58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 980
  • 311
  •   1
Отговори
# 135

Сиатълци и посещавали-какво е нота бене да видя,без кола съм,даунтаун спя,и ще имам време (цялата неделя съм сама,офф,без работа и деца-лелееееееее дали няма да ми стане нещо Laughing)

И аз съм наострила уши! За 4 юли отиваме при приятели в Портланд, ОР, но ще се заврем и в Сиатъл, та кажете какво да видим, ама без големи тълпи.

# 136
Ана  Laughing да си изкараш...спокойно  Wink А съветите ти са безценни!

Бубка, ужас! Чак сега и аз разбирам, чела недочела. Дано ви подмине лаймската.. Абе тия овце ли пасат на площадката?!

Вики, като четох за спалнята ви чак ми се доспа  Laughing Правилно, и ние нямаме ТВ там...ама бебе има, отивам да гледам к'во продават на пазара за къщи  Tired

Щях да ви питам и забравих - като давате шише в леглото, няма ли опастност да се задавят като го пият така в легнало положение? 

# 137
Пумпал, аз не съм оставяла Джоджата с шише в леглото никога.Ей, за едно нещо да мога и аз да напиша-никога:)

# 138
Пумале,не може да се задави (като се кърми нали е хоризонтално),може да олее леглото,да си загуби бутилката и да реве че си я иска и др, но опасност за детето няма;и 2та заспиваха с мляко,стеф до днес,от 5м ги оставяхме сами да се оправят Laughing

# 139
Тина, дай повече редчета де  Laughing Сам ли заспива, буди ли се, такива ми ти работи. Аз честитих ли му именния ден  Embarassed Да ти е жив и здрав и големи агнета да му печете силен да расте  Grinning

Анет, ще го пробвам с шишето тази вечер. С мен заспива за секунди така. Откакто писа, че Стеф си е държал бутилката на 5 месеца реших, че Иванчо е голям лигльо да не може на 7, та го уча вече и днес така я забива яко с устата си, че не знам как суче.

Айде стига съм ви занимавала с глупости!  Hug

# 140
цялата неделя съм сама,офф,без работа и деца-лелееееееее дали няма да ми стане нещо Laughing
споделям опит - нищо няма да ти стане Simple Smile
аз затова ходя толкова често

Ами и аз така за спането и за храненето и за бутилките в леглата и не знам си още какво, ама децата имат периоди и тва е. Сега от време на време го вземам в леглото сутрин да си доспиваме, като стане рано, то не че е много успешно, ама тооооолкова е хубаво да си го гушнеш в леглото  Heart Eyes. И цяла нощ е спал при мен и нищо не е станало, пак си спи в леглото после. Това е между другото проблема, когато детето не е свикнало да спи с родителите - когато пътуваме, не може да заспи с нас в стаята. Пумпал, поне като ходите на почивка, ще ви е лесно, не като на нас да не можем да го усмирим до 100 часа. А и друго - сега заспива със една сипи къп с вода в леглото и се събужда нощем да си пие, а никога не е заспивал с мляко, дори и с кърмене.

Виктория, завиждам ти за съня.

# 141
Ще пиша за времето, когато е бил на възрасттна на Чуденката.Да, сам заспиваше.Гушвах го, давах му шишето с формулката  и  в леглото.Там си поиграеше па си заспеше.А майка му, тук, форумче.Ееееех, какви времена бяха. Laughing
 Малко преди да навърши 2 пощуря.Песни, приказки, че и дондуркане.Сега и куп още номера преди сън....

# 142
Биз,абсол.вярно за пътуванията,затова ние дето ходим наемаме 2бр кондо,1 година спахме с ния в мексико,никой не спа,прибрахме се претрепани от умора ;ако не може-не ходим,честно няма сми за нас да сме каталясали на почивка (в бг ния спи на остъкления балкон на майка ми само и само да не дишаме с 1 стая Laughing); баш около 2 беше периода в крещенето на стефан,мислех че соц.ще дойдат,за около седмица мина..

# 143
Привет
Анет ти сериозно ли от 5 месечен си държи бутилката. моето магаре може ама не иска Naughty По му е добре да си играе с косата ми което е доста голям проблем
Бубка , дано му няма нищо на Дани  Praynig. При майка ми се разви лаймска болест/ или поне тка решеха докторите, т.к по същото време изкара и много тежък грип/ и после в продължение на няколко години не можаха да я стабилизират. здрава си изглежда жената , ама изследванията друго казват. Вече е добре.
Пумпал, Плами се будеше до около  преди 10 дена за мляко през ноща, ами спря вече. Ако е това проблема няма страшно
Да знаете всички малчугани съм видяла, много са хубави / пу-пу/
Мерси много за сайта, вече се ориентирах кога ще ми дойдат парите от Буш. Ще покрият някоя и друга дупка, нали сега не работя Sad
Относно цените незнам програми не ползваме, винаги съм следяла сметките. гледаме да пазаруваме само 1-2 пъти в седмицата и това е
Да се похваля. Бях си харесала една люлка от Крогер, за задня двор за 3 човека и си я купихме.
Фирмата направи груба грешка да ми даде купон  според които за всяка рецепта  / 3/ те ми дават по $20 И в предвид доброто ми здравословно състояние само за 24 часа успях да събера $60 долара. А те бяха и на сейл и така се уредих с подарък за деня на майката за около $30 . Вече се виждам другата седмица как ще сложя д... и счупен крак и ще с епротегна доволно Grinning
Защо си мисля че Бенсон трябва да  е вече в БГ, незнам защо но си мисля че вчера и беше полета newsm78

# 144

Щях да ви питам и забравих - като давате шише в леглото, няма ли опастност да се задавят като го пият така в легнало положение? 
Според Babycenter има такава потенциална опасност, както и повишен риск от инфекции на ухото и поява на кариеси по-късно. Кой какво прави или е правил в действителност, е друга работа.  Simple Smile Но ето статийката, за всеки случай:
http://www.babycenter.com/408_when-can-my-baby-hold-his-own-bottle_1368471.bc

# 145
http://www.travel-to-oregon-tips.com/seattle-attraction.html
http://www.sightseeingworld.com/tourlistinglocation.asp?varlocat … pMCFQINuwodln5uaw
http://www.wsdot.wa.gov/ferries/

Аз съм най-незнаещата в района  Blush , но все пак ви съветвам да се качите на Space Needle, да отидете на Pike Place Market и в Seattle Aquarium. Grey line of Seattle  е двуетажно туристичко автобусче, а Ride The Duck  е нещо подобно, но с формата на патица и май е земноводно. Дано още някой се включи, че аз наистина не знам много за даунтаун, нали не живеем там..

Хиър, ако съм се върнала дотогава в САЩ - не приемам отказ.  Grinning

# 146
  • USA
Ох, Кристиан не заспива сам. Почти винаги заспива докато си яде вечерята от шишето. Ако го оставя сам в леглото му оревава света. И ние спим в една стая с него, но след няколко месеца смятам да се ескпедираме в друга стая и да си дойдат нещата на място.

Бубка, дано да не е лаймската това! Много ужасно с този кърлеж.

# 147
I az съм чела за ушите и бутилките;за кариесите си имам теория,но няма да ви занимавам публично с нея Laughing като цяло-избирам си битките,с шише в леглото е/беше лесно и не-очевидно-вредно за всички участници,а че не е най-доброто решение спор няма..
*
забърсах гайд от библ. сега,ще се разходя официално като турист с книга в ръка,мерси Evanescent  за линковете

# 148
Александра яде само легнала, от новородена, и досега. Харесва й, не ми пречи. Четох за  ушите, ама не мога и с това да се съобразявам, по - важно ми е да яде.. С пюретата сега е малко странно, защото трябва да седи, но така или иначе зор няма, захранването ни върви със скоростта на престарял охлюв.

Спи сама, в отделна стая от първата седмица. Ще имаме проблем сега в България, защото ще спим в една стая, да видим как ще стане.

Пумпал, аз съм ти казвала, ама и за другите момичета да споделя опит. Александра започна да заспива сама и да спи нощем след тридневен опит с cry-it-out. Имах ясни граници и това ми помогна да не се откажа. Със заспиването -  да не плаче повече от 20 мин, последователно влизане при нея на 3-5-7-9 минутни интервали,  на третия ден започна да заспива сама, и досага е така, рядкост са моментите, в които плаче, оставям я да се самоутешава и засега работи. Нощното будене го прекратихме с последователно оставяне да плаче и да заспива сама в продължение на 4 нощи, лимита ми беше 30 мин, преди това не съм влизала да я утешавам. Тя плака около 20 минути с прекъсвания, накрая заспиваше сама. При нас проработи бързо и ефективно, но с други деца не е така. Нещата са индивидуални и зависят и от твоята търпимост.
За мен решението да пробваме дойде, когато тя започна да се буди по - често и по скоро по навик, по 5-6 пъти на нощ, и се виждаше регрес, а не обратното.

# 149
  • USA
Зори, случайно видях въпроса ти за Симилака в друг подфорум. Мои приятели си бяха изпратили формула по пощата до БГ преди да отидат, защото не искаха да я сменят.

Общи условия

Активация на акаунт