Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 910
  • 468
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • На небето
Аз отново си търся треньор по плуване, за моя 5г. син, предпочитам да е някой, който умее да се занимава с малки деца. Някой може ли да ми препоръча такъв треньор??????

# 107
Здравейте всички,които обичате плуването. От юни месец ще има още едно място ,където ще се учим да плуваме. В нов басейн, на чист въздух. За обучение  ще се приемат малки , големи и още по-големи   Animal Tropical Fish 

# 108
Къде ще е това място?

# 109
Здравейте всички,които обичате плуването. От юни месец ще има още едно място ,където ще се учим да плуваме. В нов басейн, на чист въздух. За обучение  ще се приемат малки , големи и още по-големи   Animal Tropical Fish 

Здравейте, а каква е най- малката възраст на децата, с които се занимавате? (особено ако има опция да идват с мама, която плува добре?  Crazy

# 110
Новото място да не е  новопостроения закрит басейн до новата ДГ "Делфинче" до Кауфланд.Живеем наблизо и живо се интересумам кога ще го  пуснат в действие?Търся спешно информация!!!

# 111
  • Варна.
Здравейте! Повдигам старата тема, защото предстои новия сезон. Миналата година отидохме късно и в никоя школа на "Приморски" нямаше места. Тази година-по-отрано.
моля те, сподели впечатления
аз ще търся за моето дете /5г./ групово занимание, но само за лятото
нямам никаква информация, нито за треньори, нито за цени,
тук като гледам заниманията са от осем часа сутринта - не е ли много неудобно за водене?

# 112
Басена ще го отворят на 12.05 от 12.00.Бойко Борисов ще го открива.

# 113
Басена ще го отворят на 12.05 от 12.00.Бойко Борисов ще го открива.

А малко повече информация някой ще даде ли? Моля  Praynig

# 114
# 115
# 116
  • Варна
Нареждам се с моята 2-годишна рибка на опашката за информация за новия басейн Hug

Каква му е дълбочината?

# 117
  • Варна
Малко информация за новия басейн - 1,30 до 1,80 дълбок, 25м с 5 коридора, ще се ползва основно за начално обучение на детски градини и училища в Младост и Владиславово, малко от граждани, и почти никакво време за останалите клубове по плуване. В същото време басейна с кулата на Приморски не работи, изпуска, и клубовете по синхронно плуване и водна топка ще трябва да тренират на сухо, поради липса на място в другия басейн. А трябваше да приемаме домакинства на републикански първенства...Малкият също не се знае кога ще заработи за начално обучение, и моята щерка чака за там...
Извинявам се за офф-а, но ми е тъпо как някой пак си взе парите, без да свърши работа...http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=41355

# 118
А някой телефон на "Делфини" има ли? На нашата баба пазачът казал, че басейнът нямало да става за начинаещи, и и препоръчал дом "Младост", но доколко може да се вярва на пазача? newsm78

# 119
Здравейте мами моят син тренира плуване в дом Младост при Колисниченко от близо година и съм сравнително доволна.Неприятното е когато станат повече деца и се събира всичко на всичко по 10-15 мин на дете на тренировка но няма как.Искам да попитам дали някоя мама няма информация за баскетбол за  деца.Къде кога от колко години ги вземат и колко парички струва.Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт