Слънце топличко напича, БУРГАЗлийче из парковете вече тича! - 56

• 12 104
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
При мен още е 20-ти, така че не е на патерици Mr. Green
Честит Рожден Ден, Гале!
Да си жива и здрава, много обичана и много щастлива!

# 166
  • Бургас
Благодаря ви  Simple Smile

# 167
       Николай днес е на екскурзия от градината в зоологическата градина в Айтос  Tired Ще ми се пръсне сърцето от притеснение, как може да съм толкова луда  Confused

# 168
  • Бургас
Спокойно Иве, сега почват събитията. Аз отдавна съм по този път, звънкай периодично на госпожата, предполагам че той още няма телефон - личен. Иии, се въоръжавай с търпение, за толкова години още не съм свикнала да не ми пука. Казват че с времето се свиквало да не се притесняваш толкова, но при мен още не е дошло това състояние.

# 169
       Николай днес е на екскурзия от градината в зоологическата градина в Айтос  Tired Ще ми се пръсне сърцето от притеснение, как може да съм толкова луда  Confused

Що?

# 170
Днес от 16:00 ни е изпращането в двора на френскатаааааааааа.   newsm18  Party Time newsm18  Party Time newsm18  costumed034 Tada

# 171
  • Бургас
Хайде, да ви е на късмет слънчевото време, не се съмнявам че ти ще си най-хубавата ... нашата гордост. Ех, кога ни изпращаха и нас ... далечната 1995 ...  Tired

# 172
Хайде, да ви е на късмет слънчевото време, не се съмнявам че ти ще си най-хубавата ... нашата гордост. Ех, кога ни изпращаха и нас ... далечната 1995 ...  Tired

Благодаря  Hug Hug Hug Hug Hug  толкова се радвам,че си тръгвам наистина завинаги от тази гимназия.

# 173
  • Бургас
Не само от гимназията, а въобще от ученическия чин, понякога ще те наляга носталгия, бъди сигурна, ще ти сатава мъчно за съучениците /дори и тези, които са те дразнели/и за безгрижните годинки, ама ти сама ще се убедиш. Сега се радвай детенце малко!

# 174
         Уишче ми де да знам що.  Confused И аз това се чудя, ама явно не съм само аз щом казва Радост. Едва се сдържам да не се обадя на г-жата, но се разбрах с нея да й звънна към обяд. Чудя им се как се наемат да тръгват с толкова малки деца, пробвах се да не го пусна, ама той вдигна комплекса на главата си, как така другите ще ходят, а той не  Crazy 

аХ'Не всичко най най хубаво   bouquet Дано само слънчеви дни те чакат  Wink Така като ти е "всека вечер абитУриентски бал"  Laughing останаха ли сили за 24.05. Да покажеш снимки после.

# 175
О,не ,няма повярвай ми Раgocт , от трезвомислещите хора съм. Тези олигофрени там ми скъсиха живота с няколко години,но поне и аз не им останах длъжна. Нямаааааааше такива 5 години простооо   ooooh!  Не ща да ги гледам,нито да ги чувам,ако не беше роклята и грима,нямаше и на бала да си отида.

iveto, e айде дано,че сме с едни малки роклички за изпращането..  Simple Smile

# 176
Здравейте! Simple Smile

Може ли да се приобщя към вашето общество? Blush
Гледам, рожденнички имало... Желая им безброй щастливи мигове и безоблачен живот!   bouquet

Пък и абитуриентка има...
аХ`Не!, пожелавам ти попътен вятър и много късмет!
Заповядай! Wink

iveto_, и по-зле от теб има.  Confused Аз изобщо няма да си пусна детето на тази екскурзия.  Naughty Прекалено малък е за такова нещо.

# 177
аХ Не!,пожелавам ти всичко най-хубаво   bouquet,а от мен една скромна почерпка за моите рожденничка и именник  party023  food010 cook.

# 178
Честит имен ден на СИНАРА и сина й и на всички именници днес!
Да са живи и здрави и много късмет!

# 179
               Олееее как забравих  Embarassed

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЕЛИТА И КОНСТАНТИНОВЦИ, ИЗОБЩО НА ИМЕННИЦИТЕ!!!!!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт