Слънце топличко напича, БУРГАЗлийче из парковете вече тича! - 56

• 12 102
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
......ако не беше роклята и грима,нямаше и на бала да си отида.
Az не ходих на моя, празнувах с приятелки една седмица в Сл.бряг, беше страхотно. Whistling
 Честито на Елитата!!!  bouquet

# 181
kometa_bs  Hug Честито на всички именници днес! Честито и на рожденничка

# 182
Честит имен ден на всички, които носят името Елена или Константин!

Нека са здрави и щастливи!

ГАБИ*07, да са ти живи и здрави и много да те радват!  bouquet
(обичам кафе с торта!) Wink

Момичета, кажете ми моля, има ли някъде в Бургас въртележка? Нашите баба и дядо са решили днес да харчат пари за внука. Wink Grinning

# 183
......ако не беше роклята и грима,нямаше и на бала да си отида.
Az не ходих на моя, празнувах с приятелки една седмица в Сл.бряг, беше страхотно. Whistling
 Честито на Елитата!!!  bouquet

Aми случила си на приятелки. Моите всички са много отворени,всички са много демократични,говорят както и аз говоря,че не ми трябва приятеля ми нито на бала,нито на изпращане. Но сега е друго.  Сега ще си вземем приятеля на изпращането,на кафето с приятелки преди изпращането, на бала ще го мъкнем.... мда.... тъпи сливи. Писна ми,ама то ..едно е да го мислиш,друго е да го кажеш и третото най-важно : да го направиш. Иначе на думи са мноого силни всичките.  Tired

# 184
Момичета, кажете ми моля, има ли някъде в Бургас въртележка? Нашите баба и дядо са решили днес да харчат пари за внука. Wink Grinning

В Морската, до Пантеона, детския кът. Там може бая парички да изхарчат, щом имат мерак, а и после разходка ...

# 185
  • България
И аз на моя бал не отидох и повярвай вече 10 и кусур години минаха , но НИКОГА не ми е омъчнявало за ученическата скамейка  Mr. Green
Честито на имениците . Да са живи и здрави   bouquet

# 186
На мен пък ми домъчнява...
Аз бях калпава ученичка (добре, че после в университета се оправих), не съм си давала зор да уча... Вадех прилични оценки с малко зор и за мен училището си беше купон!
Вярно, че бях и в калпаво училище...
За това и знам само два езика - български и карнобатски, ама ...

Няма никакво значение. Бала е купонче ако ти си го направиш. После ще се виждаш с тези, с които искаш...
Някои се променят, други си остават тъпи п...и, но важното е ти да не трошиш нерви за глупости!
Ай отивам най-после на разходка и аз.
Един панталон на мъжа с ръб ми скъса нервите, гладна съм, имам нова микрофибърна кърпа и лъснах къщата докато спи малкия ...
Божке човек като вземе да чисти що боклуци намира ...
Довечера започвам да изхвърлям.
Да се чудя на акъла си защо съм си прибирала разни щуротии...

Мноооооу ми е горещо!
Чао!

# 187
  • тъгата в мен
Честито,честито,честито на всички,които....  bouquet
....едно е да го мислиш,друго е да го кажеш и третото най-важно : да го направиш.
Детенце,цитираш горе-долу Хайтов Wink! Hugзелени пътеки ти желая и пълен  напред
Срам ме хваща като знам ние пък колко календара ще празнуваме тази година.. Joy

# 188
  • UK
 аХ`Не!  newsm45 разрева ме бе  Rolling Eyes
 Наистина колкото и да е било гадно и да си нямал търпение да завършиш много ти домъчнява  Sad. Нямам един съученик с който да се поздравяваме като се видим на улицата... може би 2-3-ма. Но това си е безгрижно време когато си правиш каквото си искаш...  Дори не сме правили събиране още вече 5 години от бала... Преди 2 седмици се обади съученик на бащами да каже, че ще се събира випуска от преди 30 години а ние  Cry...

wish нито гимназията ме е оправила нито колежа  ooooh! същото щурово л...о съм си  Laughing...

аХ`Не специални поздрави на г-жа Демирева  Peace

# 189
Честит Имен Ден на шушончето, Синара и малкия й!     bouquet
Честито именници , Габи*07!    bouquet
Честито и на всички Елита и Коцета!   bouquet

Даре а кога и къде ще се събирате за бала?

Искам само да уточня че се интересувам да ми препоръчате детски нефролог!
Предварително ви благодаря!

# 190
Не знам коя е Демирева  Rolling Eyes Rolling Eyes

За бала ни събират в 19:15 в двора на гимназията.

# 191
Честито на именниците

# 192
  • Бургас
Мерсиииии мерсиииии за пожеланията  bowuu  гледам че нито една Елена още не е почерпила

Айде почерпете се

# 193
аХ`Не! ще дойда сигурно да ви видя. Simple Smile Всяка година го правя ( вече 9 години ). Дано само не сме извън града.

Честито на празнуващите и от мен.    bouquet

# 194
  • у нас
Благодаря на всички за поздравите. Почерпете се:

Общи условия

Активация на акаунт