Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 822
  • 468
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета,
Интересува ме кога са записванията за басейн Приморски?
Нашето дете става на 6 този уикенд и може да плува,но досега нямаше как да го запишем на Приморски най-вече заради възрастта.Сега,след като сме на 6г.,може да тренира там.Та..кога са записванията за Май месец да речем?някакви координати,телефони може ли да ми дадете?
Благодаря в аванс Hug  bouquet
Миналата година изнесоха списъка с треньорите и часовете за тренировки ако не ме лъже паметта на 27.04 Peace Телефони няма как да ти даде някой, на списъка срещу името на треньора, при който искаш да запишеш детето има мобилен телефон. Звъниш, питаш дали има места и записваш Peace Тренировките на първата група деца по тази програма започна на 15.05 Grinning.

# 316
  • гр.Варна
Здравейте момичета,
Нашето дете става на 6 този уикенд и може да плува,но досега нямаше как да го запишем на Приморски най-вече заради възрастта.Сега,след като сме на 6г.,може да тренира там.Та..кога са записванията за Май месец да речем?някакви координати,телефони може ли да ми дадете?
Миналата година изнесоха списъка с треньорите и часовете за тренировки ако не ме лъже паметта на 27.04 Peace Телефони няма как да ти даде някой, на списъка срещу името на треньора, при който искаш да запишеш детето има мобилен телефон. Звъниш, питаш дали има места и записваш Peace Тренировките на първата група деца по тази програма започна на 15.05 Grinning.
Благодаря за информацията!  bouquet Hug
Значи трябва да изпратя дядото в края на месеца да провери дали има изнесени списъци,предполагам!

# 317
Да Grinning, ние сме през ден на бесайна и аз ако видя нещо ще пиша тук Peace
Миналата година благодарение на една страхотна дама Heart Eyes, която писа тук разбрахме за списъците Hug

# 318
  • Варна
Тази година и ние сме на линия за малкия басейн, само че с малката ми дъщеря. Чакам да видя кои треньори ще са се престрашили  Mr. Green Laughing

# 319
  • гр.Варна
А кои треньори бихте препоръчали?
Миналата година тренирахме при Вили Палаузова на басейна в тях.Иска ни се обаче вече да го пуснем да тренира с повече деца,защото така нашето дете се амбицира и плува по-добре.В момента малко се опъва да тренира пак,защото смята,че умее да плува много добре иняма нужда от повече уроци Joy JoyКазва,че няма нужда да плува крака,примерно,по 10-20 дължини,като 2-3 му били достатъчни.Казва:Мамо,не съм глупав,че да правя едно нещо по 100пъти.2-3 дължини са достатъчни:) Joy Joy
Иначе детето е много изпълнително и има в повечко енергия за изразходване:)
Хубав и усмихнат ден,момичета!:)  bouquet Hug

# 320
  • Варна
Момичета незнам дали тук е подходящо да питам но бихте ли ми казали как става с басейн Делфини - кои тренира там?

# 321
  • Варна, морето, сините вълни...
mimi_jobnoto,за толкова малки или индивидуални уроци или в Младост, където майките влизат с детето, а треньорът казва какво да правят. Поне аз само тези варианти знам.
А за тия уроци в Младост може ли малко повече инфо или координати?

# 322
Момичета незнам дали тук е подходящо да питам но бихте ли ми казали как става с басейн Делфини - кои тренира там?
И мен ме интересува същото.  Simple Smile

# 323
mama_na_kiki ако детето ти може да плува няма смисъл да го записваш в малкия басейн(локвата). Дъщеря ми плува при Палаузова в големия басейн. Ако искаш ми пиши на лични.

# 324
mimi_jobnoto,за толкова малки или индивидуални уроци или в Младост, където майките влизат с детето, а треньорът казва какво да правят. Поне аз само тези варианти знам.
А за тия уроци в Младост може ли малко повече инфо или координати?
С удоволствие, но нямам повече инфо, нито координати. Миналата година търсех вариант - плуване за сина ми/тогава на 3г/ и това беше един от вариантите. Не обичам да влизам в басейни и изобщо не се поинтересувах от останалото. Търсех индивидуални уроци. Съжалявам, че не мога да помогна повече.

# 325
А кои треньори бихте препоръчали?
Миналата година тренирахме при Вили Палаузова на басейна в тях.

топъл ли е? За локвата май съм чела, че е топъл.

# 326
Дъщеря ми е на  12години и иска да се запише на плуване.Аз смятам да я запиша в КПС Черно Море.
Вие какво мислите?Някой тренира ли там?Ако имате отзиви пишете. Hug

# 327
  • Варна
Здравейте момичета,

Тези дни ходих да питам.Списъците с тренъорите (Извинявам се)   ще излязат след празниците.Казаха да проверя на 7.05.
Малкия басейн е с топла вода,да.
Ако някой е доволен от тренъор за големия басейн,ще се радвам да сподели.

# 328
  • Варна
За Делфини - баткото ходи 2011. Тренировките бяха за начинаещи. 20 лв. - 20 посещения. Не си спомням колко пъти седмично, май бяха 2. Колко деца бяха в група също съм забравила. Може и индивидуално да се посещава. На влизане в басейна има залепени графици и цени. Повече информация предполагам ще получите на посочения телефон.
Ето това намерих в нета:
Работно време с граждани:
-От понеделник до събота
+Сутрин от 7.00 часа до 8.30 часа
+Вечер от 20.00 до 21.00 часа
-Неделя:
+От 7.00 до 12.00 часа
+От 14.00 до 21.00 часа
-Телефон на касата: 511 312
---
Обстановката е много добра, всичко е ново и работи. Билета за възрастни е 3 лева за 60 минути, за ученици и пенсионери - 2 лева. Трябват шапка, очила и чехли.
Това е.

Лятото искам да водя някъде малкия(3г.) да се учи плува. Насочила съм се към Вилия Палаузова, но с интерес ще следя за други предложения

# 329
  • Варна
Здравейте момичета,

Тези дни ходих да питам.Списъците с тренъорите (Извинявам се)   ще излязат след празниците.Казаха да проверя на 7.05.
Малкия басейн е с топла вода,да.
Ако някой е доволен от тренъор за големия басейн,ще се радвам да сподели.

Миналото лято в малкия басейн, като начинаеща дъщеря ми започна плуване в първата група. Записахме я при Калоян Георгиев - клуб "Черно море".   Доволна съм, научи се бързо да плува. Продължи синхронно при Галина Андонова от "Торпедо", а сега вече се готвим за първото състезание. 

Общи условия

Активация на акаунт