Слънце топличко напича, БУРГАЗлийче из парковете вече тича! - 56

• 12 122
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Привет,
я да ви попитам искам да пусна малчо следващата година юни на ясла. Въпроса ми е кога трябва да го запиша?

# 106
МОМИЧЕТА,ПОМАГАЙТЕ!ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ!
ТЪРСИМ АПАРТАМЕНТ ЗА КУПУВАНЕ В 'СЛАВЕЙКОВ'-ДВУСТАЕН АКО МОЖЕ РАЗШИРЕН ДО 6 ЕТАЖ.НЯКОЙ НЕЩО ДА Е ЧУВАЛ?
newsm78

В-К АЛО БУРГАС

Мислиш ли ,че незнам за вестника. Flutter
Просто попитах ако някой случайно нещо знае от първа ръка.Извинявам се ако съм попречила с въпроса си на темата. Rolling Eyes

# 107
МОМИЧЕТА,ПОМАГАЙТЕ!ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ!
ТЪРСИМ АПАРТАМЕНТ ЗА КУПУВАНЕ В 'СЛАВЕЙКОВ'-ДВУСТАЕН АКО МОЖЕ РАЗШИРЕН ДО 6 ЕТАЖ.НЯКОЙ НЕЩО ДА Е ЧУВАЛ?
newsm78

В-К АЛО БУРГАС
това звучи като брокер в почивка... има ама не ме занимавай  Mr. Green   

tonnny_bg  ще питам тук там , ако изскочи нещо добро ще пиша на лични. успех в търсенето все пак

# 108
  • Бургас
Момичета, някой, мисля Дари, беше споменала за сезонна работа. Барчето на летището търси персонал. Ако ви интресува, пишете ми.

# 109
  • Бургас
Някой може ли да ми каже колко време след като избие обрива от шарка си заразен  newsm78
Моята докторка казва 10 дни от началото на обрива. Питай мен - специалиста по варицела  Mr. Green Писна ми вече, мъжа ми по цял ден мрънка, че не му се седи в къщи, за щастие е добре, но не трябва да излиза, нервите ми опъна вече. Едното бебе на сестра ми вече не вдига Т и е по-добре, сега очакваме другото да се разболее.
За яслите - тази на "Републиканска", като отидох да запиша детето, директорката само дето не ме наруга, че много късно съм се била сетила и септември вече щял да е на 2 и половина и бил голям за ясла, ми кой ще ми го гледа. После една колежка ми каза, че ставала много любезна като отидеш с торбичка и букет цветя  #2gunfire
Тази на "Сан Стефано", като отидох там, директорката беше много любезна, но ми отказа, че нямало места и не записвали вече, това беше на 01.03. Каза, че там били "избрани деца" на лекари, адвокати .... и с предимство се ползвали работещите в сферата на здравеопазването. След това се оказа, че мъжа ми поддържа компютрите на всички детски ясли и му казали, че няма проблем щели да го запишат някъде. На мен обаче ми писна и им теглих една. Сега съм много доволна, дано занапред да е така.

# 110
          Момичета благодаря за отговорите   bouquet
          Радост и аз съм на тръстиката  Tired седя в офиса, бездействам и чакам Великите клиенти да се сетят, че може да дойдат и по навреме.  ooooh!

Всеки път се убеждавам, че сме имали невероятен късмет със записването на детска градина. Просто отидох на датата, на която ми каза директорката, че започва приема, влязох и го записаха  Thinking

# 111
Малиии Фина и мъжа ти ли се опъпчи

# 112
  • Бургас
Иве, на нас ни казаха да си тръгваме в 3  Joy
На общината има събитие свързано със спорта ... кмета, д-р Саян, Луков, Валери Симеонов и още някои подскачат и се правят на баскетболисти - голямо шоу!!!

# 113
Виждам че сте заети този месец с олимпиади и матури айде другия месец да организираме среща.

# 114
       Радост не ти е било скучно  Joy
       Аз още седя и чакам  ooooh! първо щяха да идват към 3, после стана към 4, последно казаха към 5 и сега очаквам да звъннат да кажат към 6   smile3515

# 115
  • България
Виждам че сте заети този месец с олимпиади и матури айде другия месец да организираме среща.
Иве, къде тръгня и ти другия месец , нали ще раждаш тогава  Laughing Не че пречи де и аз миналия май ходих мисля на 2 срещи   Wink
Трябва да ходя да къпя Мая. Преди малко се прибрахме от плажа и е цялата в пясък  обаче голям кеф беше  Sunglasses

# 116
Ооооооо и ние вчера бяхме на плаж и за капак си събу обувката върху спалнята ни. Ама какво да се прави, свикнах вече.

# 117
оф , досега съм бъркала хапове, оцети и каквото на ум ми дойде - баткото с 40.3 Т  #Cussing out
след 4 преобличания току що заспа  Rolling Eyes труп е едвам до обличам  Sad ама незнам сега с каква температура е и какво ще го правя

# 118
  • Бургас
Ками, дано бързо я свали Т  Hug

# 119
Добро утро и от мен!
Гледам среща се заформя и аз съм на линия!
На болничките да оздравяват,че гледам някви варицели нищите тук!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт