Слънце топличко напича, БУРГАЗлийче из парковете вече тича! - 56

• 12 126
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
на Танина детето ходеше на Републиканска  Peace
и аз от много разпитване и чудене, накрая леля ми /която се пенсионира като госпожа на Републиканска/ ме посъветва да дам детето на Сан Стефано, макар че живея на 3мин. от яслата на Републиканска и ми е доста по-удобна Rolling Eyes 

# 91
Иве, каква потановка има в неделя, че отдавна се каня да водя Дени?

Доколкото разбрах е "Мечо пух".  Николай преди плачеше в кукления театър, но съм решила да пробвам пак.

Иве, това "групов ..." ми прозвуча по друг начин, после прочетох че за куклен театър ставало въпрос ...

Joy групов какво?  Laughing Това другото без деца Радост  Wink

# 92
Еее Ками тва за госпожата от яслата сега чак го разбирам  Simple Smile

# 93
Аз съм много доволна от яслата на Републиканска. Надмина очакванията ми даже. Поне на нашата група и сестрите, и леличките ми харесват. Детето ми бързо се адаптира.

# 94
     Ками аз си пийвам винце, миналата вечер в промишлени количества дори  Embarassed Давих си глада  Laughing Не знам, но при мен ефекта е почти нулев  Rolling Eyes дали не е от виното  newsm78

Shocked Rolling Eyes Thinking Naughty ooooh!

Ми какво да ти кажа?
По-добре се наяж, защото заради алкохола хем гладна ще си ходиш хем ням да сваляш!
Малко по-стриктна трябва да си ...

(все пак се надявам да си си направила майтап за виното и Дюкан) Wink

# 95
Кога щяло да има срещаааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 96
wish имаше и голяма доза шега.  Peace Но да позволявала съм си да пия вино по някакъв повод. Основния ми проблем е че ми липсва воля и понякога си хапвам непозволени неща  Blush

Някой може ли да ми каже колко време след като избие обрива от шарка си заразен  newsm78

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 22:12 от iveto_

# 97
  newsm78 ми аз мисля, че докато се изчисти напълно все си е заразно....

...имам спомен, че навремето като ти избие шарката и лекаря като ти я установи, ти лепваха един червен кръст на входната вратата и доколкото помня май 14дни се водеше карантината и чак след това евентуално махат тоя кръст. аз като я карах имах такива бележки по вратата...

# 98
докато абсолютно всички пъпки хванат корички, потенциално си вирусоносител....

# 99
Ами периода май е две седмици, защото в "нашта" ясла уж трябваше да ни вземат след великден, а като се обадих казаха, че имали нов случай на варицела и да съм се обадила след 20-ти, защото пак нова карантина.

# 100
  • Бургас
Добър ден на всички, хайде днес на тръстиката - миналата събота ми се размина, бях готова за повикване ама тази, направо съм си повикана целия ден.
Ками, днес на олимпиада ли сте?

# 101
МОМИЧЕТА,ПОМАГАЙТЕ!ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ!
ТЪРСИМ АПАРТАМЕНТ ЗА КУПУВАНЕ В 'СЛАВЕЙКОВ'-ДВУСТАЕН АКО МОЖЕ РАЗШИРЕН ДО 6 ЕТАЖ.НЯКОЙ НЕЩО ДА Е ЧУВАЛ?
newsm78

# 102
МОМИЧЕТА,ПОМАГАЙТЕ!ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ!
ТЪРСИМ АПАРТАМЕНТ ЗА КУПУВАНЕ В 'СЛАВЕЙКОВ'-ДВУСТАЕН АКО МОЖЕ РАЗШИРЕН ДО 6 ЕТАЖ.НЯКОЙ НЕЩО ДА Е ЧУВАЛ?
newsm78

В-К АЛО БУРГАС

# 103
  • Бургас
Добър ден на всички, хайде днес на тръстиката - миналата събота ми се размина, бях готова за повикване ама тази, направо съм си повикана целия ден.
Ками, днес на олимпиада ли сте?
Еми намират се, ама ти ще кажеш сега и до 50000 евро, а такива няма, хем хубави, хем евтини.  Wink

# 104
....... Ками днес на олимпиада ли сте?

да, с температура милия, но е там - тя е до 11 и още не е излязал  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт