58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 512
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
бенс, да ви е честито, кака... Laughing
макар, че ми бяхте по-близо в Манхатънския офис  Confused

искам да ти кажа, че транзицията БГ-Ню Джърси ще мине смуут и незабелязано при вас, тъй като и двете местенца шеърв-ат много (негативни) черти...  Wink

не се очудвам, че си шокирана след 4 години, ама ще свикнеш и даже няма да ти се тръгва... обещавам  Mr. Green

Пумпал, добре че не се уговорихме, минахме през бензиностанцията в 11:10пм  Mr. Green

# 241
пардон, пак аз, подразни ме, а не мога да редактирам

Очудвам се пише с "У"

# 242
А аз да кажа, че току-що ахнах по скрапбука на Тандури  Grinning. Много красиво нещо!

# 243
Ние вчера бяхме на мини-ваканция, ходихме до Санта Крус. Много приятно, в една чудна къща, с едни чудни хора, спане, закуска, разходки, плаж.. Александра, очаквано, понесе всичко безпроблемно.
Отдавна не бяхме ходили никъде с преспиване, много съм доволна.

Снощи ми се случи нещо странно, още му се дивя. Спряхме по път в едно място, Лос Гатос се казва, носи му се слава, че силиконовите милионери живеят там, и в околността... Влизаме в един непретенциозен виентамски ресторант, с количката. Седнахме, започнахме да четем менюто, и после забелязахме, че няколко минути след като се настанихме трите лели от съседната маса се преместиха в дъното на ресторанта. В последствие се оказа, че едната от фльорците couldn't handle children...whatever that means...Сервитьорката не спря да ни се извинява заради претенциите на госпожата, а аз още съм в недоумение. Не че има значение, ма ей тъй на.

# 244
Е, направо ме разбихте! Като се почне от това за хората с наднормено тегло, та до случката на Зора!  #Crazy

Аз не се вясвам много, ама се старая да ви чета редовно, просто бързам с подготовката за РД на Калин...и съм в паника, че не съм направила и една 10 от нещата дето трябваше да са свършени досега. Днеска имахме страхотен ден обаче, нищо че нищо не свърши  Laughing Имаше празник на нашия град, със страшно много забавления, интересни, полезни и любопитни неща, разбира се храна и напитки.
После имаше фойерверки, и друг път съм виждала, обаче тези бяха просто страхотни! Невероятна атракция беше.
Вкарахме бързо 3 рождени дни в поредица през седмицата, естествено бяха супер изненадващи, та ми е стрес отвсякъде, ама децата страшно се забавляваха Simple Smile

Блажка, благодаря! Аз съм запланувала на Ели да направя, че нали живот и здраве ще тръгва на същото училище, та пак ще има нужда Simple Smile

Бенсън, ти не само до Джена ще се местиш,моля!Ами Блажка, ами аз??  Crossing Arms Simple Smile

# 245
  • usa
Снощи ми се случи нещо странно, още му се дивя. Спряхме по път в едно място, Лос Гатос се казва, носи му се слава, че силиконовите милионери живеят там, и в околността... Влизаме в един непретенциозен виентамски ресторант, с количката. Седнахме, започнахме да четем менюто, и после забелязахме, че няколко минути след като се настанихме трите лели от съседната маса се преместиха в дъното на ресторанта. В последствие се оказа, че едната от фльорците couldn't handle children...whatever that means...Сервитьорката не спря да ни се извинява заради претенциите на госпожата, а аз още съм в недоумение. Не че има значение, ма ей тъй на.

хич не им се връзвай! по-добре така, отколкото както на мен ми се е случвало - една баба веднъж седя и се пули на моите деца и като си тръгна, мина през нашата маса да ми каже, че децата ми били ужасни и не била виждала по-невъзпитани деца Shocked. развали ми настроението за три дни... бях още само с момичетата, даниел не се беше още родил, а с абсолютно чиста съвест мога да заявя, че като малки те бяха изключително кротки(и все още са такива) и голямата им лошотия се изразяваше в криене под масата. тогава открих, че бабите са еднакви по цялата земя и киселите такива не са преимущество на българия.

# 246
Зора, и аз бих казала, не им се връзвай!  Simple Smile Кой ги знае, хора разни, поне не са се конфронтирали директно с тебе, наистина.
За моите деца - не знам. И да е ставало някога нещо такова, съм го изтрила от паметта си бързо-бързо.
Запомнила съм обаче една случка от Етъра, като бях учителка: бяхме с учениците на екскурзия, и единият от келнерите не издържа да вземе поръчките на децата, просто загуби контрол и взе нещо да им вика. Някакъв друг келнер дойде, и се скараха пред нас, оня първият му казва: "колко пъти съм ти казвал да не ми пробутваш непълнолетни". В крайна сметка така взеха поръчката, че половината деца не си получиха порциите. 

# 247
  • У дома
Аз  сигурно много съм пропуснала, но на Зора случката ме Shocked Shocked Shocked

Въведохме нова мода вкъщи - куче за един ден или куче под наем Grinning Ето ви малко снимки-

http://s58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/Kids/  Парола 123456

Ходихме на тий парти с Мая и се оказа, че в къщата имало грейт дейн. Като каза това дете, че без кучето не си тръгва ooooh! и си тръгнахме с Пина. Голям сладур и много послушна. Обикаляхме с часове из квартала и както се вижда на последните снимки - Пина се тръшна от умора на средата на пътя, а Мая е свежа и ухилена като репичка Laughing

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 08:23 от Atalanta

# 248
Аз се включвам след дъжд качулка да кажа едно голямо благодаря на всички, които си направиха труда да отговорят на моите въпроси преди ен- страници. Определено ми помогнахте!   bouquet Та явно ще чакам за гърнето за след 2, не за друго, но с ходенето в БГ лятото ми се струва излишно да започвам да уча сега, пък после най- много да се из.... на метеното и язък. На есен с песен ( и с гърне) и така.  Simple Smile
За манджите- намалих драстично и всъщност май почти спрях да да давам снакс м/у яденета и положението се подобри мигновено.  Simple Smile

Зора, ах, Санта Круз, такова сладко райско кътче е това градче! И аз съм била (преди бая 8-9 год) и също в една чудна къща, с едни чудни хора и на разходки и плаж- да не би да познаваме същите хора?  Laughing Пеперудите ходихте ли да гледате?

Абе въобще красота е там при вас (в КА), голяма!

Биз, честито със закъснение!  Hug

Бубка, как сте? Щом и теб те боли гърло, надали сте с Лаймска болест. Но все пак продължавам да стискам палци за милия Данич!  Hug

Пумпал и Бенсън, днес най- накрая си отворих застоялия последен брой на ДОМИНО и паднах (да кажете на мъжете ви да ви запазят броя- Май 08). На 114 стр. има три страници материал за някаква дама и нейното имение в Ийст Хемптън и как госпожата ентертайнва с...български керамични сини чинии от Троян. То са чашки, па чинийки, па гюведжета- и ако знаете как яко изглежда всичко (пък и в актуалния за сезона ирисов син цвят  Laughing). Непременно трябва да го видите броя. Simple Smile

# 249
Ха привет! Моите новини от днес да че 1.е много хубаво без деца понякога 2.уест сиатъл е чудесен,охххх и 3.бях на интересен семинар за медии и деца и секс и хранене..ха признайте колко от вас имат пс или тв в спалнята си? (има данни че тв в спалнята на децата е много очевидно корелираща с дебелия,логичен ? е-защо детето има тв в спалнята на 1во място). Аз да кажа 1-нямаме,на етажа на децата няма ни едно информационно средство,тв имаме 2-1 в мазето  к е на моите години и никой не го гледа и 1 в хола.За миз и др с по-големи деца-имало уеб станици за монитъринг какви медии следят децата (забравих линка)
*
Тандури-пак не каза какво баш от космоса ще сътрвориш
*
Има цяло движение "здраве във всякакъв размер" к се бори против стигмата с дебелията,не знам къде е истината,но със сигурност някъде по средата...
*
Зора,описаното от теб ни се е случвало не 1 път,дори при спящо в количка дете; да не казвам как мъжа до к седяхме на полета до бг с ния само дето не се разплака като ме видя с дете на ръце; игнор,ако е шумно се извинявам и се опитвам да туря нещата/детето в ред,или ако е безобразно си тръгваме (аз лично много се дразня ако сме навън сами след зор по ситери  и пр. и нечие дете крещи)

# 250
Здравейте, задокеански мами!
Никога не съм предполагала, че ще пропиша във вашата тема и се извинявам,  че нахълтвам така, но имам нужда от помощ.
Става въпрос за превод на едно нещо и евентуално за купуване на същото това нещо от някоя от вас. Бих си го поръчала аз, но за съжаление го доставят само до САЩ и Канада. Rolling Eyes
Ако има желаещи да ми помогнат да свирнат на лични.
Разбира се, ако се стигне до купуването на това нещо, аз ще си го платя.

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 251
Бенсън, ти не само до Джена ще се местиш,моля!Ами Блажка, ами аз??  Crossing Arms Simple Smile

ааа, ти къде се буташ, щото си близо, чунким се бяхме видяли пък  Crossing Arms

и аз да се "оплача", че Тандури вече пише и във фотографската тема и сега ще вземе и едни фото-красоти да сътворява и човек не може да пекне с полу-талант никъде  Joy Joy hahaha

Зора, доста тъпа случка, ама аз съвсем конфликтно щях пак да се преместя до тях и да чакам да кажат нещо. Когато "преместването" е станало толкова демонстративно, че да забележиш, значи нещо не е наред. Мога да разбера защо не иска да е до деца (все пак тя не знае, че Александра е кротка), но не мога да разбера липсата на дискретност.

ако ще те успокои, на няколко пъти ми се случва като влизам в самолет хора -пред мене, зад мене, до мене - да се хващат за глава (буквално), да клатят глава и тн жестове в израз на ужас, че се прибилижавам с бебе до тях. И с право  Laughing
апропо, същото е и като влезем в някой една идея по-добър ресторант от закусвалня....просто ужасът в очите на хората се вижда  без майтап...

anet, ние нямаме ТВ в спалнята в никоя от къщите ни. аз пък не съм гледала ТВ откакто съм се прибрала в БГ и хич не ми и липсва...

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 14:55 от Jenna

# 252

ако ще те успокои, на няколко пъти ми се случва като влизам в самолет хора -пред мене, зад мене, до мене - да се хващат за глава (буквално), да клатят глава и тн жестове в израз на ужас, че се прибилижавам с бебе до тях. И с право  Laughing
апропо, същото е и като влезем в някой една идея по-добър ресторант от закусвалня....просто ужасът в очите на хората се вижда  без майтап...

Aз не мога да им се сърдя на хората, защото до съвсем скоро бях в тяхната гилдия (а може и още да съм  newsm78). Просто нещо ми става от детски плач, имам чувството, че главата ми ще експлодира. Няма да ви казвам на колко пъти ми е идвало да ида да го накърмя това плачещо бебе в ония край на магазина напр. само и само да млъкне и да има мир.

А пък в самолета веднъж едно сладурче дойде и се изака точно между краката ми, с една такава доволна усмивка  Laughing (май памперса протече, не съм мн. сигурна).

# 253
Atti, и аз преди да имам деца, никак не харесвах да има малки деца около мене, и не ми понасяше бебешки плач. Имаше преди време интервю с някаква звезда (мисля, че Опра, но може с друга черна да се бъркам), и тя на въпроса кой шум не може да понася, беше отговорила точно това: плач на бебе.
Сега ми е все тая.  Laughing В предната библиотека, в която работех, ми се случи веднъж колежката до мене да каже "ей, това бебе ми лази по нервите". Тя е млада, омъжена, но все още без деца. И аз чак тогава се усетих, че в библиотеката наистина има плачещо бебе, явно доста съм им претръпнала.
Ако обаче 2-годишно направи истерия, не мога да не чуя, не мисля, че може да не се чуе. Тогава се запитвам дали майката е добре (детето го знам, че е), и отивам да видя дали жената има нужда от помощ.
Бенсън, в коя част на Ню Джърси ще се местите?

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 14:38 от блажка

# 254
..ха признайте колко от вас имат пс или тв в спалнята си? (има данни че тв в спалнята на децата е много очевидно корелираща с дебелия,логичен ? е-защо детето има тв в спалнята на 1во място). Аз да кажа 1-нямаме,на етажа на децата няма ни едно информационно средство,тв имаме 2-1 в мазето  к е на моите години и никой не го гледа и 1 в хола.
И аз да призная, че у дома има един компютър в нашата спалня, и един телевизор в дневната, който се използва само за DVD-та, защото нямаме телевизия. От повече екрани на този етап в нашия дом няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт