам скоро на мама помощника малък.
Плами не говори , но абролютно всичко разбира и със знаците е много добър Grinning. Преди 4 дена го подстигахме, защо ли ни трябваше, не плака, добре си беше, дори се смя, ама пусто с къдричките си беше бебе. Сега го гледам , радвам му се ама си прилича на момченце вече Grinning
Деси , честит рожден ден, много здраве и късмет   bouquet
Ето малко снимки от непрофесионалист Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246491
парола 6306

# 152
Както се казва много хубаво не е на хубаво, ами Иван вдигна температура и май почва да кашля. Ще го водя утре на лекър. Кажете какво обикновено изписват при Т и кашлица, поне ориентировъчно да зная за какво да гледам. Сори за спама днес!

# 153
  • USA
Бебешки Тайленол/Панадол. Дозата е според кг. Дано да се оправи бързо Иван!  Hug

Мария, много е сладък Плами! Как само си кара колата Wink и помага на мама в магазина! Съчувствам много за крака, направо не знам как се оправяш (и аз наскоро го преживях това).

# 154
Пумпале, по принцип за кашлица не се изписва нищо, особено на бебета. Макар че в БГ е различно и мисля че изписват сиропи.
Висока ли е тепм? Ако си носиш Тайленол, дай му 0.8 мл. Това е дозата за тегло 12-17 паунда.

# 155
  • usa
...Вчера ми се обадиха от градината, че Дани имал 101.7 температура, при 101 ги "гонят" и не ги приемат обратно 24 часа...

с тази им политика така съм им се бях напушила, че мислех да им подаря нов термометър и да им дръпна кратък курс как се мери температура! колко пъти са ме карали да си го прибирам, че имал т, а като му я премеря в къщи - нищо. свеж като краставичка, беснее цял ден, а на другия ден не мога да го заведа, щото видиш ли ти, такава им била политиката... последния път обаче, преди около два месеца, си изказах възраженията доста изразително и го взеха на следващия ден. били ми го върнали в 9 сутринта, та щели да броят, че са минали 24 часа... и съм решила като ми се обадят пак, да отида с моя термометър, да му проверя температурата на място и ако няма, оставям им го. няма да си хабя мизерната отпуска когато на тях им хрумне, че не им се гледа даниел, я!

а адаша дано се отървете само с настинка!

# 156
Мария, оправяй се бързо. Много хубави снимки на дребчо. Всеки път като го видя се чудя защо му викаш Пухкавел  Grinning хич не е пухкаво детето..

При нас днес е близо 100Ф, направо умирам от жега.

Пумпал,
бързо да се оправя Иван. Какво казаха лекарите?

# 157
Пумпал, сиропи понякога, ама той е малък, така че може и да не му изпишат нищо. Марти пи Тантум Верде, което е билков сироп някакъв, и само облекчава, не лекува. Дори си мисля, че не помогна изобщо. Другото е панадол за бебета май. Аз си нося тайленол от УСА.

# 158
До преди малко се занимавах с монтиране на ......райбери по вратите из къщата. Бебешките заключалки не спират "беля с крака". След няколко бягства на разбойника се дигнах до home depot и избрах подходящите "анти беля с крака" устройства. Сега на двете външни врати има от типа на тези в хотелите (също и врата за мазето). Останалите врати (вкл. тези за баните и тоалетната) са снабдени с куки (на височина около 1.80м). Премерих сутринта докъде стига "белята", качена на стол  Twisted Evil. Хладилника съм го затворила с бънджи корд отдавна (имам опита с каките и баткото) smile3515. Фризерът ми е с ключ  smile3534 . Предпазните решетки почти не ги слагам вече, защото разбойникът минава като таран през тях.
Поводът за среднощното монтиране е поредното бяство на Виктор и прещипване на пръстите му на врата на колата. За секунди баща му го е изтървал от поглед и дребният е забягнал в колата (не закл. колите). Както притесненият  ми съпруг ми обясни по тел., няма счупвания, но пръстите са доста подути и сини. Казах му да сложи лед и да не го изпуска от поглед (както и да предупреди децата да го държат под око, докато се върна от работа). Не сме го водили на лекар (огледах "пораженията", когато се прибрах и според мене няма нищо, изискващо посещение в емържънси). 
Имам опит с деца (трудно могат да ме изненадат с бели и пакости), ама Виктор наистина е "беля с крака". Малката ми щерка беше от типа деца, които трябва да се пазят от тях самите, ама Виктор счупи нейните рекорди. Mr. Green

# 159
Деси, смяла съм се със сълзи, даже го пратих на мъжО да се почуства късметлия за деня Wink Късмет и за теб и за БЕЛЯТА!

Целувки за всички малчовци и майките им, спасявам се в източна посока и следващите 6 седмици ще досаждам рядко, но квалитетно Wink

Блажка, ако заради мой съвет дете прочете една книга ще е страхотно  Grinning Ако заобича четенето ще съм щастлива, че мисията е изпълнена   Hug

# 160
Блажка, ако заради мой съвет дете прочете една книга ще е страхотно  Grinning Ако заобича четенето ще съм щастлива, че мисията е изпълнена   Hug
О, надявам се да му хареса, книгата е на път!  Grinning Той всъщност обича да чете, в училището имат също нещо като клуб по четене на книги, и там чете художествена литература, разни популярни тук серии за тяхната възраст. У дома също чете, но си следва предпочитанията и трябва да е нон-фикшън и предимно за буболечки, разширява диапазона най-много с други животни. От училищната библиотека също си взема книги предимно за буболечки. Те са все нон-фикшън обаче, единствените фикшън книги, която е носил, бяха "Insects are my life"  и "Reptiles are my life"-  дори това, че действащите лица и в двете са момичета, беше простено в името на буболечките и змиите. Поезия също обича, стига да е за буболечки.
Аз се зарадвах на инфото за тази книга, защото хем е фикшън, хем е за истински буболечки и други гадинки, търся му точно такива книги. Той разни антропоморфни, където животните се правят на хора, не обича.
Благодаря пак!

# 161
Ми пък да се похваля накрая с нещо - скоро ще съм омъжена за американец! Благата вест дойде в 8ам сентрал тази сутрин. Ууф, отпусна ни малко, след 3 и половина години чакане.
Изпълниха си обещанието през май да стане за такива като него с нейм чекове над 3 години. Пожелавам бързо развитие на всички чакащи!

Агентке - приятно!

# 162
Честито, Биз! На хубаво да е гражданството - за него и за вас!

# 163
Тандури и аз съм една от вдъхновените от твоите торти Simple Smile другите майсторки които признавам са Аталанта, Танита и Рая ( и Рая хич да не скромничи:)) Малко късно се включвам с мнение,но си боледувах няколко дни задкулисно и се опитвах да ви чета без да окихам брутално форума  Nerd
Пумпале, Изабел започна да се събужда по 2-3 пъти нощем преди месец, преди това нямах такива проблем. Сега и аз опитвам да я приспивам като я гушкам и люлея, но не винаги става, понякога единственото което помага е да я сложа в моето легло. А за cry it out не мога и аз да се престраша, жал ми е т'ва си е .  А за кашлица на нас преди време ни изписаха Eurespal (сироп), за Т наи-вероятно ще ви дадат Панадол за бебета.
ДАно на Дани му се размине Лаймската, стискам палци.
Анет, била съм в Сиатъл, но беше за малко и не можах много да обиколя, та само Space Needle мога да препоръчам.
Кристиан и Плами .....големи сладури, абе както някой каза нашите деца са най-убави Grinning
Зоре и при нас  захранването тежка работа   Close  не ги ще тия пюрета и тва си е .... ама аз не се предавам....
Деси ЧРД на патерици!!! И успех с Белята
КАто казах патерици..........Мария да махаш гипса по-бързо!
Биз Честито, Радвам се за вас!! Grinning

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 19:07 от penguin

# 164
Биз, голямо ЧЕСТИТО от мен!!! Много се радвам, че колективно тука дочакахме положителния развой на нещата най- накрая!!!!

Общи условия

Активация на акаунт