Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ...

• 200 176
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ох, това не е реално. Нито една мама да не даде препоръка за салон в София  smile3516

# 76
Има една доста дълга тема"ходих на лазерна епилация-да споделя",дай един сърч.
Според мен Борекс е най-добрият вариант за София.

# 77
аз съм правила лазерна епилация-няколко серии 2002година в Скин Лайн-много съм доволна,дори поддържащи процедури не ми се налага да правя-проблема с космите е окончателно решен Peace
темата е стара newsm78 може и да съм писала вече в нея newsm
Peace И аз така, ефекта вече е двугодишен  Grinning,но мисля да направя поддържаща процедура, има няколко тънички и рехави косъмчета, които като се вгледам ме дразнят. Но дали ще могат да се хванат - не знам...Може би е по- добре с игла... newsm78
За съжаление в София Скин Лайн вече не функционират.

# 78
  • София
Има една доста дълга тема"ходих на лазерна епилация-да споделя",дай един сърч.
Според мен Борекс е най-добрият вариант за София.

Meрси. Аз досега все я подминавам, тъй като се интересувам от фотоепилация ooooh!

# 79
Фотоепилация... Ефекта е поразителен - след време ще се чудиш къде да отишли малките гадини  hahaha

bouquet
Ти къде си си правила процедурата?  bouquet

Ако за Русе ти върши работа само за там мога да ти кажа къде...  Peace (малко късно виждам въпроса ти...  Confused)

# 80
Фотоепилация... Ефекта е поразителен - след време ще се чудиш къде да отишли малките гадини  hahaha

bouquet
Ти къде си си правила процедурата?  bouquet

Ако за Русе ти върши работа само за там мога да ти кажа къде...  Peace (малко късно виждам въпроса ти...  Confused)

Я кажи къде в Русе си ходила?

# 81
Molq vi, ako nqkoi znae salon za lazerna epilaciq v Pleven ili Lovech, neka da kaje. Ne moga da otkriq nikakav adres, a ve4e mnogo se navih da probvam i az.

# 82
фото не съм си правила... но след две процедури лазерна космите ми си пораснаха както преди... аз поне не виждам разлика, въпреки че на 2-рата процедура дамата изкоментира "я, колко са ти намаляли космите!", с което адски ме подразни, все пак никога не съм била орангутан!  #Cussing out
Та може и от това, че се ядосах, да не ми е подействало  newsm78

# 83
тук може да прочетете за фотоепилация http://www.legeartisbg.com/index.php?id_c=5

# 84
Утре съм на лазерна епилация в Пикасо. Надявам се да има по-бърз ефект, защото след 9 процедури фотоепилация все още имам "материал" на горна устна...  #2gunfire
Ще пиша след някой друг ден за резултата, защото някой се чудеше дали след фотоепилация лазерната ще е ефективна. Е, следва да разбера  Wink

# 85
Аз в Пикасо ходя вече трета година за горна устна, над 20 процедури се събират. Ефекта е - наполовина са ми космите, но не мога да кажа, че няма или че не се виждат месец след поредната процедура... Ако се случи 2 месеца да не отида съм си почти като преди 3 години...
Май ще се отказвам; въпреки безвредността на метода някак много ми се вижда...

# 86
Аз в Пикасо ходя вече трета година за горна устна, над 20 процедури се събират. Ефекта е - наполовина са ми космите, но не мога да кажа, че няма или че не се виждат месец след поредната процедура... Ако се случи 2 месеца да не отида съм си почти като преди 3 години...

Е, не... Остава и с лазерна епилация да не стане  Tired

# 87

ти си съсипана направо:-(
Спокойно, тепърва започваш...имаш време да се увериш в резултата Wink

# 88
Монда, права си, определено много добър резултат имаше от лазерната епилация. Ама Rampelina ме притесни с опасенията си.
Та, определено лазерната епилация ми допада повече  Peace

# 89

[/quote

Здравейте!
Прочетох ви мненията и без да налагам своето, само ще споделя, че направих 3 процедури в Пикасо в София и смятам, че има ефект. Не се появяват по 1-1.5 месеца. Направила съм лазерна епилация на лице. Косъмчетата са светли, фини и тънки, а бяха здрави и черни.не съм ходила на фотоепилация, защото прочетох всичката информация и проверих салоните на място и се спрях на Пикасо и съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт