58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 971
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
*
Бушови пари нямаме още ,и план няма за тях,освен фонда за моя сегуей и каска..
И ние още нямаме, а по график трябва да ни е пратен чек на 9-ти май. Има ли някой в същата група с получен чек?

# 106
блажка, ние сме в групата на неполучилите чека, изпратен на 9-ти.

# 107
Тина мерси че сподели  Laughing
Мъжа на Хъли Бери веднага са го метнали в хубава рекламка,така стават нещата Rolling Eyes(него не че не си го бива де)

Атти ...чела съм че много майки приоцедират като теб,някои се кълнат че детето им папмерс не е слагало никога-от пеленачета ги учат,следят знаци и веднага слагат на гърне,мислех че е измислица ама ето на и вие сте така (горе долу де но все пак). Аз не успях да разбия кода.  33uu

Уинкс...много ти е сладко момчето ,страхотни очи ,последната снимка най ми легна на сърце Heart Eyes

Днес Елла ме уби- правя и обяда а тя гледа клипчета на компютъра ми,по едно време  ми каза" мами ела  да включиш" и аз чувам че си пеят на компа и си мисля че тя нещо се е объркала,каза го няколко пъти  и аз никаква реакция  - оказа се че екрана изключил (нали няма никаква активност и преминава в друг режим) и е черен ,тя ми издърпва чекмеджето с клавиатурата и мишката ,размърдва мишката и бута обратно чекмеджето  и аз ей така  Shocked Как е запомнила че се размърдва мишката за да има визуална активност компа  акъла не ми го побира,  аз също си изключвам екрана веднага след като стана от компа но явно тя е направила разлика или просто се е решила да пробва и да види дали това е проблема. Laughing

# 108

И ние още нямаме, а по график трябва да ни е пратен чек на 9-ти май. Има ли някой в същата група с получен чек?

А къде може да се види този график? Ние даже и писмо не получихме, че ще ни стимулират, та сме още в чуденка, ще дойде ли няма ли дойде...

# 109
  • usa
[миз,къде да тез алпийски пейзажи ако не възразяваш да попитам?

не възразявам - leavenworth, wa.

# 110
миз,мерси; много красиво! (и не-влажно изглежда)
*
блажка,нашите библиотеки са вече хора фри-има чекаут като в магазин,сам се обслужваш,бързо и ефективно,но малко странно ми дойде като за 1 път; изобщо си е селф сервиз,от поръчките онлайн,през щанда дето си събираш каквото си си заплюл,до чекаута..
*
Нашето дете и на 2,6 нямаше проблем с мокротията и гадорията от оплескано бельо и пр.дрехи, само не обичаше да и тече по сандалите (до днес е много партикюлър на обувки) Laughing

# 111
И в нашата библиотека сложиха такива апарати на самообслужване. Никога не съм виждала на опашка да чакат повече от 2-3 човека, та не знам, защо са решили, че имаме нужда от машини на самобслужване.
Наскоро се  престраших  Laughing и ползвах и опцията за чат с някой от библиотеката онлайн.

# 112

А къде може да се види този график? Ние даже и писмо не получихме, че ще ни стимулират, та сме още в чуденка, ще дойде ли няма ли дойде...

Провери в тази страница, виж SSN: http://www.savvysugar.com/1576586

Нашият чек трябваше да го получим на 5ти, беше депозиран в сметката на 8ми май  Wink
Ако е директен депозита има малко закъснение от 3-4 дена.

# 113
КТВ ето го списъкът - по номера на ССН е: http://www.irs.gov/irs/article/0,,id=180250,00.html
Ние получихме и парите и писмото, горе-долу по едно и също време, direct deposit.

Анет, над т. чиния или над легенче, ние го държим, малък е още за гърне, все още не сяда. За мен на този етап смисълът е да е колкото се може по-дълго време съх и чист, нямам някакви идеи да махам пелените и т.н. Ако използваме по-малко хубаво, ако ли не, няма знаение, нали сме със diaper service те все по 70 си ми носят. А за разходките - ние ходим по една улица с къщи, около 2-3ч е разходката и много рядко има магазин или кафене наблизко, та за тва ми е дерта. До сега не беше проблем, защото предимно спеше по разходките, ама е станал напоследък много любопитен и само се кокори. А в парка пък има само от тези подвижните, а аз нещо не ги харесвам.

Вики, големи са попивателни малките. Simple Smile Аз вече се замислям за много наши вредни навици - напр, яденето пред ТВ. Не знам как ще се отучваме с мъжа ми.   

Зора
, мерси за идеята, ей сега ще ги разгледам.

# 114

На сайта на IRS:
http://www.irs.gov/irs/article/0,,id=180250,00.html
Има и калкулатор колко трябва да получиш:
http://www.irs.gov/app/espc/
Опс, с Атти сме писали по едно и също време. Simple Smile

# 115
Здравейте,
Като сте заговорили за изхождането да ви питам какво правите като сте навън с дечицата? Ако е близко до тоалетна ясно, но ако сте в парка например и има само от тези малките подвижни тоалетни? Някакси не ми се връзва да го надупиш детето на ливадата на някой или в парка, а като са малки май не могат много да стискат докато стигнеш до нормална тоалетна.

Ние си имаме travel potty, но много рядко ни се е налагало да го ползваме. Тук поне тоалетни има навсякъде.
Най-вече го ползваме, ако сме на път и малката не може да устиска до най-близкото ВЦ.

# 116
Благодаря за отговорите   bouquet.
По едно време си мислех да се разровя за информация, но така и си останах с намерението. Пък и все още се съмнявам, че ще получим, защото не ни предизвестиха, пък уж се квалифицираме. Ние нали статут сменяхме, та знае ли човек newsm78

В 2 клона на нашата библиотека има автомати вече поне от 3 години.
А в  един има Drive-through възможност да си вземеш книги на холд Simple Smile.  Явно г-жа Буш навремето здраво се е занимавала с библиотеките из Тексас.

# 117
Мерси много за линковете за чека на Буш! Трябва да бъде депозиран 16 май, да видим.

Анет, тя Ния като мен ще стане - ще трупа обувки!  Laughing Ще пробвам тоя минт, пък ако не ми хареса, ще пробвам Куикен. На блажка и нейния мъж -   bouquet

Явно само нашата библиотека е от каменната ера. Сайтът им е тромав и нелогичен, пишат ми от адрес в хотмейл, но това само ако ги насиля. Иначе комуникират с писма, хартиени.

# 118
Ние нямаме автомати за чек-ин и чек-оут на самообслужване. В една от библиотеките, с която имах вземане-даване преди време, имаше, но много се чупеше, и правеше грешки, не знам те ли не бяха улучили подходящ.
При нас не знам дали и ще има. Интересно ми е обаче там, където има, как се решават въпроси като липсващ диск на аудиокнига, диск поставен в кутия на друг филм, скъсана подвързия,  изобщо всички подробности, които подлежат на човешки контрол, и винаги се проверяват при чек-ин?  newsm78

# 119
Winx, много ти е хубаво детето! Като картинка е с тази голяма усмивка.

Ха, и нашите чекове от Буш ще заминат за разходката из Европа това лято. Аз тъкмо се шегувах на работа по тази тема и вие сте я подхванали тук.

MilaMcMama, бях забелязала, че сте живели преди в Door County и все забравям да ти кажа, че ми е едно от любимите места за отдих - всяка година ходим по няколко пъти, но заради студеното време тази зима, не сме стигали до там от миналата есен. Приказни са местата!

Зора, аз може би не съм показателен пример с моите чувствителни зъби и избелването, но исках да предупредя за всеки случай, ако си имала проблеми със зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт